100DEN HEDEF 65 GÜNLÜĞÜM

bugun sabah 75gram civarı light kaşar yanında 1bardak light süt 2-3yeşil zeytın ,arada 5çig badem,öğlen yoğurtlu ıspanak yedim,akşam:salata yeyip öğunu kapatacam belki çorbada içebilirim ve günde 2,5lt su

bugun sabah 1tam yumurta 1beyazını omlet yapıp yedim yanında 3-4 yeşil zeytin,arada 5badem ,öğlen:mangalda levrek yedim orta boyutta kaç gram olduğnu bilmıyorum yanında 200ml coca cola zero içtim,akşamda salata yedim bu arada 2,5lt su

bugun sabah 1tam yumurta 1beyazını omlet yapıp yedim yanında 3-4 yeşil zeytin,arada 1avuç nar ,öğlen:mangalda levrek yedim orta boyutta kaç gram olduğnu bilmıyorum yanında kırmızı biberle biraz pişmiş soğan ,akşamda salata yedim bu arada 2,5lt su

bugun sabah:1tam yumurta 1beyazını omlet yapıp yedim yanında 3-4zeytin,arada :4-5badem, öğlen:dışardaydım arkadaslarla burgere gitmek zorunda kaldım ben en düşük kalori şeyi yedim 6lı nuggets yanında lıght kola içmedım bile yarısını patateside ellemedim nuggetsin değerleri 13gr protein,9gr yağ,9 gram karb mecburen yedim ya döner ya hamburger yicektım yoksa aç kalacaktım bunu yedim 200 kalorisimi ne var yarım saat yürüyüş 2,5 lt su

bugun sabah:3yumurta 1i sarısıyla beraber yanında 3-4 yeşil zeytin,arada:5çig badem,öğlen:balık yedim yanında az salata,akşam:5giibi çorba içip günü kapatacam ve 3lt su

bugun sabah:3yumurta 1i sarısıyla beraber yanında 25gram light kaşarlı omlet yapıp yedim,yanında 3-4 yeşil zeytin,arada:5çig badem,öğlen:balık yedim yanında az salata,akşam:5giibi çorba içip günü kapatacam ve 3lt su

dün yediklerimi görseniz şok olurdunuz malesef biraz bozduk tartıda 500gram olarak bana döndü,dün yazamadım öncellikle neler yediğimi yazım dün:sabah:50gram light kaşar yanında 3-4zeytın falan,öğlen:malesef evde mücver yaptılar kızartma 3-4tane yedim keşke bunlarla kalabilseydim,akşam 5gibi: 1 kase çilek 3-4tane mücver gene 4tane kabak dolması yanında yarım ekmek pide,1tane sıkma,5-6tane kurabiye 1kaşık çikolata yedik diyetin biraz agzına ettik ,kızartma kokusuna dayanamadım açıkcası :) miğdem fena oldu küçülmüş sanırım[DOUBLEPOST=1428842460][/DOUBLEPOST]bugun:geç kalktım 12gibi kalktım 75gram light kaşar yanında 3-4zeytın şuan saat 4e geldi bişey yemedim kendimi cezalandıracağım açıkcası bişe yemicem daha bugun saat 4oldu hala acıkmadım dün okadar şey yedimki aldığım kalori dün 2500civarı dengelemem lazım bugun bu arada 2-5lt su spora 3-4ara verdim belim yüzünden yürüyüş yapıyorum pazartesi tekrar başlıcam cardioya

Son düzenleme:
bugun sabah:1yumurta 50gram light kaşar yanında 3-4yeşil zeytın,öğlen:125gram civarı mangalda et yanında domates ,akşamda:çorba içecem ve 2,5lt su spora yarın başlıcam

bugun sabah:yumurta bitti bugun alacam ondan yiyemedim 75 gram light kaşar yanında 3-4yeşil zeytın,öğlen:150 gram civarı mangalda et ve taşlık karışık yanında domates ,akşamda:çorba içecem ve 2,5lt su yarım saat yürüyüş,20dk hafif tempoda koşu[DOUBLEPOST=1429012932][/DOUBLEPOST]
173BOY VAR KİLOM 101 diyete bugun başlıyorum sabah kagvaltıdan once Hydroxycut Hardcore Elite 1kapsul sonra 2yumurta beyazı ve 1tam yumurta ,öğlen tavuk gögüslü karnıbahar , insanty 1.gunu yapacam onun öncesinde 1kapsul,aralarda 5er tane badem akşamda salata 5ten sonra yemek yok

