118 den 104 e kendım geldim. 104 den 80 e beraber desteklerı beklerım

merhaba arkadaslar
max kilom 120 oldu
güncel ölçüler-10.02.2018
boy : 179
kilo : 104.1
bel cevresi : 113-114

malumunuz üzere henuz vermem gereken minimum 24 kg var. bende bunu verecek azim var ve ciddi ilerlemeler kaydedeceğimi düşünüyorum sadece sizden yanlıslarımı hatırlatmanızı ve tavsıyeler vermenızı istiyorum mutlu olurum :)
ÇALIŞMA PROGRAMI
güncel olarak uyguladıgım spor programı 5x5 stronglift
idman gunlerım gün aşırı program gereği
her idman günümde 30 dk serı ip atlıyorum (iyi ve seri atlarım)
idman günlerı haricinde 1 saat minimum yürüyüşüm var

BESLENME
besın kaynaklarım : kırmızı et,tavuk gögsü,kuzu eti ( haftada 1 ), yumurta,pirinç, zeytin
asla yemedıklerım : asitli içecekler,cikolata biskuvi vb herşey, yağın hiçbir çeşidi gereken yağı günlük 150 gram tuzsuz zeytın yıyerek alıyorum

MAKROLARIM
protein : 120-130 gram
carb : 30-80 gram
yağ : 30-40 gram

SUPPLEMENT İMKANLARIM
WHEY
CASEİN
BCAA
HYDROXCUT ELİTE
L CARNİTİN

genelde eksiklerimi supplementlere bırakmıyorum besınlerden tamamlıyorum. bana vereceğiniz tavsiye eksik gördugunuz yanlıs gördugunuz ne varsa yazmanızı rıca edıyorum

Hocam öncelikle çok tebrik ederim. Yaptığınız iş gerçek bir başarı hikayesi.

Yalnız günlük kalori alımınız dikkatimi çekti. Yanlış hesaplamadıysam ort 1100-1200 kalori ediyor. Neredeyse ihtiyacınız olanın yarısından daha az. Böyle bir diyet perfprmansınızı nasıl etkiliyor? Aşırı kas kaybı yaşadınız mı bu süreçte?

Şu işi birlikte başarsak mı? Kilom 99-98 arasında kaldı ve kilo vermem gerektiğini biliyorum. Ramazan bayramı bitişinden sonra yolumuza bakalım ve bu kilolu hâl durumu gitsin.

Hocam öncelikle çok tebrik ederim. Yaptığınız iş gerçek bir başarı hikayesi.

Yalnız günlük kalori alımınız dikkatimi çekti. Yanlış hesaplamadıysam ort 1100-1200 kalori ediyor. Neredeyse ihtiyacınız olanın yarısından daha az. Böyle bir diyet perfprmansınızı nasıl etkiliyor? Aşırı kas kaybı yaşadınız mı bu süreçte?
çok teşekkür ederim.1400 kcal civarı tutuyorum beslenmemı bu arada
acıkcası ıntermıttent fastıng uygulmaya basladıgım ıcın zaten makro olarak bu besınlerı bı öğünde aldıgınızı dusunursenız maksımum derecede doygunluga erişiyosunuz. yemek yeme saatimi 18.00 olarak ayarladım. sonrasındakı 6-7 saat yemek aramıyorum ve uyumus oluyorum. sabahları uyandıgımda da yemek yemedıgımm surece acıkmayan bırısıyım ne zaman bı öğün yesem 6 saat sonrasında acıkma hıssı gelıyo aksı taktırde 1 gün yemek yemesem hıssetmıyorum kendımde bunu keşfettim.kas kaybı yaşamadım şekillenme olsun mezura olsun hep pozitif gitti. tek sorunum bel cevresı gelıyo kalınlıgından dolayı.[DOUBLEPOST=1529663396][/DOUBLEPOST]
Şu işi birlikte başarsak mı? Kilom 99-98 arasında kaldı ve kilo vermem gerektiğini biliyorum. Ramazan bayramı bitişinden sonra yolumuza bakalım ve bu kilolu hâl durumu gitsin.
şuan acıksası 91-90 kg da kendımı kılolu hıssetmıyorum sadece bel cevremmde bı kalınlık var. 4-5 kg verdıgım taktırde ve belımı ıncelttıgım taktırde formumu korumaya yönelicem. ramazan geçti umarım baslamıssınızdır başarılar dılerim.[DOUBLEPOST=1529663436][/DOUBLEPOST]
Ooo maşallah çok iyi gidiyor
çok teşekkür ederim.

guncel kılom 86[DOUBLEPOST=1538939999][/DOUBLEPOST]tabıkıı cook fazla degısıklıkler oldu gerek makro gerek antreman olarak daha bılınclı yaptıgımı dusunuyorum suan eğer talep olursa yenı baslıkta yenı duzenı anlatırım

Back
Yukarı