101.4ten 70'e..

Boy:1.79
Kilo:84.5 (şuanlık)
Öncelikle 2 aylık bir süre içinde 101den 84'e düştüm fakat şu 10 gündür veremiyorum nedense..onun dışında hardline l karnitin kullanıyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum çünkü okulda dıyet yapamayacagm için sabah 1 gibi yumurta peynir domates salatalık 2 bardak light süt + 5 kaşık yulaf ezmesi yıyorum akşam 6 gibi akşam yemeği ve 1 saatlik yürüyüş ( 10 15 dakikası koşu olarak kardiyo) , onun dışında netten weight loss antremanlarına bakıp yapıyorum fakat motivasyonumu çok kaybettim 2 ayda 10-11 kilo vermek istiyorum hazirana kadar..100 kiloyken olan fotoğraflarımla şimdiki halimi kıyaslayınca müthiş bir fark var fakat 10 kilo verince yine aynı göbek durur gıbı gelıyor nedense :) haftada en az 4 5 gün aksatmadan yürüyüş yapmaya calısıyorum. uyku düzenim yok gece 3te 4te yatıyorum fakat geceleri birşey yemiyorum.. 15 gün sonra yani mayısın 1'inde tekrar tartılıp yazacağım buraya. Fakat vazgeçme noktasına geldim motivasyon eksikliği yüzünden şu 15 günde 2-3 kilo arası atamazsam tamamen sıfırlanır moralim zaten . herneyse tavsiyeleriniz varsa önerileriniz söylerseniz sevinirim

Dostum kolay gelsin öncelikle, L-Carnitine'e fazla güvenme çok düşük etkide bir yağ yakıcıdır, virgül oynar yani. Onun dışında, 122'den 90'a düştüm ben de, protein ağırlıklı beslenmen güzel. Biraz da antrenmanla desteklersen kas kaybını minimuma indirirsin, kolay gelsin.

Netten kardiyo çalışmaları yapıyorum şınav falan çekiyorum . L karnitin için niye öyle söyledin ya 3.kutum benim bu 17- 18 kilo verdim şubattan beri bence gayet etkili.Onun dışında günde 1000 kalori yakmaya yönelik kardiyo egzersizleri var bir bucuk saatlik hiç olumsuz yorum görmedim 12 m izlenmeli onu denesem sorun olmaz değil mi :D günde koşu bandında 200 kalori yakan adamım sonuçta haftada 2 kez yapsam geri kalan günler yürüyüş koşu olarak ayarlasam daha iyi olur sanki
Güncel kilo : 83.5

Netten kardiyo çalışmaları yapıyorum şınav falan çekiyorum . L karnitin için niye öyle söyledin ya 3.kutum benim bu 17- 18 kilo verdim şubattan beri bence gayet etkili.Onun dışında günde 1000 kalori yakmaya yönelik kardiyo egzersizleri var bir bucuk saatlik hiç olumsuz yorum görmedim 12 m izlenmeli onu denesem sorun olmaz değil mi :D günde koşu bandında 200 kalori yakan adamım sonuçta haftada 2 kez yapsam geri kalan günler yürüyüş koşu olarak ayarlasam daha iyi olur sanki
Güncel kilo : 83.5
Dostum inan bana, kilo vermek kolay, yağdan vermek zorluyor insanı. Şubat'ta 110-112 civarları dolanıyordum ben de, şimdi 90'a düştüm, L-Karnitin kullandım o kadar memnun etmedi beni, daha iyileri var sonuçta, toplam 3,4 kilogram kastan verdim. Bu bile fazla geliyor bana, toparlanması zor.

Ayriyeten tam 83 bugün :) 83te kalırsam bu ay 3.4 kilo vermiş olacagım 0.6 da atayım 5 günde tam 4 kilo vermiş olayım bu ay :)

82.6 :) fakat diyeti tam 5 kere bozdum ortalama hep 82 gibiyken :) bozmasaydım şuan 75-73 civarındaydım ama mecbur kaldım. neyse Animal Cuts' ile devam ediyorum 2 ay içinde en az 75 -70 arası olmam gerek ondan sonra ağırlıkla devam edicem :cool:

Tamamen hırs azim nefret döngüsüyle ilk adımımı attım, ilerledikçe sonuç almaya başladıkça zevk aldım bu spordan. Kilo vermenin 2 temel kuralı var ;
Beslenme
Spor
Bunlardan birini aksattığım zaman olduğum yerde sayıyordum hep . Şahsen kendi sporumu ve beslenmemi örnek vereyim.
Beslenmem protein ağırlıklı , düşük karbonhidratlı oldu.
Spor ise genelde 30 dakika yürüyüş + 10-20 dakika arası kardiyo oldu. İstersen yaptığım diyetin linkini atabilirim uğraşlı bir diyet her gün bulgur , tavuk göğüs yapmak fakat etkili bir diyet.

Tamamen hırs azim nefret döngüsüyle ilk adımımı attım, ilerledikçe sonuç almaya başladıkça zevk aldım bu spordan. Kilo vermenin 2 temel kuralı var ;
Beslenme
Spor
Bunlardan birini aksattığım zaman olduğum yerde sayıyordum hep . Şahsen kendi sporumu ve beslenmemi örnek vereyim.
Beslenmem protein ağırlıklı , düşük karbonhidratlı oldu.
Spor ise genelde 30 dakika yürüyüş + 10-20 dakika arası kardiyo oldu. İstersen yaptığım diyetin linkini atabilirim uğraşlı bir diyet her gün bulgur , tavuk göğüs yapmak fakat etkili bir diyet.

Dediklerinize bire bir katılıyorum evet. Linki atabilirseniz iyi olur :)

deride sarkmalar oluyor mu? kaslarınızı kaybetmek istemiyorsanız ağırlık antrenmanı yapın bence o göbek gştmez yoksa :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı