kratosanonys
Üye

11 aylik degisim sizce nasil iyi kotu yorumlari aliyim eksik yerleri soylerseniz sevinirim suan definasyondayim
bacak calismayi seviyorum o yuzden atlamadim ama soyle bir durum var ilk 5 ay calismamistim cunku onemini bilmiyodum ama artik imkani yok aksatmam ciddi ciddi baya buyudu bacagim isteyenlere en fayta gordugum bacak buyutme programni verebilirim bu arada yorumun icin tessekurler bulk devam etmek istiyorum ama artık yiyemiyorum cidden hani gecmiyor bogazimdan 3000 ile 3300 cal arasi aliyodum yukseltmem gerek artik bunu ama zaten zor yiyorum bende dedimki definasyona girip kalori desifimi dusurup 1 bucuk ay sonra geri yukseltcem vucudu sasirtmak amacina yaptim cunku cidden yiyemiyodum istemeden kilo vermeye baslamstim[DOUBLEPOST=1429940517][/DOUBLEPOST]Güzel bir değişim olmuş. Bacaklara da önem vermişsin helal olsun. Definisyonu boşver sen temiz bir şekilde büyümeye bak.
Güzel bir değişim olmuş. Bacaklara da önem vermişsin helal olsun. Definisyonu boşver sen temiz bir şekilde büyümeye bak.
ölçüleri uzun suredir almıyorum 1 ay once aldim.amaÇok değişmişsin tebrikler ölçülerini yazarmısın?
ben multipower optimum ddymtize ve hardline kulandim hardline bana en cok fayda gosterendir hardlineden suan 7. kutumGüzel vücut yapmıssın helal olsun
Kulladıgın tozlar varsa söylermısın markalarını kaç adet kullandıgını vs..
4.aydan sonra basladim evet etti[DOUBLEPOST=1430068769][/DOUBLEPOST]Gelişimin çok güzel kardeşim tebrik ederim, protein tozunu kaç aydan sonra kullanmaya basladın ve basladıktan sonra zayıflamaya (zayıflamadan kastım yag oranı olarak) devam ettinmi
evet kardesimSadece 11 aylık m?
sekeri kesip duzenli beslenince geciyor[DOUBLEPOST=1430118214][/DOUBLEPOST]Herşeyi geçtim bu karın nasıl eridi bi anlatırmısın ben ne yaptıysam yapıştı bana gitmiyor birtürlü
Bacak büyüme programini yazarmisin
protein tozu harci cla nox ve kreatin kulandim cla ise yaramadi[DOUBLEPOST=1430118372][/DOUBLEPOST]Başka ne takviye kullandınız?
yorumun icin tessekurler sabit bir antraman sistemim yoktu ama drop set ve super seti hep uygulardim antramn tabi onemlide en onemlisi beslenme beslenmen cok iyi olursa gelisimide kendin gorursun11 ayliksa cidden cok iyi gelisim hocam antreman sisteminizden bahsedermisiniz biraz