tantalos
Üye
Ürün ismi: Süper Lavaş(a101) , Anadolu tam buğday dilimli lavaş (migros, sanalmarket)
Sanalmarket görseli;
100 gram için;
Enerji: 275 kcal
Protein: 12.70
Nem : 25.08
Yağ: 2.03
Karbonhidrat: 51.43
Diyet lif (%k.m) : 8.40
Diyet lif( g/100g) : 6.30
İçindekiler:Buğday unu, un , buğday maltı , su , tuz , maya (üretiminde hiçbir katkı maddesi kullanılmamıştır)
Üretici Firma: Özvan Tandır Fırını ..adres.. Üsküdar/İstanbul
Fiyatı: (300 gram): a101-1.95 tl - migros sanalmarket 3.25 tl (ürün tamamen aynı)
Paket sloganı / notu: Kepek; düşük kalori , sağlık ve sıhhat kayndağı (el değmeden hazırlanmıştır)
.........
İlginç bir ürün açıkçası
Her şeye rağmen lavaştan , dürümden vazgeçemeyenlere göre bir ürün...
Yediğinizde normal beyaz lavaşlardan oldukça farklı olduğunu hissediyorsunuz.
Dağılan bir yapısı yok rahat rahat dürüm yapılır, üzerinde delikleri var sulu veya yağlı ürünleri damlatır ,
ketçap türü ürünler akabilir.
Lezzeti güzel , sanki bildiğimiz tam buğday ekmeğini ince ince kesip presleyip kağıt kadar yapmışlar
Arama yaptım göremedim, belki faydası olur konusu..
Sanalmarket görseli;

100 gram için;
Enerji: 275 kcal
Protein: 12.70
Nem : 25.08
Yağ: 2.03
Karbonhidrat: 51.43
Diyet lif (%k.m) : 8.40
Diyet lif( g/100g) : 6.30
İçindekiler:Buğday unu, un , buğday maltı , su , tuz , maya (üretiminde hiçbir katkı maddesi kullanılmamıştır)
Üretici Firma: Özvan Tandır Fırını ..adres.. Üsküdar/İstanbul
Fiyatı: (300 gram): a101-1.95 tl - migros sanalmarket 3.25 tl (ürün tamamen aynı)
Paket sloganı / notu: Kepek; düşük kalori , sağlık ve sıhhat kayndağı (el değmeden hazırlanmıştır)
.........
İlginç bir ürün açıkçası

Her şeye rağmen lavaştan , dürümden vazgeçemeyenlere göre bir ürün...
Yediğinizde normal beyaz lavaşlardan oldukça farklı olduğunu hissediyorsunuz.
Dağılan bir yapısı yok rahat rahat dürüm yapılır, üzerinde delikleri var sulu veya yağlı ürünleri damlatır ,
ketçap türü ürünler akabilir.
Lezzeti güzel , sanki bildiğimiz tam buğday ekmeğini ince ince kesip presleyip kağıt kadar yapmışlar

Arama yaptım göremedim, belki faydası olur konusu..