10 ay bulk 8 hafta definisyon_Tunc_

IMG_6739.JPG
IMG_6741.JPG
IMG_6743.JPG

Güncel fotoğraflar Bulku biraz abarttık daha da abartmaya devam

5 hafta sonra definasyona girmeyi düşünüyorum güncel kilo 82.5 günlük 5000 kalori alıyorum büyümeye devam!!!

Eklentiler

• IMG_7183.jpg
    IMG_7183.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 768
  • IMG_7182.jpg
    IMG_7182.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 771
IMG_8448.JPG
IMG_8439.JPG
IMG_8451.JPG

Bulk ın son günleri kilo 84-85 arası gidiyor bu bulk verimli geçti diyebilirim yaklaşık 5 aylık yorucu bir süreç var önümde şuan haftanın 6 günü çalışıyorum hedef 75 kiloda paramparça olmak.
Define demişken 2 yaz önceki define halimi paylaşmak istedim kilom burda 67
IMG_8449.JPG

Eskilerin çoğu formu bıraktı,bu forumdan cok şey öğrendim bırakmak istemiyorum bu yüzden ayda bir de olsa girip konulara bakıyorum Umarım tekrar forum 2010-2014 teki gibi hareketli olur.
Bu arada güncel formum 81 kg

Eklentiler

• IMG_8994.JPG
    IMG_8994.JPG
    63,2 KB · Görüntüleme: 739
  • IMG_8993.JPG
    IMG_8993.JPG
    66,7 KB · Görüntüleme: 754
Sen efsanesin. Bu arada definasyondasin gibi? En son 80 kilo parcalı olacam diyordun. Seni takip ediyorum da.. bende 3 yıldır bu işin icindeyim. Bilgi çok, çok araştıriyorum. Ama sporda devamlilık yok. Her yıl 3 4 ay yap birakla gecti. Şimdi bir daha bırakmayi düşünmüyorum. Bende şimdi definasyondayım. 80 kg yum 3-4 gündür definasyona başladim. 70 kg tamamlamayi düşünüyorum. Senin şu 2 yaz önceki formun gibi tamamlayabilirsem yeter bu yıl. Definasyonda neler yapıyorsun biraz bahsedersen sevinirim[DOUBLEPOST=1493722643][/DOUBLEPOST]Sen efsanesin. Bu arada definasyondasin gibi? En son 80 kilo parcalı olacam diyordun. Seni takip ediyorum da.. bende 3 yıldır bu işin icindeyim. Bilgi çok, çok araştıriyorum. Ama sporda devamlilık yok. Her yıl 3 4 ay yap birakla gecti. Şimdi bir daha bırakmayi düşünmüyorum. Bende şimdi definasyondayım. 80 kg yum 3-4 gündür definasyona başladim. 70 kg tamamlamayi düşünüyorum. Senin şu 2 yaz önceki formun gibi tamamlayabilirsem yeter bu yıl. Definasyonda neler yapıyorsun biraz bahsedersen sevinirim

Sen efsanesin. Bu arada definasyondasin gibi? En son 80 kilo parcalı olacam diyordun. Seni takip ediyorum da.. bende 3 yıldır bu işin icindeyim. Bilgi çok, çok araştıriyorum. Ama sporda devamlilık yok. Her yıl 3 4 ay yap birakla gecti. Şimdi bir daha bırakmayi düşünmüyorum. Bende şimdi definasyondayım. 80 kg yum 3-4 gündür definasyona başladim. 70 kg tamamlamayi düşünüyorum. Senin şu 2 yaz önceki formun gibi tamamlayabilirsem yeter bu yıl. Definasyonda neler yapıyorsun biraz bahsedersen sevinirim[DOUBLEPOST=1493722643][/DOUBLEPOST]Sen efsanesin. Bu arada definasyondasin gibi? En son 80 kilo parcalı olacam diyordun. Seni takip ediyorum da.. bende 3 yıldır bu işin icindeyim. Bilgi çok, çok araştıriyorum. Ama sporda devamlilık yok. Her yıl 3 4 ay yap birakla gecti. Şimdi bir daha bırakmayi düşünmüyorum. Bende şimdi definasyondayım. 80 kg yum 3-4 gündür definasyona başladim. 70 kg tamamlamayi düşünüyorum. Senin şu 2 yaz önceki formun gibi tamamlayabilirsem yeter bu yıl. Definasyonda neler yapıyorsun biraz bahsedersen sevinirim
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için,evet şuan definasyondayım Nisan 2 de başladım Temmuz'a kadar devam ettirmeyi düşünüyorum.
Definasyonda şuan uyguladığım sistem aslında biraz ay ay piramit sistemi gibi her ay daha zorlaşıyor ve sıkı oluyor.ilk ay hiç cardio yapmadım. 2. Ayımla birlikte karbonhidratı yine düşürmeyip haftada 3 gün sabah cardiolarına başladım. 3.ay cardioları sıklaştırıp karbonhidratı düşürüp Supplement olarak daha fazla şey kullanmaya karar verdim(yağ yakıcı termojenik ürünler). Ama bunları yaparken beslenmemin kusursuz olması gerekiyor ki minimum kas kaybedeyim.
Diyetimi merak eden arkadaşlar için Definasyonda uyguladığım beslenme genel olarak şöyle

