• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

10 aydır yapıyorum daha yeni aklım başıma geldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
durum nedir?hangi yanlısı yaptnda aklın yeni basına geldi ve kendini tanıtırsan daha iyi yorum yapabiliriz..

kasıtım daha yeni nasıl antrenman yapmak,yemek yemek gerektiğini vs anladım.başlarken 67 kiloydum şimdi 84 kiloyum boy 180.yaş 17 dolmadı daha.
hedefim yapabileceğimin en iyisini yapabilmek.resimleride bundan bir kaç ay sonraki farkları sizlerle paylaşabilmek için koydum.ha ama yapıcı eleştirirseniz sevinirim.
saygılar.iyi muhabbetler.iyi paylaşımlar.

iyi kilo asmıssın bence..ama beslenirken KALITELI kaloriler al..hayvansal yag tukettme calısmana devam et zamanla goruruz.basarılar

notlar:
1- oomuzlar dar, genisletmek icin hareketler yap
2- trapez omuzlara gore ii gelismis, 6 ay gibi sure hic trapez calısma
3- genel anlamında ii beslenmeye dewam et, yasın cok uygun bu sopr icin..
4- son resimi neden koydugunu bize anlatta anlıyalım.. boyle bi resim ilk kez goruoyorum, tahmin mi edelim süliete bakarak :P

TECO

Çalışma İle Hersey Mümkün. Zaman Senin Leyinde. BB Sporunun Dewamı Dileği İle :) İyi Çalısmalar...

sukadarını soylemelıyım yani yasın genc oldugu ıcın pek agır elestiri yapmayacagım ama onunde gidilmesi gereken cok yolun var belli arka kollar cok zayıf kalmıs bıcepslere gore omuzlar dedıgı gıbı dar ama kanatların iyi bence mıgde calısmayı bırak

trapez calışmayı bırakıp omuz calışman lazım kollar iyi bence ama göğüslerde biraz eksikklik var bence boyunun daha uzaması durmamışken kaslanma yoluna girme de basketbol yuzme gibi sporlarla boyunu daha uzatmaya bak derim yada devamlı barfiks cekte omuzların genişlesin iyi calışmalar derslerinede calış ha hehe...

ben bu adamı tanıyorum beraber çalışıyorduk.şimdilerde 90 kilo gerilla gibi dolanıyor :)
bu arada 6-7 ay önceki konuya yorum yapıyorsunuz :roll:

Back
Yukarı