• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

100kg dan 75 kiloya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 6600gt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hocam gerçekten çok tebrik ederim. Mükemmel bir azmin ve iraden var ki kısa zamanda böyle bi dönüşümü yakalayabilmişsin. Beni en çok şaşırtan karın bölgesinde herhangi bir yağ tabakasının kalmamış olması, sarkma da sanıyorum ki yok. Valla helal olsun. Başarılarının devamını diliyorum.

Bro adamın gelişimine lafımız yok zatende bayağa ilerlemiş gidiyor zaten ama belki dinlenme günlerinde de dediğim gibi yapsa çok daha ileri gider diye düşünüyorum.

Hocam gerçekten çok tebrik ederim. Mükemmel bir azmin ve iraden var ki kısa zamanda böyle bi dönüşümü yakalayabilmişsin. Beni en çok şaşırtan karın bölgesinde herhangi bir yağ tabakasının kalmamış olması, sarkma da sanıyorum ki yok. Valla helal olsun. Başarılarının devamını diliyorum.
Teşekkürler brz sarkma var ama hacim aldıkça sıkılaşıyo[DOUBLEPOST=1537269386][/DOUBLEPOST]
off günleride spor günleri gibi beslenmen lazım asıl ozman çok ihtiyç var çünkü yıpranan kasların dinlenirken tamir olup büyüyor ve gelişiyor.
Sadece protein tozunu kullanmıyorum of günlerinde yoksa beslenmeye devam.idman çıkışı işlerm oluyo bazen yemeğe kadar protein tozu takviye olsun diye[DOUBLEPOST=1537269846][/DOUBLEPOST]
Güzel gelişim. herhangi bir anabolik
Güzel gelişim. her
Güzel gelişim. herhangi bir anabolik kullandın mı ?
Kullanmadım yarışmacı değilse biri gereksiz ve sağlıksız bence.spor geçmişim var

Son düzenleme:
20181019_203550.jpg
güncel form

Hocam öncelikle tebrikler.
Sorum; yağlardan kurtulmak için önce definisyon yapıp sonrasında bulka mı girdin. Aynı anda yağ yakıp kas kütlesinde artış mı sağladın? Programının başında, ortasında farklı beslenmişsindir heralde diye tahmin ediyorum ne kadar kalori açığı verdin ne yaptın aydınlatırsan sevinirim :)

üsta yaşı kimse sormamıs yaş kac aceba?
38[DOUBLEPOST=1542106348][/DOUBLEPOST]
Hocam öncelikle tebrikler.
Sorum; yağlardan kurtulmak için önce definisyon yapıp sonrasında bulka mı girdin. Aynı anda yağ yakıp kas kütlesinde artış mı sağladın? Programının başında, ortasında farklı beslenmişsindir heralde diye tahmin ediyorum ne kadar kalori açığı verdin ne yaptın aydınlatırsan sevinirim :)
Bulk felan yapmadım zaten yağlıydım temiz beslenmeye dikkat ettim ekmeği şekeri kestim haftada 1 öğün istediğmi yedim şeker hariç bol bol kardiyo yaptım zamanla zaten vucut şekle giriyo bulk olayı bana göre değil amaç karın kasları fit görünmekse gereksiz bence

vücut bu kadar parçalı göründüğüne göre sağlam kür'e girmişsin :)

Kullanmadım kullanmam fakat kuşlanana saygım vardır herzaman
kardeş vücudun çok parçalı olmuş valla kürsüz yaptım diyorsan helal olsun ne diyelim :)

Zaten steroidli değilsen; bulk-definasyon felan bunlar hikaye. Yaz-kış fark etmez, Haftanın 2 günü gidip ciddi 40-50 dakika kardiyo yapmadıkça, istediğin estetik fiziğe ulaşamıyorsun.

Bravo kardeşim fotolara 100 kg fotolarına bakarken bu kadar değişim beklemiyordum. Şaşırttın beni sadece yağ olarak değil güzel de bir kas kütlesi kazanmışsın seni tebrik ederim...

Back
Yukarı