100 kilo benc

Konu dışı olacak konunun sahibi arkadaştan özür dilerim. Yanılmıyorsam astım rahatsızlığın vardı berkay. Trenbolone çok yanlış bir seçim olabilir, akciğer üzerinde olumsuz etkileri var.
dostum astım atlattım ben 3 yıl dil altı aşı oldum doktor uzatmaya dahi gerek duymadı
ama kışları %70 atlattığım için %30 luk kısmını hissediyorum sagol uyarın için:)

Senin doğru düzgün yapamadığın bech press ağırlığından daha fazla adamın military pressi var .Ağırlıktan ziyade kası çalıştırın . 100 kg de o kadar efsanevi bi ağırlık değil bench presste .Mantık olarak 100 kg de 6-7 çıkıyosa 110 da 1-2 tekrar çıkması gerek ama o fizikte yok sende o kas yapısıda görünmüyo.Ayıptır günahtır millete laf edene kadar kendini eleştirmeli insan

Senin doğru düzgün yapamadığın bech press ağırlığından daha fazla adamın military pressi var .Ağırlıktan ziyade kası çalıştırın . 100 kg de o kadar efsanevi bi ağırlık değil bench presste .Mantık olarak 100 kg de 6-7 çıkıyosa 110 da 1-2 tekrar çıkması gerek ama o fizikte yok sende o kas yapısıda görünmüyo.Ayıptır günahtır millete laf edene kadar kendini eleştirmeli insan
Vermek istediğin mesaja katılıyorum ancak güç ve kas birbiriyle doğru orantılı olsa da birbirinden oldukça farklı kavramlardır.Bir insanın yüksek ağırlık kaldırması için devasa kollara ,omuza vb.uzuvlara sahip olması şart değildir.Muhakkak kas miktarı artınca ağırlık da artar ancak ikisinin çalışma prensipleri farklıdır ve hedefe göre değişir.

Vermek istediğin mesaja katılıyorum ancak güç ve kas birbiriyle doğru orantılı olsa da birbirinden oldukça farklı kavramlardır.Bir insanın yüksek ağırlık kaldırması için devasa kollara ,omuza vb.uzuvlara sahip olması şart değildir.Muhakkak kas miktarı artınca ağırlık da artar ancak ikisinin çalışma prensipleri farklıdır ve hedefe göre değişir.
elbette çok doğru söyledin de hani dediğin gibi kas arttıkça ağırlık arttığı için kas olmadan ağırlık artması çok zor bir durum :D yani özellikle bakınca zaten anlaşılır hani bruce lee tarzında bir vücut olsa neysede :D

kısmen haklısın ama adam powerlifting yapmıyor body building yapıyor;)

ayrıca nizami yapmıyor nizami yapsa 100 kg de 2 tekrar yapabilecek ben 90 kg 6 tekrar basıyordum 1.5 yılda 100 kg 2 tekrar rahat çıkarırdım yani adam her gün farklı bölge giriyoruz yani ben profesyonelim diyor 1.5 yılda profesyonel olunuyorsa işimiz var 1.5 yılda 75 kg iken 100 kg 2 tekrar basmış arkadaşım var bu adam 90 kg yim demişti sanırım 90 kg adam 135 kg 1 tekrar dan aşağı basmaz eğer profesyonel ise 5 yılın 4.5 yılını bu işe verdim 5 yılda sadece 5 ay boşluğum var ama düzenli dersek 4 yılım var dolu olan 4.5 yılın 6 ayı düzensizdi ben 10.ayımda 70 kg 6 tekrar 1.5 yılda 90 kg 6 tekrar 2.yıl 100 kg 7 tekrar 2.5 yıl 125 kg 4 tekrar 3.yıl 130 kg 7 tekrar 3.5 yıl 150 kg 6 buraya kadar doğal kür ile 4.yıla yakın zamandada 150 kg 8 tekrar bastım bana laf atacaksa önce bunları bassın sonra gelsin yiyip içmişsin desin rekor kırarım desin kolaydı rekor kırmak ya:D

bu mesajdan sonra bana değilde hayattaki tek varlığım bana %100 yanlış yapmayacak teyze oğluna 1.dereceden kuzenime gelipte ona laf edersen bana istediğini de ama onun hakkında konuşursan cılızdır yazıktır günahtır demem kırarım kemiklerini bana şimdi istediğin hakareti salla ama 1.dereceden diğer kuzenler değil 1.dereceden olan kuzenimin adını ağzına alırsan çeneni kırarım konuşamassın

Back
Yukarı