topalogluu41
Üye
Gecen sene mart ayında başladım.Daha sonra 3 ay Tatil de ara verdim.Suan kilom 65-66 arası.Yaza kadar en az 70 olmayı kafama koydum.Başladığımda 49 kiloydum.
TeşekkürlerHelal dostum süper gelişim devamını dilerim![]()
1.73[DOUBLEPOST=1428215933][/DOUBLEPOST]boy kaç?
Günde 5-6 öğün yiyorum en önem verdiğim şey yumurta tabiki.Genellikle protein ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum.Mesela hergün öğünlerde pilav,bulgur kesinlikle olur.[DOUBLEPOST=1428216017][/DOUBLEPOST]Gelisim cok iyi. Bende 6 ayda 10kg aldim ama bu kadar fark yok. Beslenme programin nasil ?
Teşekkürler10 ayda bu gelisim baya iyi
Boyle gelisim icin
birinci iyi genetik olmali ikinci iyi beslenme ucuncu iyi idman
Sende bunlar olmaliGuzel gelisim devam et dostum bu sekilde ara vermeden
Çok teşekkürler yorumunuz için üstüne koyup daha fazla çalışıcamHakikaten tebrikler yani gittiğin spor salonu çok iyi olmalı çok güzel kg almışsınız ve bu çalışmayla kaslarınızı geliştirmişsiniz devam edin öteki yıl kesin bu son resimdeki halinizden daha iyi
pozisyon çıkacaktır çalışın durmadan formunuzu koruyun başarılar![]()
Teşekkürler dostumHelaaaaaall spartacus gibi olmussun begendim tebrikler
I believe in Fitness
10 ayda güzel göğüs kasmışsın karşim tebrikler
10 ayda güzel göğüs kasmışsın karşim tebrikler
En iyi gelişen göğüsler zaten eyvallah[DOUBLEPOST=1428321475][/DOUBLEPOST]10 ayda güzel göğüs kasmışsın karşim tebrikler
Seneye daha prosfesyonel hocalarla calismaya baslicam kardesim[DOUBLEPOST=1428321538][/DOUBLEPOST]Genetik iyi olunca sonuç ortada profosyonel bir destek alman i öneririm. Yasin gençken fırsatı tepme degerlendir
Aynen genetikçok güzel gelişim fakat bir trapezin baya geride genetik mi ?
1.73Boy kaç baba?
I believe in Fitness
Genetiğe değil kafandaki o düşünceye bağlı kafandaki o düşünceyi attığın anda gerçek bir savaşçısın peki bittimi tabiki bitmedi savaş henüz başlamadı savaşı başlatanda bitirende ancak sen olabilirsin kazanmakta kaybetmekte senin elindeben 63 kiloyum bu kadar kalıplı deilim şimdik 3 kilo daha alsam böle mi olacağım tabiki hayır herşey genetiğe bağlı![]()
teşekkür ederim hocamGenetiğe değil kafandaki o düşünceye bağlı kafandaki o düşünceyi attığın anda gerçek bir savaşçısın peki bittimi tabiki bitmedi savaş henüz başlamadı savaşı başlatanda bitirende ancak sen olabilirsin kazanmakta kaybetmekte senin elinde
Bu arada gelişim çok güzel topalogluu41 başarılarının devamını dilerim .