100 tlye kırmızı etmi tavuk eti mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Song
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
matematiğin kötü galiba kırmızı etin kilosu 50 tl değil 30 tl
Hocam benimle dalgamı geçiyorsunuz yoksa ciddi misiniz? Şimdi konuşmanın başında ben bulunduğum lokasyona göre fiyat yazdım deseydim, belkide böyle olmazdı tamam hata bende fakat, ortalama tavuk göğsü kg fiyatı 10 TL ortalama kırmızı et kg fiyatı 30 TL gelin hesap yapalım;
4 kg x 10 = 40
2 kg x 30 = 60

TOPLAM 2KG KIRMIZI ET 4KG TAVUK ETİ = 100TL

Hocam benimle dalgamı geçiyorsunuz yoksa ciddi misiniz? Şimdi konuşmanın başında ben bulunduğum lokasyona göre fiyat yazdım deseydim, belkide böyle olmazdı tamam hata bende fakat, ortalama tavuk göğsü kg fiyatı 10 TL ortalama kırmızı et kg fiyatı 30 TL gelin hesap yapalım;
4 kg x 10 = 40
2 kg x 30 = 60

ben tüm paramla tavukmu yoksa kırmızı etmi alsam anlamında sormuştum

4 kg x 10 = 40
2 kg x 30 = 60

Tavuk nerede 10 TL burda 20 TL et 50 tl

Nerde yaşıyorsun dostum tavuk gögsü 15 tl kg si Yagsız dana eti 48 tl bizim burda 30 tlye et mi alıyorsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tavuk nerede 10 TL burda 20 TL et 50 tl
Normalde ben 40TL'ye alıyorum zaten hani bu fiyattan görüşümü belirtince arkadaş 30TL'ye et aldığını söyledi, sanırım marketten paket halinde alacaktır. Tavuk eti olarak ise genel baz aldım 10TL'den başlar 20TL'de son bulur tavuk fiyatları.

ben tüm paramla tavukmu yoksa kırmızı etmi alsam anlamında sormuştum
Tek düze beslenmek zararlı, bazen kırmızı etteki aminoasitleride alman gerek karma yapmak daha mantıklı. Buna göre illa tek tip et yemek istiyorum diyorsan ay boyu daha fazla et yemek ve öğün başına düşen et miktarını arttırmak için tavuk eti yiyebilirsin.

Normalde ben 40TL'ye alıyorum zaten hani bu fiyattan görüşümü belirtince arkadaş 30TL'ye et aldığını söyledi, sanırım marketten paket halinde alacaktır. Tavuk eti olarak ise genel baz aldım 10TL'den başlar 20TL'de son bulur tavuk fiyatları.

Tek düze beslenmek zararlı, bazen kırmızı etteki aminoasitleride alman gerek karma yapmak daha mantıklı. Buna göre illa tek tip et yemek istiyorum diyorsan ay boyu daha fazla et yemek ve öğün başına düşen et miktarını arttırmak için tavuk eti yiyebilirsin.
dostum ben tavuk üretiminin olduğu ilde yaşıyorum erpiliç yaşadığım yerde boludayım burda kaç tane tavuk çiftliği var bir taneside benim tanıdığın cidden 10 tl tavuk merak ettim.ayrıca 40 tl de et nerde en ucuz et elazığ gibi hayvancılığın bol olduğu illerde ucuz.bence bu fiyatlar biraz saçma ve inandırıcı değil neyse konuyu saptırmayalım
https://www.carrefoursa.com/tr/parcalanmis-kanat-but-gogus-pirzola-kusbasi-/c/1063
normalde et süt kurumu linki atacaktım ama ne malum site açılmıyor.bak burda tavuklar var

Back
Yukarı