Sabah-10 yumurta beyazı 50 gr yulaf yeşil çay domates salatalık

1.ana öğünü yemeden önce 10 gr zeytinyağ

1.ana öğün -250 gr tavuk 100 gr pirinç

2.ana öğün -250 gr tavuk 100 gr pirinç

Ara öğün -25 gr fıstık yeşil çay

3.ana öğün- 75 gr pirinç 150 gr et veya tavuk

Uyumadan 1 saat önce-3 yumurta beyazı

Supplement olarak şuan bcaa glutamine amınomax pre workout kullanıyorum

Herkese iyi sporlar dilerim

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için,evet şuan definasyondayım Nisan 2 de başladım Temmuz'a kadar devam ettirmeyi düşünüyorum.
Definasyonda şuan uyguladığım sistem aslında biraz ay ay piramit sistemi gibi her ay daha zorlaşıyor ve sıkı oluyor.ilk ay hiç cardio yapmadım. 2. Ayımla birlikte karbonhidratı yine düşürmeyip haftada 3 gün sabah cardiolarına başladım. 3.ay cardioları sıklaştırıp karbonhidratı düşürüp Supplement olarak daha fazla şey kullanmaya karar verdim(yağ yakıcı termojenik ürünler). Ama bunları yaparken beslenmemin kusursuz olması gerekiyor ki minimum kas kaybedeyim.
Diyetimi merak eden arkadaşlar için Definasyonda uyguladığım beslenme genel olarak şöyle

Sabah-10 yumurta beyazı 50 gr yulaf yeşil çay domates salatalık

1.ana öğünü yemeden önce 10 gr zeytinyağ

1.ana öğün -250 gr tavuk 100 gr pirinç

2.ana öğün -250 gr tavuk 100 gr pirinç

Ara öğün -25 gr fıstık yeşil çay

3.ana öğün- 75 gr pirinç 150 gr et veya tavuk

Uyumadan 1 saat önce-3 yumurta beyazı

Supplement olarak şuan bcaa glutamine amınomax pre workout kullanıyorum

Herkese iyi sporlar dilerim
protein alımınız epey yüksek bu sıkıntı oluşturmadı mı hiç kilo başı 1,5 gr yeterli deniliyor şahsen bende bi aralar 200 leri geçtim proteinde sonra ne yapıyorsun böbrekleri bitirirsin vs oldu 140 150 lere cektim.

protein alımınız epey yüksek bu sıkıntı oluşturmadı mı hiç kilo başı 1,5 gr yeterli deniliyor şahsen bende bi aralar 200 leri geçtim proteinde sonra ne yapıyorsun böbrekleri bitirirsin vs oldu 140 150 lere cektim.
su tüketimi arttırdığın sürece böbreğinde karaciğerinde tertemiz kalır ama yüksek protein tüketip günde 1 litre su içiyorsan vay haline
benim bildiğim kg başı 2-2.3 gr almak bi dergide okumuştum

Tamamen kişisel bir olay,vücudum yüksek proteine tepkisi daha verimli olduğu için böyle tüketiyorum,düşük proteinde vücudum diri gözükmüyor,sağlık sorununa gelirsek açıkcası bir sorun olmadı bunu bol yeşillik tüketmeme ve çok su içmeme bağlıyorum günde 6-8 litre arası su içerim

Bi süre fotoğraf atmamayı düşünüyorum.hardcore bi sırt antrenmanı sonrası sıcak çekilmiştir güncel 80kg 178cm 19 yaş

Eklentiler

• IMG_9130.JPG
    IMG_9130.JPG
    68,5 KB · Görüntüleme: 920
  • IMG_9140.jpg
    IMG_9140.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 937
sen kendini bu elemanla bir mi tutuyorsun? sen o IFBB ye çıkan adamların 200gr protein aldığını mı düşünüyorsun? herkesin protein ihtiyacı farklı. bu adamın kasları beslemesiyle seninki bir mi? bir olduğunu düşünüyorsan arttırman gerekiyor demek ki.

8 aylık before-after (eylül-mayıs)
Sadece sabır

Eklentiler

• IMG_9616.jpg
    IMG_9616.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 908
  • IMG_9617.jpg
    IMG_9617.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 898
  • IMG_9651.JPG
    IMG_9651.JPG
    28,6 KB · Görüntüleme: 896