• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

111 den 105 e definisyona devam arkadaşlar yorum lütfen

kol 44--bel 105 göğüs 115 kilo 105 eleştirilerinizi ve önerilerenizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20120524_204212.jpg
    IMG_20120524_204212.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 602
  • IMG_20120524_204058.jpg
    IMG_20120524_204058.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 635
  • 100_1435.JPG
    100_1435.JPG
    193,9 KB · Görüntüleme: 612
Abi definasyon benim bildiğim bulktan sonra olur. Sende sanki bulk gibi yağlı-kaslı bir vücut yok. Senin definasyondan kastın diyet mi ?

Abi definasyon benim bildiğim bulktan sonra olur. Sende sanki bulk gibi yağlı-kaslı bir vücut yok. Senin definasyondan kastın diyet mi ?[/QU

bel bölgem epey geniş ayrıca kol ölçüm 44 fakat parçalanık değil göstermiyor

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:49 ----------

elimdeki suplementler weider kazein animal cuts animal stak ultimate liquid amino musceltech whey kullanıyorum

kütleniz yok ve oldukça yağ sorunu var, bence temiz diyet ile yağları yakıp kaslanabilirsiniz. body geçmişiniz yok gibi yazmamışsınız gerçi bilmiyoruz o yüzdne ben supplementleri gereksiz gördüm sizin için.

kusura bakmayın ama 105 bel ile işiniz zor.ayrıca bulk dönemini cogu kişi fazla kilolu olmak olmak zannedıyo sözüm meclisten dışarı.sizin ihtiyacınız güzel bir kardiyo programı.iyi çalısmalar dilerim.

body geçmişiniz çok yok sanırım,çalışılmış bir bölge yok gözüküyor sanki

8 ay falan oldu kol 38 lerdeydi 44 sıcak şu an fotolarıda pek düzgün çekemedim açıkçası dah detaylı olabilirdi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:56 ----------

kusura bakmayın ama 105 bel ile işiniz zor.ayrıca bulk dönemini cogu kişi fazla kilolu olmak olmak zannedıyo sözüm meclisten dışarı.sizin ihtiyacınız güzel bir kardiyo programı.iyi çalısmalar dilerim.[/QU

diyete gireli tam 45 gün oldu 6 kg verdim belimde aynı 6 cm gitti benim görüşüm 85-90 kg düşmeden vucut ortaya çıkmayacakmış gibi geliyor

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:59 ----------

programım pzts bench biceps karın
salı bacak
çarşamba sırt karın
perş omuz triceps ön kol
cuma kardio
c.tesi sırt karın

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:03 ----------

8 aydır düzenli yapıyorum önceki yılda yaptım fakat araya yaz tatili girdi ve bırakmak zorunda kaldım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:06 ----------

8 aydır düzenli çalışıyorum hiç aksatmadım geçen yılda aynı şekil fakat araya yaz girince düzen bozuldu fakat bu yaz bırakacağımı sanmıyorum..

[/COLOR]

programım pzts bench biceps karın
salı bacak
çarşamba sırt karın
perş omuz triceps ön kol
cuma kardio
c.tesi sırt karın[/QUOTE]

haftanın 6 günü vücudu calıstırmak cogu yeride 2-3 kez calıstırmak bana sorucak olursanız overtrainingden baska bi işe yaramaz gelişiminizi kısıtlar.tabi forumda benden daha bilgili insanlar var onlarında görüşlerini almak lazım.

Back
Yukarı