Arkadaslar..Adim Gokhan.. Yas 21. Bundan tam 9 ay once kilom 107 idi.. Suandaki kilom 85.. Ben oncelikle hedifimi soylemek istiyorum.. boyum 1 71 kilom 85 ve 75 kiloya dusmek icin suanda agirlik calismalarimin yaninda gunde 30 dakika cardio bel mekik yapiyorum.. Ayryica beslenmem de sabahlari bi bardak light sut yaninda portakal bazen beyaz peynir yaninda 2 dilim kepek ekmegi cok az light beyaz peynir sogus olarak domates felam yiorm... Oglen flm salata light yogurt bi peksimet.. aksama dogru tek tavuk gogus yaninda salata az zeytinyagli.. Menu olarak genelde boyle aksamlari evde meyve felam yiorum normal zamanlarda yesil elma yiorum ama gunde 2 yi hic gecmedi o da.. Suan ki durumum herkes sasiriyo cok zayifladin gokhan felam diolar ama benim amacim belli.. Onceden de spor yaptim guresle ugrastim okul takimindaydim.. Ama sonra bi kilo almaya basladim spor felam biraktim sistim yaglandim cok.. Simdi onlarla mucadele ediorum.. Aile olarak ta kilo almaya cok musaitiz sanirim.. Ailede yapili kilolu yani.. Simdiki amacim hocaminda dedigi gibi 75 kiloya inip en kaliteli en iyi supplementleri alip 85 kiloya kadar basmak vucuda olcu kazandirip sonra yine 75 civarina definisyon yaparak dusmeltir.. Sizde bisiler soylerseniz , yol gosterirseniz.. Benden buyuk abilerim , bu isin piri olmus kardeslerim cok ama cok sevinirim.. cevaplarinizi bekliyjem.. Saygilar..