Değerli üyelerimiz;
Yarışmamız tamamlanmış sonuçlar aşağıda açıklanmıştır..
Sorular kapsamlı olmasına rağmen yoğun bir katılıma şahit olduk ve 100'e yakın cevap aldık..Bu yoğun katılım bizi ayrıca mutlu etti.
Ayrıca gelen cevaplar BFTR üyelerinin ortalama bir bilgi seviyesinin üzerinde olduğunu gösterdiği içinde mutluluk ve gurur verici..
Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum yönetim adına..
Yönetimin titiz değerlendirmesi sonucu aşağıdaki üyelerimiz ilk 3.ü oluşturmuşlardır.
Birinci : s3ci
İkinci : BamBam16
Üçüncü : Mudu
Bunlar dışında sorulara doğru cevaplar veren ama dereceye giremeyen 30 üyemize çeşitli hediyelerimiz vardır.
Üyelerimize ödülleri en kısa zamanda kendileri ile irtibata geçilerek ulaştırılacaktır.
Son olarak yarışmanın 1.sinin cevapları ayrıca forumda yayınlanacaktır.
Ödüller
Yarışmamız tamamlanmış sonuçlar aşağıda açıklanmıştır..
Sorular kapsamlı olmasına rağmen yoğun bir katılıma şahit olduk ve 100'e yakın cevap aldık..Bu yoğun katılım bizi ayrıca mutlu etti.
Ayrıca gelen cevaplar BFTR üyelerinin ortalama bir bilgi seviyesinin üzerinde olduğunu gösterdiği içinde mutluluk ve gurur verici..
Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum yönetim adına..
Yönetimin titiz değerlendirmesi sonucu aşağıdaki üyelerimiz ilk 3.ü oluşturmuşlardır.
Birinci : s3ci
İkinci : BamBam16
Üçüncü : Mudu
Bunlar dışında sorulara doğru cevaplar veren ama dereceye giremeyen 30 üyemize çeşitli hediyelerimiz vardır.
Üyelerimize ödülleri en kısa zamanda kendileri ile irtibata geçilerek ulaştırılacaktır.
Son olarak yarışmanın 1.sinin cevapları ayrıca forumda yayınlanacaktır.
Ödüller
- Birinciye;
- İkinciye;
- 1 adet Hardline Whey 3Matrix 2300 Gr
- 1 adet Hardline Bcaa 4:1:1 120 tablet
- 1 adet Hardline Shaker
- Üçüncüye;
- 1 adet Hardline Vmax 2300 Gr
- 1 adet Hardline Glutapure 120 Kapsül
- 1 adet Hardline Shaker
- Diğer 30 Kişiye Verilecek Ödüller (İlk 3 kazanan dışında sorulara doğru cevapları verenler arasından forum yöneticileri tarafından seçilecek 30 kişiye de aşağıdaki hediyeler verilecektir)
- İlk 10 Kişiye;
- Hardline Spor Çantası, Hardline Shaker, Hardline Anahtarlık, Hardline Tişört, Serdar Aktolga imzalı Poster
- İkinci 10 Kişiye;
- Hardline T-Shirt, Hardline Shaker, Hardline Anahtarlık, Serdar Aktolga imzalı Poster
- Üçüncü 10 Kişiye;
- Hardline Atlet, Hardline Shaker, Hardline Anahtarlık, Serdar Aktolga imzalı Poster
- İlk 10 Kişiye;
Son düzenleme: