10 ay bulk 8 hafta definisyon_Tunc_

Bir süredir yoktum kendi halimde ve sporumla uğraşıyordum Güncel form yaş 19

Eklentiler

• IMG_0098.jpg
    IMG_0098.jpg
    115,2 KB · Görüntüleme: 1.024
omuzlar ve sirt cok iyi olmus. Sirt zaten onceden de iyiydi ancak epey kalinlasmis. Genetik olarak sirtin cok iyi oldugu belli. Ama vücuda oranla göğüs biraz geri kalmis gibi geldi

güzel yorumlarınız için teşekkürler,diyetimin 5.haftasında cheat day yaparak 4 kilo aldığım için vücut su topladı,Benim vücudumun su tutma yeri karın ve sırt fotoğraflarda belimin kalın çıkma sebebini buna bağlıyorum.
Kür olayına gelirsek girmedim etmedim Natüralim demiceğim,girdim kürdeyim.akla hemen trenler testolar gelebilir fakat sadece tablet kullanıyorum ve bunlar en basit Anabolizanlar.streoidi savunmayacağım,övmeyeceğim ama belirli hayalleriniz ve hedefleriniz varsa kullanmanız kaçınılmaz oluyo.özelden lütfen kür planı vs şeyler sormayın bu işler basit seyler değil bu sorumluluk beni aşıyor herkese iyi forumlar

güzel yorumlarınız için teşekkürler,diyetimin 5.haftasında cheat day yaparak 4 kilo aldığım için vücut su topladı,Benim vücudumun su tutma yeri karın ve sırt fotoğraflarda belimin kalın çıkma sebebini buna bağlıyorum.
Kür olayına gelirsek girmedim etmedim Natüralim demiceğim,girdim kürdeyim.akla hemen trenler testolar gelebilir fakat sadece tablet kullanıyorum ve bunlar en basit Anabolizanlar.streoidi savunmayacağım,övmeyeceğim ama belirli hayalleriniz ve hedefleriniz varsa kullanmanız kaçınılmaz oluyo.özelden lütfen kür planı vs şeyler sormayın bu işler basit seyler değil bu sorumluluk beni aşıyor herkese iyi forumlar
dostum selamlar...kür konusunda nacizane tecrübelerimden yola çıkarak...sana birkaç tavsiyede bulunmak isterim. öncelikle ilaçları iki kategoriye ayırırsak tablet ve enjeksiyon diye malesef kafanda oluşturduğun "basit" tablet kürleri toksit etkisi ve karaciğere verdiği harabet çok daha fazla sağlığa zararı var...sadece alımı kolay diye bunları ignelere göre daha hafif görme...hatta kür yapacaksan mümkün olduğu kadar igne tipi ilaçlara yönel...tablet formdaki bütün ilaçlar sindirim sistemi ve karaciğer tarafından emilimle çalıştığı için uzun vadede sana daha çok zarar verebilir...

dürüstlüğün için sana olan saygım 2 kat arttı. umarım çok daha iyi yerlere gelirsin

73 kg güncel Nisanda atletik fizikte yarışacağım,bir sorun çıkmazsa ilk 6 ya kalırım diye düşünüyorum her şeyi zaman gösterecek bakalım PATİENCE,JUST PATİENCE

Eklentiler

• IMG_1242.jpg
    IMG_1242.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 1.093
  • IMG_1249.JPG
    IMG_1249.JPG
    88,5 KB · Görüntüleme: 1.037
  • IMG_1229.JPG
    IMG_1229.JPG
    65,6 KB · Görüntüleme: 1.053
Son düzenleme:
73 kg güncel Nisanda atletik fizikte yarışacağım,bir sorun çıkmazsa ilk 6 ya kalırım diye düşünüyorum her şeyi zaman gösterecek bakalım PATİENCE,JUST PATİENCE

Tablet kurlerinden kastın danabol falan ise buna rağmen cok iyi fizik yapmissin kısa sürede. Bu konuda uzman degilim hatta yanindan bile gecmem ama :D tablet kurlerinin etkisi daha az diye biliyorum. 2 3 ayda hem bays yağ yakmissin hem de kas eklemissin.

bacak formun oldukça iyi...sana tavsiyem şansını klasikte dene...hem sikletler daha boş hemde madalya şansın olur...

Back
Yukarı