Öyle değilmi hepimiz bir gün bir yerlerde bir şeyleri değiştirmek için hayaller kurmadıkmı ? İstemedikmi güzel bir hayatımız güzel bir sevgilimiz ve mutlu bir yaşam sürelim.Öyleyse bizi ne değiştirdi ?? Yaşamaktanmı bıktık yoksa her sabah bir başağrısıyla ,sigaranın bıraktığı iğrenç ağız tadıyla kalkmak mı bizi kendine alıştırdı.
Zor olan neydi ? Neyi başaramıyorduk neden azmimizi kaybediyorduk.Acaba insanlar bana yalanmı söylüyordu böylede iyisin diyerek.
Yoksa Rocky IV teki anlık gaza gelmelerimiz bize yetmiyormuydu. Hayat felsefemiz There is No Easy Way Out üzerine değilmiydi ?
Artık filmde söylendiği kimi " KİMSE HAYAT KADAR SERT VURAMAZ " söylemini gerçekten anladım.
Ve herşeyi değiştirmeye karar verdim hayatımdaki herşeyi.Mutlu olmak istiyorum.
Eski bir boksör olarak kilolu olmak gerçekten zor iş düşünüyorum bazen insan azmi yeterli gelmezmi diye. Umarım umudum umudunuz olur kilolu arkadaşlar için. Artık hayatımı ve kendimi değiştirmeye başladım. Sigarayı bırakmak istiyorum.Sağlıklı beslenmek güzel görünmek ve elbiselerimi seçmek istiyorum.
Kısaca hikayemi anlatayım.
3 sene önce 115 kiloya kadar çıkmıştım Boy 1.76 cm. Daha sonra kendimce hırs yaptım 103 kg ye düştüm. Sonra araya ramazan girdi ve tekrar 109 kg ye çıktım.
Tekrar hırs yaptım adını hatırlamadığım yurtdışından söylediğim bir yağ yakıcı ile 97 kg ye düştüm. Tabi motivasyon fazlalığı ile artık spora gitmesemde olur dedim sonuç hüsran oldu tekrar : 110 kg yim. Hemde 2 ay içinde.
Ramazanda 99 kg ye kadar düştüm ve sonraki 2 ayda tekrar 106 kg ye çıktım.
Artık bunlara bir son vermenin zamanı geldiğini düşündüm. Halbuki spora gittiğim toplam 5 aylık süre boyunca omuzlarım ve kollarım iyiydi oldukça. Şimdi o alt yapım var ve alt yapımı ortaya çıkarmak ve bu sorunu çözmek için azimlendim.
Durumu kız arkadaşıma anlattım o her ne kadar böylede yakışıklısın desede umurumda olmadı.
Defalarca antreman videoları ve rocky filmlerini izledim son bir aydır.Rocky serisinin inanılmaz hayranıyımdır.
Sizlerden isteğim bu mücadelemde bana destek olmanız. SSlerle zaman zaman destekleyeceğim.
02/01/2012 tarihinde spora ve diyete başladım. Öncelikle 150 tl verip 1000mg Gnc Marka L-Carnitin ve Cla aldım.
L Carnitini her antremandan yarım saat önce likit tüp olarak alıyorum. =(1000mg)
Clayı ise günde 3 öğün yemeklerden yarım saat önce alıyorum. Bazen unuttuğum oluyor.
Diyetim :
06-30 : Sabahları tavuk göğsü bulamaz isem yumurta 3 adet sarısıyla veyahut bir bardak yarım yağlı süt yada uno çok az kalorili ekmeğin arasında yarım yağlı peynir 4 dilim tost yapıyorum yağsız.
10:30 : Bir portakal yahut elma
12.30 : Sebze yemeğinden 6-7 kasik sebze yemegi olmaz ise bakliyattan susuz bir tabak yahut pilic varsa pilic yagsiz salata yada yogurt
16.30 : Light ton baligi bulamaz isem 3-4 zeytin agzim tatlansin diye
19.30 : 50-100 gr arası tavuk göğsünü az yağli yoğurt kimyon ve domatesle bulamaç yapıp yiyorum
11.30 : Bir ufak su bardaği light süt
Yasaklar : 1 haftadır ne çay ne başka bir şey şekere el sürmedim.
Beyaz ekmek yağli et çikolata vb yasak
Kisacasi yaği şekeri tamamen kestim.
Antremanım:
İlk hafta 3 gün gittim . Programım şöyle
: 10 dakika 6.5 hizinda yürüyüş 10 dakika 7.5-10 arası değişik hizlarda koşu ve 5 dakika tekrar yürüyüş 2-3 dakikada 13 inc eğimde yürüyüş.
: 5 dakika eliptik bisiklet ve 5 dakika normal bisiklet
Kardiyodan sonraki ağırlık idmanım
3*8 yada 6 Upright Rowing
2*10 Dumbell Side Lateral Raise
2*.10 Dumbell Alternative Front Raise
3*10 Rowing Machine
3*10 Back Lat Pull (Pulldown)
3*8 Lat Pulldown
3*10 Dumbell Concentration curl
2*6 Barbell Preacher Curl
3*10 Hammer Curl
3*8 Standing Barbell Curl yorulursam 2*6 ya düşebiliyor
Haftada Üç Gün gidiyorum bazen dört olacak. Bir gün gidip bir gün gitmiyorum.
Toplam günlük spor saatim 1 ila 1 buçuk saat arası değişiyor.
11./01/2012 tarihi itibarı ile 102.9 kg ye düştüm.
Kendimi daha iyi hissediyorum diyetimi ve programımı her türlü eleştribelirsiniz fikirlerinize yorumlarınıza açığım.
