atilla_hakan
Üye
Ben o yiyipte KİLO alamayanlar danim kardeşim. Bende akmaya çalışıyorum. 75 te kaldım . Üzerine cikmiyor
95im şuanGüncel kilon nedir ?
ne güzel keşke bende öle olsaydımBen o yiyipte KİLO alamayanlar danim kardeşim. Bende akmaya çalışıyorum. 75 te kaldım . Üzerine cikmiyor
173BOY VAR KİLOM 101 diyete bugun başlıyorum sabah kagvaltıdan once Hydroxycut Hardcore Elite 1kapsul sonra 2yumurta beyazı ve 1tam yumurta ,öğlen tavuk gögüslü karnıbahar , insanty 1.gunu yapacam onun öncesinde 1kapsul,aralarda 5er tane badem akşamda salata 5ten sonra yemek yok
insantynin fit testini yaptım bugun 80e düşene kadar hep fit test yapacam yarım saatte bitiyorum resmen[DOUBLEPOST=1429109780][/DOUBLEPOST]90.6yım bu aradasabah:50-75gram light kaşar yanında 3-4zeytin,arada:4çig badem öğlen:125gram civarı et yanında 1kase yagsız yoğurtla cacık yedim,yemekten sonra 1 parça bitter çikolata yedim akşam:çorba içecem 1kase bu arada 2-5lt su
19 nisanda:3yumurta 1i sarısıyla omlet yapıp yedim yanında çay,3-4yeşil zeytin arada:4-5çig badem öglen:125gram civarı yagsız koyun eti yanında light ayran ,akşam:çorba içtim ve 3lt su[DOUBLEPOST=1429532433][/DOUBLEPOST]buugn sabah:75gram light kaşar yanında 3-4yeşil zeytin,arada:1 orta büyüklükte kivi,öğlen:130 gram civarı mangalda az yaglı dana kıyma yanında 1bardak light yoğurt ve 1domates,arada:4çig badem,akşam:salata yicem ve 2,5lt su yarım saat spor,bu arada evde neleryapıldı neler 2-3gün içinde zar zor dayanadım ankaradan ablamgil geldi süper yemekler yapıldı neyseki ucuz atlattık diyeti bozmadık haftaya chet meal düşünüyorum duruma göreDun yazamadim sabah:75 gram light kasar,arada:5 6 dut oglen:125 gram civaru et sote yaninda ayran bizimkiler mangal yakti yemedim iyi dayandim ama aksam iddada tek mactan yattim 500 falan alacaky
tim az kalsin sıkintı yuzunden kendimi yemege verecektim moralim cok kotu bozuldu baska olaylarda yaŞadim neyseki son anda kendimi kontrol ettim