Son düzenleme:
sabah:50-75gram light kaşar yanında 3-4zeytin,arada:4çig badem öğlen:125gram civarı et yanında 1kase yagsız yoğurtla cacık yedim,yemekten sonra 1 parça bitter çikolata yedim akşam:çorba içecem 1kase bu arada 2-5lt su

sabah:50-75gram light kaşar yanında 3-4zeytin,arada:4çig badem öğlen:125gram civarı et yanında 1kase yagsız yoğurtla cacık yedim,yemekten sonra 1 parça bitter çikolata yedim akşam:çorba içecem 1kase bu arada 2-5lt su
insantynin fit testini yaptım bugun 80e düşene kadar hep fit test yapacam yarım saatte bitiyorum resmen[DOUBLEPOST=1429109780][/DOUBLEPOST]90.6yım bu arada

sabah:2yumurta yanında 3-4 zeytin ve şekersiz çay,arada:4çig badem öğlen:5 yemek kaşıgı taze fasulye suyunu yemedim sadece tanerlerini yanında 1kase yoğurtlu domatesli bulgur pilavı arada:4tane ufak can erikle 2tane ufak dut ,akşam 7 gibi cardio yapacam sonra çorba içecem

sabah:3yumurta beyazı 1 sarısıyla yanında çay , arada:5çig badem öğlen:5yemek kaşıgı yagsız fasulye yanında yrım peynirlı sıkma ve yağsız ayran,arada:4tane dut akşamda:çorba ve 2,5lt su

Dun yazamadim sabah:75 gram light kasar,arada:5 6 dut oglen:125 gram civaru et sote yaninda ayran bizimkiler mangal yakti yemedim iyi dayandim ama aksam iddada tek mactan yattim 500 falan alacaky
tim az kalsin sıkintı yuzunden kendimi yemege verecektim moralim cok kotu bozuldu baska olaylarda yaŞadim neyseki son anda kendimi kontrol ettim

bugun sabah:75gram light kaşar 3,4yeşil zeytin
Dun yazamadim sabah:75 gram light kasar,arada:5 6 dut oglen:125 gram civaru et sote yaninda ayran bizimkiler mangal yakti yemedim iyi dayandim ama aksam iddada tek mactan yattim 500 falan alacaky
tim az kalsin sıkintı yuzunden kendimi yemege verecektim moralim cok kotu bozuldu baska olaylarda yaŞadim neyseki son anda kendimi kontrol ettim
19 nisanda:3yumurta 1i sarısıyla omlet yapıp yedim yanında çay,3-4yeşil zeytin arada:4-5çig badem öglen:125gram civarı yagsız koyun eti yanında light ayran ,akşam:çorba içtim ve 3lt su[DOUBLEPOST=1429532433][/DOUBLEPOST]buugn sabah:75gram light kaşar yanında 3-4yeşil zeytin,arada:1 orta büyüklükte kivi,öğlen:130 gram civarı mangalda az yaglı dana kıyma yanında 1bardak light yoğurt ve 1domates,arada:4çig badem,akşam:salata yicem ve 2,5lt su yarım saat spor,bu arada evde neleryapıldı neler 2-3gün içinde zar zor dayanadım ankaradan ablamgil geldi süper yemekler yapıldı neyseki ucuz atlattık diyeti bozmadık haftaya chet meal düşünüyorum duruma göre

bugun sabah:35gram light kaşar ve 1fındık lahmacun,arada:5çig badem,öğlen:125gram az yaglı dana kıyması yanında ayran ve 1kase kısır,arada:3-4tane erik akşamda salata yicem bugun

Back
Yukarı