Artık Gece 11.30 da yatıp sabahları hırsla 6.30 kalkıyorum kahvaltımı hazırlıyorum insallah resimlerle destekleyeceğim.
Teşekkürler umarım hepiniz dileklerime ortaksınızdır,hepimiz başarırız
Zor olan neydi ? Neyi başaramıyorduk neden azmimizi kaybediyorduk.Acaba insanlar bana yalanmı söylüyordu böylede iyisin diyerek.
Yoksa Rocky IV teki anlık gaza gelmelerimiz bize yetmiyormuydu. Hayat felsefemiz There is No Easy Way Out üzerine değilmiydi ?
Artık filmde söylendiği kimi " KİMSE HAYAT KADAR SERT VURAMAZ " söylemini gerçekten anladım.
Ve herşeyi değiştirmeye karar verdim hayatımdaki herşeyi.Mutlu olmak istiyorum.
Eski bir boksör olarak kilolu olmak gerçekten zor iş düşünüyorum bazen insan azmi yeterli gelmezmi diye. Umarım umudum umudunuz olur kilolu arkadaşlar için. Artık hayatımı ve kendimi değiştirmeye başladım. Sigarayı bırakmak istiyorum.Sağlıklı beslenmek güzel görünmek ve elbiselerimi seçmek istiyorum.
Kısaca hikayemi anlatayım.
3 sene önce 115 kiloya kadar çıkmıştım Boy 1.76 cm. Daha sonra kendimce hırs yaptım 103 kg ye düştüm. Sonra araya ramazan girdi ve tekrar 109 kg ye çıktım.
Tekrar hırs yaptım adını hatırlamadığım yurtdışından söylediğim bir yağ yakıcı ile 97 kg ye düştüm. Tabi motivasyon fazlalığı ile artık spora gitmesemde olur dedim sonuç hüsran oldu tekrar : 110 kg yim. Hemde 2 ay içinde.
Ramazanda 99 kg ye kadar düştüm ve sonraki 2 ayda tekrar 106 kg ye çıktım.
Artık bunlara bir son vermenin zamanı geldiğini düşündüm. Halbuki spora gittiğim toplam 5 aylık süre boyunca omuzlarım ve kollarım iyiydi oldukça. Şimdi o alt yapım var ve alt yapımı ortaya çıkarmak ve bu sorunu çözmek için azimlendim.
Durumu kız arkadaşıma anlattım o her ne kadar böylede yakışıklısın desede umurumda olmadı.
Defalarca antreman videoları ve rocky filmlerini izledim son bir aydır.Rocky serisinin inanılmaz hayranıyımdır.
Sizlerden isteğim bu mücadelemde bana destek olmanız. SSlerle zaman zaman destekleyeceğim.
02/01/2012 tarihinde spora ve diyete başladım. Öncelikle 150 tl verip 1000mg Gnc Marka L-Carnitin ve Cla aldım.
L Carnitini her antremandan yarım saat önce likit tüp olarak alıyorum. =(1000mg)
Clayı ise günde 3 öğün yemeklerden yarım saat önce alıyorum. Bazen unuttuğum oluyor.
Diyetim :
06-30 : Sabahları tavuk göğsü bulamaz isem yumurta 3 adet sarısıyla veyahut bir bardak yarım yağlı süt yada uno çok az kalorili ekmeğin arasında yarım yağlı peynir 4 dilim tost yapıyorum yağsız.
10:30 : Bir portakal yahut elma
12.30 : Sebze yemeğinden 6-7 kasik sebze yemegi olmaz ise bakliyattan susuz bir tabak yahut pilic varsa pilic yagsiz salata yada yogurt
16.30 : Light ton baligi bulamaz isem 3-4 zeytin agzim tatlansin diye
19.30 : 50-100 gr arası tavuk göğsünü az yağli yoğurt kimyon ve domatesle bulamaç yapıp yiyorum
11.30 : Bir ufak su bardaği light süt
Yasaklar : 1 haftadır ne çay ne başka bir şey şekere el sürmedim.
Beyaz ekmek yağli et çikolata vb yasak
Kisacasi yaği şekeri tamamen kestim.
Antremanım:
İlk hafta 3 gün gittim . Programım şöyle
: 10 dakika 6.5 hizinda yürüyüş 10 dakika 7.5-10 arası değişik hizlarda koşu ve 5 dakika tekrar yürüyüş 2-3 dakikada 13 inc eğimde yürüyüş.
: 5 dakika eliptik bisiklet ve 5 dakika normal bisiklet
Kardiyodan sonraki ağırlık idmanım
3*8 yada 6 Upright Rowing
2*10 Dumbell Side Lateral Raise
2*.10 Dumbell Alternative Front Raise
3*10 Rowing Machine
3*10 Back Lat Pull (Pulldown)
3*8 Lat Pulldown
3*10 Dumbell Concentration curl
2*6 Barbell Preacher Curl
3*10 Hammer Curl
3*8 Standing Barbell Curl yorulursam 2*6 ya düşebiliyor
Haftada Üç Gün gidiyorum bazen dört olacak. Bir gün gidip bir gün gitmiyorum.
Toplam günlük spor saatim 1 ila 1 buçuk saat arası değişiyor.
11./01/2012 tarihi itibarı ile 102.9 kg ye düştüm.
Kendimi daha iyi hissediyorum diyetimi ve programımı her türlü eleştribelirsiniz fikirlerinize yorumlarınıza açığım.
Artık Gece 11.30 da yatıp sabahları hırsla 6.30 kalkıyorum kahvaltımı hazırlıyorum insallah resimlerle destekleyeceğim.
Teşekkürler umarım hepiniz dileklerime ortaksınızdır,hepimiz başarırız