10 Aylık before after

10Aylık sporuma göre sizce ilerlemem nasıl?

• Total voters
    7
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar buraya 10 aylıkken ve daha öncesinde çekinmiş olduğum 2 fotoğrafımı koyuyorum yorumlarınızı esirgemezseniz şimdiden teşekkürler bu spora şubat 2013 te başladım :) Önceki spor geçmişim olarakta amatör futbol kalecisi ve pro olarakta okçulukla uğraştım (Yaş 19 du başladığımda)

Başlangıç ;
Boy 183
kg 74
Yağ oranı %15,5
before after 2  kapalı.jpg burak  before.jpg

10 Aylık sonuç;
Boy 184
kg 84
Yağ oranı %12,8 :cool:[DOUBLEPOST=1399390043][/DOUBLEPOST]Bu arada 3, aydan itibarende protein tozu kullanmaya başladıım belirtmeyi unutmuşum :D

Son düzenleme:
Oldukça başarılı tebrikler.Biraz daha definasyon...

çok yavas muhtemelen düzensiz beslenme düzensiz antrenman kol dısında okadarda normal bi gelişme değil

Çok yavaş diorsunda yazın saten 2ay ara verdikten sonra geri başladım Bu fotoğrafıda ortalama olarak ocak başlarında cekindim aralıksız baya düzenli gittğim dönem 5ay ÇAPINDA olan bu öncesi yemem dikkat etmiyordum ama o 5 ay çapındaki yemem günlük min 105 gr yemekten alıyordum ki kaldıki çok çok yavaş vb bir yorum yapmışssın genetik olarak kendimi ortalama bir seviyede görüyorum ne üstün ne düşük senin abarttığın kadarda çok yavaş bir gelişme olmadığını düşünüyorum!!![DOUBLEPOST=1399420535][/DOUBLEPOST]
Oldukça başarılı tebrikler.Biraz daha definasyon...

:) Teşekkürler bu önümüz hafta definasyon yapmaya baslıyacağım ''definasyon diyeti'' altında başka bir konumda belirttim orada şunları kullanıcağım şunları yiyeceğim vb tarzında o_O uygun vaktinizde onuda yorumlarsanız sevinirm :D

Eger buraya konu acmissan iyi yada kötü hertürlü elestiriye hazir olman her elestiriyi olgunlukla karsilaman gerekir,eger senin düsüncelerin sabitse zaten o zaman buraya böyle bir konu acip sormana gerek yok.O zaman senin burda sadece güzel elestiriler duyabilmek icin bu konuyu actigini düsünürüm ve vaaayy Süpermen olmussun der yorumumu yapar gecerim.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı