Öncelikle herkese merhaba, daha önce birkaç sporla uğraşmışlığım var fakat ciddi anlamda ölçülü bir vücudum olmadı. Ve üzülerek söylüyorum ki başladığımda aldığım tek ölçü koldu pek bir bilgim yoktu zaten
Kolum 31,6 iken şu an 40,2
Diğer ölçülerimide açıkçası bir süredir almadım ama kısa zamanda paylaşacağım söz veriyorum.
ilk haftam
Eki Görüntüle 16258
3. ayım

4. ayım

5. ayım

8. ayım

10. ayım

Son aydan fotoğrafım yok, üst göğüse özel olarak çalıştım o sıkıntımı gideriyorum. Bileklerimi kalınlaştırmak istemiyorum, haricinde gördüğünüz bir eksik varsa bahsederseniz sevinirim.
İlk 6 ay protein tozu da dahil hiçbir supplement kullanmadım.
(Haftanın 5 günü her antreman sonrası 500 gram tavuk yedim)
Sonra 2 ay Hardline Whey %100 serisinden kullandım, yanında vitaminler ve kreatinle destekledim.
Son 3 aydır ise
Amino Wheybolic Extreme 60 // Weider Amino 3050 // Creatine Monohydrate // Superpump max // Gaspari Glutamine kullanmaktayım ve kaliteli besleniyorum.
Önerileriniz varsa duymak isterim.
Kolum 31,6 iken şu an 40,2
Diğer ölçülerimide açıkçası bir süredir almadım ama kısa zamanda paylaşacağım söz veriyorum.
ilk haftam
Eki Görüntüle 16258
3. ayım

4. ayım

5. ayım

8. ayım

10. ayım

Son aydan fotoğrafım yok, üst göğüse özel olarak çalıştım o sıkıntımı gideriyorum. Bileklerimi kalınlaştırmak istemiyorum, haricinde gördüğünüz bir eksik varsa bahsederseniz sevinirim.
İlk 6 ay protein tozu da dahil hiçbir supplement kullanmadım.
(Haftanın 5 günü her antreman sonrası 500 gram tavuk yedim)
Sonra 2 ay Hardline Whey %100 serisinden kullandım, yanında vitaminler ve kreatinle destekledim.
Son 3 aydır ise
Amino Wheybolic Extreme 60 // Weider Amino 3050 // Creatine Monohydrate // Superpump max // Gaspari Glutamine kullanmaktayım ve kaliteli besleniyorum.
Önerileriniz varsa duymak isterim.
Son düzenleme: