• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

106 kiloda kaldım TEKRARDAN KİLO VERMELİYİM

İlk başladıgımda 137 kiloydum. Haftada 5 gün fitness 4 gün havuza giderek ve beslenmeme dikkat ederek 100 kilo civarına indim. Fakat ailevi sorunlar falan derken motivasyon falan kalmadı. 3 ay falan ara verdim. Bu sürede beslenme düzeni falan kalmadı ve kilo almaya başladım. BU GÜN İTİBARİYLE 0 dan BAŞLAYARAK TEMİZ BİR VUCÜT ELDE ETMEK İSTİYORUM. FİKİR VE DÜŞÜNCELERİNİZE AÇIĞIM.
A5C219D2-40B6-4058-98EA-97791CC1858E.jpeg
84973943-7159-4C3F-A1D3-5EAADE185A98.jpeg
A8358BE2-ABD6-475E-A9DA-D03AD23AA376.jpeg
3416E035-D63D-4164-A217-3C821CB51D14.jpeg
3416E035-D63D-4164-A217-3C821CB51D14.jpeg

kilo verme olayının temeli beslenmeyle alakalıdır düzenli beslenmeyle yavaş ve sağlıklı sekilde kilo verebilirsiniz baktınız kilo vermeniz durdu tekrardan yediğiniz karbonhidrattan kısarak devam edebilirsiniz kilo vermenize.
basit bi sekilde anlattım yapmanız gereken sabretmek.

Sabret bırakma yağsız proteinler tüket karbonhidratı kıs ama proteini herzaman almaya çalış kolay gelsin

kilo verme olayının temeli beslenmeyle alakalıdır düzenli beslenmeyle yavaş ve sağlıklı sekilde kilo verebilirsiniz baktınız kilo vermeniz durdu tekrardan yediğiniz karbonhidrattan kısarak devam edebilirsiniz kilo vermenize.
Yorumunuz için teşekkürler[DOUBLEPOST=1524486804][/DOUBLEPOST]
Sabret bırakma yağsız proteinler tüket karbonhidratı kıs ama proteini herzaman almaya çalış kolay gelsin
Protein agırlıklı beslenmeye dikkat ediyorum karbonhidrat tüketimini azallttım[DOUBLEPOST=1524486862][/DOUBLEPOST]Sizce haftada kaç gün agırlık antremanı yapmalıyım

Bence 3 gün fullbody yap of günlerde 30 -40 dk aç karna kardiyo yap fullbody yaptığın günlerde 15 20 dk hafif tempo kardiyo yap

3-4 gün fullbody, 2 gün 30-40 dakikalık kardio
Bol protein, sağlıklı yağ, kaliteli karbonhidratlar
En önemlisi disiplin ve sabır.

Program olarak ilk aylar 5x5 yapmanı öneririm.

Back
Yukarı