• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

105kg to 72kg nasıl sizce?

Selamün aleyküm beyler 105 kgdan 72kgya düştüm ve şuanki sırt formum bu nasıl sizce?
LOEbYa.png

şuan boyuma göre zayıfım gerçekten 1.83boy var 72 kiloyum bi 80 kiloya çıkmaya denicem bakalım nekadar zamanımı alıcak yavaş yavaş olması lazım.Yorum için teşşekür ederim
Güzel ama biz amatörüz. İnsanlara görsel olarak güzel gelmesi önemli. Çok damarlı parçalı iyi olmuyor. Özellikle kızlat " ay irenç " dediği an bitiyoruz bu bir gercek o yüzden % 8 - 11 yağ oranı iyi. Sen baya yarışmacı formuna girmişsin baya bir define

Güzel ama biz amatörüz. İnsanlara görsel olarak güzel gelmesi önemli. Çok damarlı parçalı iyi olmuyor. Özellikle kızlat " ay irenç " dediği an bitiyoruz bu bir gercek o yüzden % 8 - 11 yağ oranı iyi. Sen baya yarışmacı formuna girmişsin baya bir define
Yarışmacı formuna mi girmişim cidden öyle mi düşünüyorsun çok zamandır uraşıyorum böyle yorumlar çok motive ediyor beni teşşekür ederim..!

Baba omuriliğindeki parcalar görünüyor yani :) bi bel de biraz yağ var ama bnce sen bi 3 4 kg al yağ[DOUBLEPOST=1507217640][/DOUBLEPOST]Hem gücün artar ağırlığın arttığı için hemde daha tatlı gelir göze vucudun.

Baba omuriliğindeki parcalar görünüyor yani :) bi bel de biraz yağ var ama bnce sen bi 3 4 kg al yağ[DOUBLEPOST=1507217640][/DOUBLEPOST]Hem gücün artar ağırlığın arttığı için hemde daha tatlı gelir göze vucudun.
Bu hafta başladım daha yüksek kalori almaya bakalım 3-4 ay içinde ne olucak umarım istedim gibi olur..evet belde var yağ orası sorun ama daha fazla zayıflarsam iyi görüntü olmaz..

Back
Yukarı