112Kg den 79.5 hedef yağ yakarak kas çıkarmak

şubat ayında tartıldığımda 112 kg ve sonra 29.06.2013 tarihinde tartıldığımda 79.5 kg ama vücudumda hala yağlı bölgeler var bunlardan kurtulmak için uygulayacağım diyet ve antreman programı ve supplementleri sizle paylaşacağım.Amaç yağsız vücut ve kas kütlesi çıkarmak

beslenme SABAH
4 Adet yeşil zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet domates
1 adet yeşil çay veya 0 yağlı light süt

öğlen
eti yulaflı form bisküvi (5 tanesi 1 pakette olanlar) 1adet
yağsız herhangi bi salata çeşidi
1 adet elma (yada herhangi meyve olabilir çok miktar değil tabiki)

akşam
250-300 gr tavuk göğsü yağsız kızartılmış veya haşlanmış
herhangi bi salata çeşidi
2 kaşık yoğurt

ara öğünler arkadaşlar enerji verici fındık(çok az miktar) kuru üzüm, kuru kayısı az miktar arkadaşlar günlük 2 adet sade soda tüketirim en az 2.5 litre su tüketirim

antreman programım
salı-çarşamba-cuma-cumartesi kas antremanı +twistr,sopa,bel hareketleri 500 er tane ve şınav mekik çekerim en son
pazar ve perşembe günü sadece kardiyo günü 20dk koşu+10 dk yürüşüy, 25 dk elictip bisiklet,25 dk normal bisiklet, 1000 tane twist,bel haraketleri,sopa ve sona doğru şınav mekik çekerim pazartesi dinlenme

kullanacağım supplementler-hardline ürünleri
l-karnitin ve cla one 1 hafta sonra amino 3000 kullanmaya başlayacam hayırlısı ile detayları sizinle paylaşırım

Gelişmeleri merakla beklıyorum ogun aralarında (aşırıya kacmadan) az miktarda kaju fıstıgı oneriyorum icerdigi yağ asidi yagları parcalamada etkili oluyor diye okumustum biyerde kaynak bulamıyorum suanda bulucna yazıcam :)

Beslenme:
*Bence beslenme çok yetersiz.Sabah kahvaltısındaki yumurtayı 2beyaz 1 sarı hatta 3 beyaz 1 sarı olarak değiştirin+lor veya beyaz peynir mutlaka ekleyin listeye
*Öğle yulaflı bisküvi yerine süt+yulaf ezmesi daha yerinde ve sağlıklı olur
*Akşam için de 2 kaşık yoğurdu 1 kase olarak değiştirin bence,eğer kaşık tahtaysa sıkıntı yok
*Diyetinize baharatlar ve bol miktarda yeşillik eklemenizi öneririm
*Ara öğünlere ek diğer zamanlarda şekersiz türk kahvesi(2 kalori) alabilirsiniz

Antreman

*Haftanın 2 günü kardiyo bence yetersiz eğer imkanınız var ise programınızı şöyle değiştirebilirsiniz 1gün interval cardio,1 gün body,1gün ara

Supplement
*Hydroxycut tavsiyemdir

Saygılarımla

bugün sabah 2 yumurta 50 grm yulaf ezme 100 grm lor peynir karıştırarak güzel bi omlet yaptım yanında 4 tane yeşil zeytin , 1 fincan yeşil çay , 1 adet dometes yedim amaç hızlı kilo vermek değil sık ve sağlıklı vücut , kardiyo konusunda ağırlık antreman sonrasında 10ar dakka koşu,elictip bisiklet, normal bisiktlet yapmaya karar verdim ayrıca l-karnitin ve cla one 5 gündür kullanıyorum etkisini göstermeye başladı protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum

ben diyet yapınca hafif yemekleri akşama bırakırım, gündüz güzel beslenirim. aksi halde iyi idman çıkaramıyorum.
ana beslenmeyi gündüze alıp ve arttırıp, ağırlık idmanlarını da daha ağır yaparsanız bence daha verimli sonuçlar alırsınız

Son düzenleme:
Back
Yukarı