10 aylık değişim (Kilo alamayanlara)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
spora basladigin hafta vucudun boyle bi iki yila lazar :D

Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

maşallah çok iyi :)

gainer kullanıyor musun ?

Evet Dymatize Super Mass Gainer kullandım

Tebrikler, göğüs programını yazar mısın? Uyguladığın tüm hareketlerin orijinal isimleri de olur.

Saygılar.

Çok program değiştirdim fakat en fazla verim aldığım program : / Bench Press / Incline Bench Press / Decline Bench / Pullover

Genetik cok iyi bence ozellikle bel inceligi ve gogus sekli, cok iyi yapmissin basarilar.

6 yaşından 9 yaşıma yarı-prof. yüzücülük yaptım sanırım onun etkisi büyük oldu , teşekkürler

Öncelikle tebrikler benım sormak ıstedıklerım var yağlanmadan nasıl kilo aldınız eger yaglandıysanız nasıl geri verdiniz son olarakta supplement kullandınızmı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

metabolizmam hızlı olduğundan vücudu alıştırmam kolay oldu - gainer ile belli oranda yağlandım (inceliğim gitti) sonrasını protein diyeti ile destekledim, karbonhidrat olarak komplex olanları tercih ettim. ( tam tahıllı ekmek, yulaf ezmesi) vs. vs.

Tekrar tebrık ederım tesekkurler :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yüzmenin vücuda katkısı gerçekten çok iyi kendimden bilirim çok hızlı gelişim sağlanıyor.
Tebrikler çok başarılı

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı