• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

117 Kilodan 75 Kiloya yolculuk galiba başardım...

Bende de aynı sorun var 112,5 tan 75 e indim hatta 70 e inicem 175 boyum var kollar göğüs gayet iyi çatlaklar var kollarımda ama sorun etmiyorum deri toplu gözüküyor sadece karın bölgesinde sorunum var sitede bir çok konuda bölgesel yağ eritme yok gibi bir şey söylediler en son göbek bölgesi eriyor falan diyor herkes zor olduğunu söylüyor.Nasıl başardığını açıklarsan bizi de bilgilendirmiş olursun

kocaman bir bravooo :) gerçekten tebrikler eğer siz mutluysanız biz çok mutluyuz bunu gördükten sonra yani güzel bir zafer ama artık kilonuzu sabitleştirdiğinize inanıyorum yani kilo verdikten sonra vucudun alışması için bi süre tanımamız lazım o süreyi atlatmışsınız sanırım ama artık irileşme vakti gelmiş sanırsam :) düzenli yağsız beslenmeyle daha güzel bir vucuda sahip olabilirsiniz başarılarınız devamını diliyoruz...

Oda bir bakış açısı saygı duyuyorum :))

zayıflama iyi gerçekleşmiş. kas yağ alayını yakmışsın. bundan sonra artık kendin ne istediğine karar verecek ve ona gore bir yol izleyeceksin.

Çok iyi azim göstermişsiniz ve gerçekten de yağ yakımını süper yapmışsınız bu arada not düşeyim ben de sizin gibi düşünüyorum iri olmaktansa fit olmak daha sağlıklı ve iyi olur ama kimse darılmasın profesyonel vücut geliştirmeciler ya da bu spora emek veren herkese saygım sonsuzdur :)

Back
Yukarı