• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

10 aylık değişim

Selam dostlar 10 aydır bu işi yapıyorum ve bikaç fotoğraf atıp eleştirinizi almak istedim . Sizce yeterlimi yoksa daha mı iyi olmalıydım?
Şuan:Yaş16 boy175 kilo71 yağ oranı 12
e27f341294d906c6fa76cda1c9255a06.jpg

İlk başladığımda:boy173 kilo 55 yağ oranıda 9-10

Kolum ilk başladığımda sıcak 30 ölçtüm ,şuan 39 gördüm

a1e15812374be529c15be88d03db7697.jpg

78e2a6c449815b1d1ba2f36dfad2a9a7.jpg
74f3fc2d64f5d85336ec8234181c2135.jpg

Resimler şimdiki halim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

55 kg da formunuzu görmedik ama kg olarak düşünürsek 10 ay için çok iyi bir gelişim. Yağ oranınızı da kontrolde tutarak çok temiz bir gelişim sağlamışsınız. Yaşınızın 16 olması büyük avantaj önünüzde uzun bir yol var. Daha iyi formlar yakalamanız dileğiyle başarılar

3fd9adcbeaae23095d5f122f6c300302.jpg

Şuan bu programı yapıyorum güç antremanı .. yıldızlı olanlar 12-10 tekrar diğerleri yazdığı gibi

55 kg da formunuzu görmedik ama kg olarak düşünürsek 10 ay için çok iyi bir gelişim. Yağ oranınızı da kontrolde tutarak çok temiz bir gelişim sağlamışsınız. Yaşınızın 16 olması büyük avantaj önünüzde uzun bir yol var. Daha iyi formlar yakalamanız dileğiyle başarılar
Teşekkürler yorumun için. :) 55 kg da 15 yaşında bi çocuğun formunu hayal edebilirsin bence :)

gayet iyi yol kat etmisin peki başlarken bu programı kulandın benden yeniyimde 3 haftada 6 kilo aldım bu programı tavsiye edermisin ?

Başlangıçta klasik program vardı. Bence bu kilo ve ölçüleri takma sonuçta yağlanmak iyi bişey değil :) bu program en az 1 senelikler için

iyi çalışma tebrikler. bence arka omuzlara biraz önem verebilirsin. %12 de baklavalar çıkardı sen 15-16 falansın. bir sene daha bulka davam et ikinci senenin sonunda bir definasyon patlat şenlenelim.

Arka omuzlar konusunda haklısın . Ama yağ oranı 12-11 eminim :) 5 aydır karın çalışmıyorum o yüzden yoktur belki

baklava çalışmayla çıkmaz seni mi üzücem ama bence emin olma. herkes biraz düşük veriyor genel bir durum sıkıntı yok. eğer spor merkezinin aletiyle ölçtürdüysen öyle çıkması normal. tecrübeli bir yarışmacının gözü daha güvenilir sonuç verir bir abimiz söyler sana.

Doğru diyosun valla %15 diyince çok gibi geldi bana şimdi .. büyük ihtimal o makineler tam ölçmüyor .seninde dediğin gibi 1 sene daha clean şrkilde bulk yapmayı düşünüyorum 1 sene sonra bakalım ölçüler ne olucak :) hocam çok teşekkürler yorumunuz için. Siz daha iyi bilirsiniz tabiki

Doğru diyosun valla %15 diyince çok gibi geldi bana şimdi .. büyük ihtimal o makineler tam ölçmüyor .seninde dediğin gibi 1 sene daha clean şrkilde bulk yapmayı düşünüyorum 1 sene sonra bakalım ölçüler ne olucak :) hocam çok teşekkürler yorumunuz için. Siz daha iyi bilirsiniz tabiki

%15 clean bulk için çok iyi rakamdır 18 e kadar yolun var ama zorlama 3. seneye lif lif girersin inşallah. yağ arttıkça definasyonda kastan da kaybedersin. 20. ayı bitir definasyondan önce 4 ay dirty yap şok et 80e yaklaşırsın. bacak göstermemişin glute ve hamstringleri güçlendirirsen ilerde rahat edrsin.

Son düzenleme:
%15 clean bulk için çok iyi rakamdır 18 e kadar yolun var ama zorlama 3. seneye lif lif girersin inşallah. yağ arttıkça definasyonda kastan da kaybedersin. 20. ayı bitir definasyondan önce 4 ay dirty yap şok et.
Hocam dirty imkansız yav şuan 3500-4000 cal yiyorum zorla nasıl dirty bulk yapıcam

hehehe yarım kilo dondurma bir servis gainer iki muz mikserde karıştır sabah ve antreman sonrası . ikinci gainer porsiyouna da 150 gr. tahin pekmez kat akşam bunlardan birini bazen pizza orta boy pizza ile değiştir adı üstünde dirty :D 3700 kalori verir ekstra ;)

hehehe yarım kilo dondurma bir servis gainer iki muz mikserde karıştır sabah ve antreman sonrası . ikinci gainer porsiyouna da 150 gr. tahin pekmez kat akşam bunlardan birini bazen pizza orta boy pizza ile değiştir adı üstünde dirty :D 3700 kalori verir ekstra ;)
Anladım hocam.maddiyatım biraz rahatlarsa çok iyi yaparım dirty bulk [emoji23] son bi sorum olcak . Şuan benim squat bench press lat pull hareketlerinde kaç kilo kaldırıyo olmam lazım ?

sabah ve antremandan sonra dediğim bir taneyi ikiye bölüceksin iki tane değil ...

Back
Yukarı