• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

10 aylık değişim

10 ay sonraya kısmet olur belki... yapacağın şey yemek değil sıvı olarak 700ml geçmeyecek bir karışım ve toplamda 1500 kalori gibi olması lazım ve besindeğerleri de ele avuca gelir miktarda omalı yoksa eczanede dekstroz satılıyo şeker yükleme testleri için çok da ucuz ama besin değeri yok. dr oetker milkshake ile bişiler yapılabilir belki. bir kiloluk gainer ucuz tam porsiyon kullanmazsın 4 paket milkshale bir ölçek gainer falan bir ayarlama yaparsın böylece 80 liraya epey gider.

Son düzenleme:
Anladım hocam . Dekstroz yada maltodextrin alcam zaten , antreman sonrası için . Bide yanında buğday gluteni almak istiyorum ama kimse bişey bilmiyor onla ilgili, zararlımı değilmi. 25 gr da birsürü aminoasit var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gluten yorucudur. her bünye kaldırmaz bazı besinler içerik olarak zengin görünse de bio kullanılabilirliği zayıftır. bio kullanılabilirliği en üksek gıdalar karaciğer ve yumurtadır ikisi de süper gıda gurubundadır.

Son düzenleme:
gluten yorucudur. her bünye kaldırmaz bazı besinler içerik olarak zengin görünse de bio kullanılabilirliği zayıftır.
Biyolojik değeri çok yüksek diye biliyorum . Sizce alıyımmı günde 50gr malto 30 gr gluten antreman sonrası,muzla nasıl gider

dene bu işte şahsi deneyim her tavsiyenin üzerindedir. sana yarayabilir yaramazsa bırakırsın o kadar basit. ben anreman sonrası bir kesme şeker creatin vee güçlü beslenmeyle yeterince sonuç alıyorum elimdekilerle mutlu olmayı biliyorum. hedeflerim çok uç değil yılda 2 kilo kas bana bana yeter de artar bile öyle %10ların altıa düşme fantazim de yok paşa paşa sporumu yapıyorum. plato diye bir derdim de yok çünkü hırsım yok dert etmiyorum dert olmuyo. hedefler beklentiler çok önemli soruların cevaplarında.

Son düzenleme:
saf alın teri arkadaş supplemenle olmuyo vücut belenmen yetmiyosa. beslenme parasızlıktan yetmiyosa suplementi neyle alcan zaten. bilinçsiz beslenenler için suplement. yani para tuzağı

Supplement olarak creatin kullandım , beslenme 4000cal ne varsa yiyorum işte , ama antremanın hakkını veriyorum , hocanın dediği gibi
Bu iş supplementle olcak şey değil.

saf alın teri arkadaş supplemenle olmuyo vücut belenmen yetmiyosa. beslenme parasızlıktan yetmiyosa suplementi neyle alcan zaten. bilinçsiz beslenenler için suplement. yani para tuzağı
yanlismi okudum iki saattir 16 yasinda adama yok gainer yok seker yuklemesi yok dirty bulk oneriyosun, ben de yeniyim ama sen neye dayanarak bu tavsiyeleri yapiyosun merak ettim adam gayet duzgun ilerliyor zaten , meraktan soruyorum hakliysan ben de deniycem

yanlismi okudum iki saattir 16 yasinda adama yok gainer yok seker yuklemesi yok dirty bulk oneriyosun, ben de yeniyim ama sen neye dayanarak bu tavsiyeleri yapiyosun merak ettim adam gayet duzgun ilerliyor zaten , meraktan soruyorum hakliysan ben de deniycem

Dirty bull kotu bisey degilki , dirty bulkya seker olmaz zaten

Dirty bull kotu bisey degilki , dirty bulkya seker olmaz zaten
Diyelim dirty bulk iyi birsey ben katilmiyorum. Gainer dedigimiz seyde seker yok mu ? Gainer yerine hatta protein tozu yerine yulafli fistik kremali muzlu shakimizi evde yapsak icsek (sadece 350ml sut + 150gr yulaf ~750 kalori ve 30gr protein buna 50gr fistik ezmesi dahil edersen ~1100kalori ve 42 protein eder) daha iyi degilmi . Yani ~+300 kalori kaliteli tam besinlerden temiz bulk yapsak baklavalar kapanmiycak sekilde buyumezmiyiz? Saygilar

Gainer kullanmam zaten gainer pazarlama urunu bence , senin dedigin gibi seyler yapiyorum evde

Gainer kullanmam zaten gainer pazarlama urunu bence , senin dedigin gibi seyler yapiyorum evde
Aynen bak resimdekini az onca yaptim ben de ama yulaflari 10 dk sutte bekletirsen blendirdan daha kolay kiyilir ve icimi daha guzel olur. Ben de bu sene martta basladim bu arada. Saygilar

Eklentiler

• 1505470134129479901595.jpg
    1505470134129479901595.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 476
Back
Yukarı