10 Aylık gelisimim beyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gecen sene mart ayında başladım.Daha sonra 3 ay Tatil de ara verdim.Suan kilom 65-66 arası.Yaza kadar en az 70 olmayı kafama koydum.Başladığımda 49 kiloydum.
IMG-20150403-WA0004-1.jpg
IMG_20150329_123127.jpg

Helaaaaaall spartacus gibi olmussun begendim tebrikler

I believe in Fitness

10 ayda bu gelisim baya iyi
Boyle gelisim icin
birinci iyi genetik olmali ikinci iyi beslenme ucuncu iyi idman
Sende bunlar olmali :) Guzel gelisim devam et dostum bu sekilde ara vermeden

1.73[DOUBLEPOST=1428215933][/DOUBLEPOST]
Gelisim cok iyi. Bende 6 ayda 10kg aldim ama bu kadar fark yok. Beslenme programin nasil ?
Günde 5-6 öğün yiyorum en önem verdiğim şey yumurta tabiki.Genellikle protein ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum.Mesela hergün öğünlerde pilav,bulgur kesinlikle olur.[DOUBLEPOST=1428216017][/DOUBLEPOST]
10 ayda bu gelisim baya iyi
Boyle gelisim icin
birinci iyi genetik olmali ikinci iyi beslenme ucuncu iyi idman
Sende bunlar olmali :) Guzel gelisim devam et dostum bu sekilde ara vermeden
Teşekkürler:) bırakmayı düşünmüyorum:)[DOUBLEPOST=1428216096][/DOUBLEPOST]
Hakikaten tebrikler yani gittiğin spor salonu çok iyi olmalı çok güzel kg almışsınız ve bu çalışmayla kaslarınızı geliştirmişsiniz devam edin öteki yıl kesin bu son resimdeki halinizden daha iyi
pozisyon çıkacaktır çalışın durmadan formunuzu koruyun başarılar :cool:;):D
Çok teşekkürler yorumunuz için üstüne koyup daha fazla çalışıcam :D[DOUBLEPOST=1428216190][/DOUBLEPOST]
Helaaaaaall spartacus gibi olmussun begendim tebrikler

I believe in Fitness
Teşekkürler dostum :D;)

Son düzenleme:
10 ayda güzel göğüs kasmışsın karşim tebrikler
En iyi gelişen göğüsler zaten eyvallah[DOUBLEPOST=1428321475][/DOUBLEPOST]
Genetik iyi olunca sonuç ortada profosyonel bir destek alman i öneririm. Yasin gençken fırsatı tepme degerlendir
Seneye daha prosfesyonel hocalarla calismaya baslicam kardesim[DOUBLEPOST=1428321538][/DOUBLEPOST]
çok güzel gelişim fakat bir trapezin baya geride genetik mi ?
Aynen genetik

ben 63 kiloyum bu kadar kalıplı deilim şimdik 3 kilo daha alsam böle mi olacağım tabiki hayır herşey genetiğe bağlı :(

ben 63 kiloyum bu kadar kalıplı deilim şimdik 3 kilo daha alsam böle mi olacağım tabiki hayır herşey genetiğe bağlı :(
Genetiğe değil kafandaki o düşünceye bağlı kafandaki o düşünceyi attığın anda gerçek bir savaşçısın peki bittimi tabiki bitmedi savaş henüz başlamadı savaşı başlatanda bitirende ancak sen olabilirsin kazanmakta kaybetmekte senin elinde

Bu arada gelişim çok güzel topalogluu41 başarılarının devamını dilerim .

Genetiğe değil kafandaki o düşünceye bağlı kafandaki o düşünceyi attığın anda gerçek bir savaşçısın peki bittimi tabiki bitmedi savaş henüz başlamadı savaşı başlatanda bitirende ancak sen olabilirsin kazanmakta kaybetmekte senin elinde

Bu arada gelişim çok güzel topalogluu41 başarılarının devamını dilerim .
teşekkür ederim hocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı