ahmet çakırtas
Üye
kardesim spor geçmişin kaç yıl bide başlamadan önce omuz kaç cm idi simdi kaç cm . efsanesin bu arada
dostum selamlar...kür konusunda nacizane tecrübelerimden yola çıkarak...sana birkaç tavsiyede bulunmak isterim. öncelikle ilaçları iki kategoriye ayırırsak tablet ve enjeksiyon diye malesef kafanda oluşturduğun "basit" tablet kürleri toksit etkisi ve karaciğere verdiği harabet çok daha fazla sağlığa zararı var...sadece alımı kolay diye bunları ignelere göre daha hafif görme...hatta kür yapacaksan mümkün olduğu kadar igne tipi ilaçlara yönel...tablet formdaki bütün ilaçlar sindirim sistemi ve karaciğer tarafından emilimle çalıştığı için uzun vadede sana daha çok zarar verebilir...güzel yorumlarınız için teşekkürler,diyetimin 5.haftasında cheat day yaparak 4 kilo aldığım için vücut su topladı,Benim vücudumun su tutma yeri karın ve sırt fotoğraflarda belimin kalın çıkma sebebini buna bağlıyorum.
Kür olayına gelirsek girmedim etmedim Natüralim demiceğim,girdim kürdeyim.akla hemen trenler testolar gelebilir fakat sadece tablet kullanıyorum ve bunlar en basit Anabolizanlar.streoidi savunmayacağım,övmeyeceğim ama belirli hayalleriniz ve hedefleriniz varsa kullanmanız kaçınılmaz oluyo.özelden lütfen kür planı vs şeyler sormayın bu işler basit seyler değil bu sorumluluk beni aşıyor herkese iyi forumlar
dürüstlüğün için sana olan saygım 2 kat arttı. umarım çok daha iyi yerlere gelirsingüzel yorumlarınız için teşekkürler,diyetimin 5.haftasında cheat day yaparak 4 kilo aldığım için vücut su topladı,Benim vücudumun su tutma yeri karın ve sırt fotoğraflarda belimin kalın çıkma sebebini buna bağlıyorum.
Kür olayına gelirsek girmedim etmedim Natüralim demiceğim,girdim kürdeyim.akla hemen trenler testolar gelebilir fakat sadece tablet kullanıyorum ve bunlar en basit Anabolizanlar.streoidi savunmayacağım,övmeyeceğim ama belirli hayalleriniz ve hedefleriniz varsa kullanmanız kaçınılmaz oluyo.özelden lütfen kür planı vs şeyler sormayın bu işler basit seyler değil bu sorumluluk beni aşıyor herkese iyi forumlar
73 kg güncel Nisanda atletik fizikte yarışacağım,bir sorun çıkmazsa ilk 6 ya kalırım diye düşünüyorum her şeyi zaman gösterecek bakalım PATİENCE,JUST PATİENCE
bacak formun oldukça iyi...sana tavsiyem şansını klasikte dene...hem sikletler daha boş hemde madalya şansın olur...73 kg güncel Nisanda atletik fizikte yarışacağım,bir sorun çıkmazsa ilk 6 ya kalırım diye düşünüyorum her şeyi zaman gösterecek bakalım PATİENCE,JUST PATİENCE
Sen doğal yap seni görelimtüm hayaller fora . ben naturel sanıyordum arkadaşı
Atletik başlangıçtan beridir hayalim klasikte yarışmayı hiçbir zaman düşünmüyorum hayalim men's physique ye boy göstermekbacak formun oldukça iyi...sana tavsiyem şansını klasikte dene...hem sikletler daha boş hemde madalya şansın olur...