10 Haftalık Diyet Bitti Sivaslı İlkerr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iltifatın için tesekkür ederim hocam bende sizin gibi uzun yıllar bu işi yapmak isteyen biriyim bunun için elimden geleni yapıyorum definasyon kürünüde gelecek için girdim zaten vucudu once parcalamak gerektıgıne ınanıyorum senye kısında bulk olup yuksek bır sevıyede ondan sonrakı seneye defınasyon ve dıyetı ıkısı bırlıkte yapıp sonuca gitmek istiyorum kimbilir belki 65kg sansımı denerim :D

valla arkadasim ne olur yanlis anlama.burda hepimiz arkadasiz ve birbirimizin iyiligini isteriz.bana inanki bulk dönemdeki halin cok daha fazla yakisiyormus sana.sanki cok kilo vermis yada cok kas kaybetmis gibi geldin bana.ama vücut yapin cok cool ;)

goldtrapper58 dedi:
iltifatın için tesekkür ederim hocam bende sizin gibi uzun yıllar bu işi yapmak isteyen biriyim bunun için elimden geleni yapıyorum definasyon kürünüde gelecek için girdim zaten vucudu once parcalamak gerektıgıne ınanıyorum senye kısında bulk olup yuksek bır sevıyede ondan sonrakı seneye defınasyon ve dıyetı ıkısı bırlıkte yapıp sonuca gitmek istiyorum kimbilir belki 65kg sansımı denerim :D
goldtrapper neden baska bi avatar resmi kullanmayi düsünmüyorsun?eminim vücudunu cok daha iyi sergilersin...saygilar

ALLeyezONme dedi:
goldtrapper58 dedi:
goldtrapper neden baska bi avatar resmi kullanmayi düsünmüyorsun?eminim vücudunu cok daha iyi sergilersin...saygilar
bilmem olabilir aslında alleyez buda konuda haklı olabilirsin suan zaten 69kgyum resimlerde 61 suan kürdeyim sekılı geliştirmeye calısıyorum yani daha belirgin hatlara sahip olabilmek için küre girrdim evet haklısın ozaman gelenler daha fazla ılgı gosterıyordu bana ama suan eskisi kadar dikkat cekmıyorum ama bı sekli düzgünleştiriyim kısa tekrar bulk olurum neden yanlıs anlayım dostum herkes yorum yapmakta özgür

akcaya suanlık bariz bir sertlesdme var vucudumda yani her kasımı hissediyorum büyüme var sanırım ölcmedim bugun 7ci igneyi vuruldum etkiyi 10gunden sonra gosterecegini söylediler ama 7 günde bence göstermeye basladı hergun pazar günü hariç vuruluyorum aksatmadan yanma felan gibi duygular fazla yasamadım yani abartacak bişey yok ama kürün bitiminde cok güzel olucagına eminim son 4hafta cluntrebolda ekleyıp dıyet yapıcam karın kaslarım genişledi ama yaglanmada oldu ılkıne gore deneyımlerımı konusturup daha iyi bir idyet dönemi gecirmeyi planlıyorum ve basaracagım allah kısmet ederse

beyler kürüm hakkında kısa bilgiler vermek istiyorum suan kol soguk 38 sıcak 39 oldu kılom 69-70 arası gidip geliyo sekil olarak bel yanlarında kalınlık var suan bel 83-82 arası gogulerde belirgin belirlengeçlikler var ama vucut suan kücük oldugu için pek begenmıyorum alısmısım bulk vucuda şimdi bana biraz tuhaf geliyor yah neyse gunler gectıkce bilgileri paylasmaya devam edecegim

Miracle dedi:
Bence kür için erken desem yanlıs mı olur bılmıorum..Basladıysan sonunu getır ıns. ıstedıgın vucuda sahıp olabılırsın.. Bi hatırlatma ;
Spor salonunda hocam steroid 3.küründe sperm sayısının %60 gıbı cogunu kaybetmıs.. aman dıkkat et sımdı cocuk yapamıyor..
şimdi bunun kürden oldugunu ne malum tabi olmaz dıye bısey yok ama zararlı oldugunu bende bılıyorum genede uyarın ıcın tsk ederim mıracle bıde ben cocuk yapamıyorum kolay kolay demez kımse aklında bulunsun

Miracle dedi:
Hocamla baya sey paylastıgım ıcın o da bende herseyını bılıoruz.. O adını unuttugum bı ıgne vuruodu wınstrol mu neydı bırısıne rekor kırdırmıs vs vs.. Hcmn 49 cm kolu wardı en son :D
Neyse dıkkat et kendıne bu ısler cok sakat..
tekrar tesekkür ederim kardesım winstrolu bende kullanıyorum ama güc artısı saglayan bir streoıd türü degildir yani rekor kırdaracak felan bir özelligi yok su tutmadıgı için tercih ediliyor yag yakımınada faydası oluyor genelıkle yarısmalardan once defınasyon kürlerinde kullanılıyor daha detaylı bilgi için streoıd bölümünden yararlanabilirsin arkadasım ama sana inanmadıgımı zannetme sakın inanıyorum ama bu hocaların genetıgınde var kimse yanlıs anlamasın 1e 5 koymayı cok severler :D neyse saygılar miracle

Hobaaaaaaaa Kanka naaptın sen ya ne zamandır girmiyordum. Mükemmel olmuşsun. Çok iyi süper. Eski resimlerle kıyaslayınca farkı görmemek için kör olmak lazım. Tebrikler. Yalnız bişey dikkatimi çekti yüzün solgun ve baya çökmüş görünüyor. Belki ısıktandır. Zayıflık yüzünede yansımış. :?

Exe dedi:
Hobaaaaaaaa Kanka naaptın sen ya ne zamandır girmiyordum. Mükemmel olmuşsun. Çok iyi süper. Eski resimlerle kıyaslayınca farkı görmemek için kör olmak lazım. Tebrikler. Yalnız bişey dikkatimi çekti yüzün solgun ve baya çökmüş görünüyor. Belki ısıktandır. Zayıflık yüzünede yansımış. :?
vallaha exe hangi resimdern bahsediyorsun ya :D en son halim avatardaki resmim diger resimler zaten eski zaten :D hangisi oldugunu söylersen bende ona göre beslenirim hala zayıfmıyım benya 9 kg aldım nereye gitti bu :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı