ilk olarak bu forumla 2014 yılında tanıştım ve o zamandan bu alttaki zamana kadar hep kilolu ve şişman biri olarak kaldım. umarım sizede ilham kaynağı olur
spora gittim bir çok şey yaptım ama hiç biri alttaki yazdıklarım kadar etkili olmadı.
Merhabalar bundan 4-5 ay öncesine kadar tam tamına 108 109 kiloydum. Ve çok az arkadaşım vardı. Kız arkadaşım hiç yok desem yeridir. Kızların benide kilodan dolayı reddettiğini biliyordum aynaya bakınca he ne kadar 108 109 kilo olsamda kendimi 70 80 gibi görüp kafaya takmıyordum. En son bu şekil bi arkadaşım zayıflamıştı. Çocukta benim gibiydi fakat zayıflayınca bildiğiniz karı kız içinden çıkmaz oldu. Ve bu durum bende iyice kıskançlık uyandırmıştı o hergün farklı kızlarlayken benim 1 adet sevgilim bile yoktu çok olsun istiyordum fakat yoktu.
olmuyordu.. Bizim yaş gelmiş 21e bu yaşa kadar 1 tane sevgilim olmuştu oda 18 yaşındayken.
oda şans eseri gibi bişey oldu heralde 2.5 ay sonra ayrılmıştık. Zayıflama konusuna gelince işte bir gün kendimi çok yalnız hissettim. Ve bu arkadaş aklıma geldi hayalini kurduğum kızlarla hep yiyip içiyordu. Geziyordu tozuyordu. Bende o gün zayıflıcam dedim bu çocuk olduysa bende yaparım dedim ve zayıflama serüvenine başladım. Ve en son bugün teknosada tartıldığımda aşağıda ki görüntüyü gördüm ve çok sevindim ama hedefim 80 bi 6 kilo daha fazlalığım var. Şimdi ise herşey tersine döndü. Düne kadar yüzüme bakmayan kızlar artık kendileri bana mesaj atar oldu bu şaka değil gerçek
İstediğim kıyafetleri giyebilmem istediğim bedenlere inebilmem. Artık eski giydiğim pantolonlarda totom görünmüyor kayboluyor içinde bildiğiniz. Zayıflamanın size tek kötü zararı Yeni eşyalar giysiler olacak. Başka hiç birşey değil
Hem kendimi daha iyi hissediyorum şimdi hemde kendime bi özgüvenim oldu. Yani O tartıda 100 leri çekerken bir kızla muhabbet kuramıcak duruma gelmiştim hangisiyle konuşsam kanka oluyorduk
Şimdi ise herşey çok farklı beni 3-4 ay görmeyen insanlar noldu sana böyle diyor.. Anlayacağınız. Sadece kilo vermek hayatımı oldukça değiştirdi insanların bana bakış açısını benim insanlara bakış açımı herşeyimi değiştirdi. Her teknosaya gittiğimde tartılırım. En son kasım ayında 96.5 tum bugün gittiğimde ise alttaki gördüğünüz gibi o kiloya indiğimi gördüm
Bundan öncelerinde 1 yıla yakın spor vs yapmıştım fakat kilo vermek yerine daha çok almıştım Her türlü sporu denedim cardio ağırlık vs. Hiç bi yararını görmedim daha çok kilo aldırdı bana. Şimdi ise her istediğimi rahat bi şekilde yiyebiliyorum. Eskisi gibi az daha yersem 120 kilo olucam derdi yok en güzelide o.
Alt resimdeki pantolonu yaklaşık 3 sene önce almıştım çok dar geliyordu şişman olduğum için rahat edemiyordum zor sığıyordum içine şimdi ise bol geliyor kemerle geziyorum

Merhabalar bundan 4-5 ay öncesine kadar tam tamına 108 109 kiloydum. Ve çok az arkadaşım vardı. Kız arkadaşım hiç yok desem yeridir. Kızların benide kilodan dolayı reddettiğini biliyordum aynaya bakınca he ne kadar 108 109 kilo olsamda kendimi 70 80 gibi görüp kafaya takmıyordum. En son bu şekil bi arkadaşım zayıflamıştı. Çocukta benim gibiydi fakat zayıflayınca bildiğiniz karı kız içinden çıkmaz oldu. Ve bu durum bende iyice kıskançlık uyandırmıştı o hergün farklı kızlarlayken benim 1 adet sevgilim bile yoktu çok olsun istiyordum fakat yoktu.

Alt resimdeki pantolonu yaklaşık 3 sene önce almıştım çok dar geliyordu şişman olduğum için rahat edemiyordum zor sığıyordum içine şimdi ise bol geliyor kemerle geziyorum