12 aylık before after

11028434_10205008164157225_1228971430_o-tile.jpg

yorumlarınız için teşekkür ederim. ama bu 12 aylık süreçte emin olun en fazla 3 4 ay istediğim gibi beslenebildim. yatılı okulda okuyorum ve pek fazla beslenme imkanımız olmuyor kendi çabalarımızla ne kadar beslenebilirsek o kadar iyi olmaya çalışıyoruz :D

Before after yazıları yer değiştirse dikkat çekmezdi kardeşim. Kas kütlen artmıştır mutlaka lakin biraz da yağlanmışsın. Ama başlamak başarmanın yarısıdır. Kalori tercihlerine, karbonhidrat alımına dikkat etmen dileğiyle.

yorumlarınız için teşekkür ederim. ama bu 12 aylık süreçte emin olun en fazla 3 4 ay istediğim gibi beslenebildim. yatılı okulda okuyorum ve pek fazla beslenme imkanımız olmuyor kendi çabalarımızla ne kadar beslenebilirsek o kadar iyi olmaya çalışıyoruz :D
Anladım hayat şartları bazen zordur kolaydır ama sporu çalışmak istiyorsan kendine program hazırlaman gerekiyor vücut hacmin evet normal görünüyor ama egzersizlerde önemli adım atmak istiyorsan kendine ait dambılın yoksa ağırlık almalısın yakınında süper market varsa alabilirsin ben çünkü dambılları otuz liraya almıştım artık her yerde satılıyor rahat spor aletleri bulabilirsiniz ağırlık çalış Şınav,Squat,Mekik çek Barfix çekebiliyorsan onu da yap eksikleri tamamlaman dileğiyle başarılar ;):cool::D

Back
Yukarı