12 Aylık Hedef için günlük (Supplement-Antreman-Beslenme)

Myofusion'u idman sonrası dışındaki bütün öğünlerde kullanıyorum ben. İdman sonrası ise düz whey protein kullanıyorum. Bence dediğin sistem gayet uygulanabilir, hatta gece casein alman daha yararlı olacaktır myofusion a göre.

Benim kafama takılan tek soru gece uyumadan hemen önce mi casein içilmeli yoksa 1-2 saat önce mi? Çünkü casein'i sütün tadını sevdiğim için genelde sütle içiyorum ve sütte ne kadar yağsız içsemde bi miktar karbonhidrat var. Su ile mi süt ile mi arada kalmış durumdayım.

berbes sorununu çözmeye çalışırken yeni sorunlar çıkardım kusura bakmazsın umarım :)

Myofusion'u idman sonrası dışındaki bütün öğünlerde kullanıyorum ben. İdman sonrası ise düz whey protein kullanıyorum. Bence dediğin sistem gayet uygulanabilir, hatta gece casein alman daha yararlı olacaktır myofusion a göre.

Benim kafama takılan tek soru gece uyumadan hemen önce mi casein içilmeli yoksa 1-2 saat önce mi? Çünkü casein'i sütün tadını sevdiğim için genelde sütle içiyorum ve sütte ne kadar yağsız içsemde bi miktar karbonhidrat var. Su ile mi süt ile mi arada kalmış durumdayım.

berbes sorununu çözmeye çalışırken yeni sorunlar çıkardım kusura bakmazsın umarım :)

estağfurullah neden kusura bakim..ben casein i tam gece yatmadan önce içiyorum ve suyla içiyorum..akşam yemeğinden sonra bulk ta dahi olsam karbonhidrat alımına sıcak bakmıyorum ben..

Arkadaşlar aslında başlığı açarken hergün ölçü ve gelişmeleri yazacağımı söylemiştim..ama başıma gelen talihsiz durumdan ötürü bunu 15 günden sonra uygulayamadım..Bu durum için özür diliyorum..
1.ay programım bu hafta bitiyor supplementler değişiyor..Ama 1.ayda sadece 15 gün doğru dürüst çalışabildim..son 10 gündür ne antreman ne beslenme ne dinlenme takdir edersinizki hiç iyi olmadı..Bu tal,hs,z durumun etkisinden ancak çıkabildim..Önümüzdeki haftadan itibaren yine gün be gün gelişmeleri sizlerle paylaşıcam..Pazartesi ölçüler ve resimleri eklicem ama 15 günlük çalışmada ne kadar olursa..
Yeni supplement kombinem şu şekilde..

1-On whey
2-On casein
3-Gaspari Myofusion
4-Animal Pak
5-Now Glucosamine
6-Beverly EPA Gold
7-Gaspari Super Pump
8-Gaspari Size on
9-Gaspari Plasma Jet
10-Gaspari Novadext Xt
11-Scvation Xtend
12-Controlled Labs Purple Wraath

Eski kombineden Scvation Xtend-Purple Wraath-Beverly EPA Gold-Now Glucosamine-Animal Pak-Whey ve Casein ile devam edicem..Yeni olarak gaspari ürünleri olan plasma jet-size on-superpump-novadext xt-myfusion ekledim..
Purple Wraath a devam etmemin sebebi antreman esnasında kullanmak için bir ürün olsun istediğimden..Aslında intrabolic getirticektim ama netrition da yoktu..

Umarım bu ay düzenli bir çalışma beslenme ve dinlenmeyle iyi bir performans yakalayabilirim..

Arkadaşlar merhaba
Bugün ilk defa gaspari ürünlerini kullandım..Bilmiyorum ilk olması nedeniylemi nedir..Kesinlikle controlled laps ürünlerinden aldığım verimi alamadım..Bunun birkaç sebebi olabilir..
1. sebebi controlled laps cyglergrow u bırakmıştım çünkü size on ile içerikleri çakışıyor..Cyglergrow u kullanmamam pump etkisini azaltmış olabilir..2.sebebide ehite flood ve super pump arasındaki farka bağlayabilirs..Sanki white flood çok daha etkili gibi geldi bana..
Bunu birkaç gün içinde daha iyi anlayacağımı sanıyorum..

Senı kendını toparlamıs ve tekrar duzenlı sporuna baslamıs olarak gormek guzel berbes..

Macera yenıden baslıyor desene..:)

teşekkür ederim..evet galiba macera kaldığı yerden devam ediyor..İlk 1 ay bişe elde edemedim ama bu aydan çok umutluyum..Tartımın pili bitmiş o yüzden tartıllamadım pil alır almaz hem kilo hem diğer ölçülerimi günlük yazmaya başlicam..

Dün göğüs antreamanına beraber gittik zaten :)

14 yaşında

Cok zorlamadan ve cok press hareketı yapılmadan ıyı bır altyapı olusturabılır..Ben daha 17 yasındayım ama bence ınsanın ogluna bu sporda hocalık yapması programını, beslenmesını duzenlemesı ve onun gelısımını gozlemlemesı kadar guzel bırsey yoktur heralde.. :)

Dün göğüs antreamanına beraber gittik zaten :)

Oglunuda bu sporla tanıstırmayı dusunuyor musun..En azından kafası dagılır..

Hadi ya yası kac..:)

Lütfen kişisel mesajlarınızı yada muhabbetlerinizi özel mesaj yoluyla halledin.

bu şekilde yapmanız üyeleri sıkıp sizin kendi açtığınız başlığı değersiz kılar. ve istediğiniz cevap ve tavsiyeleri alamayabilirsiniz.

Haklısınız flexor hocam başlık amacından sapmadan yine eski haline döndürmekte fayda var..

ben bu şekilde mesajlaşmanın bir sakıncası olmadığını düşünüorum..sonuçta berbers bu başlığı kendi günlüğü için açtı ve oğlu ya da başka özel konularını da spor hayatını etkileyeceğini düşündüğünden burada bizlerle paylaşıyor..Yukarıdaki yorum yerine ona destek olucu bir mesaj daha uygun olurdu..

yeri değil ama siz tecrübeli çalıştırıcılar da bizlere yaz sıcaklarıyla nasıl baş ederiz, kışın kazanılan hacimler yazın az idman yapılıyorsa veya idman şansı yoksa başka ne gibi çözümlerle koruabilir paylaşmanızı bekleriz.

selamlar

KK

yeri değil ama siz tecrübeli çalıştırıcılar da bizlere yaz sıcaklarıyla nasıl baş ederiz, kışın kazanılan hacimler yazın az idman yapılıyorsa veya idman şansı yoksa başka ne gibi çözümlerle koruabilir paylaşmanızı bekleriz.
Forumun moderasyon problemleri (arama motorunun kullanılmaması, forum kurallarının okunmaması, imla hataları, uyarılar, resim ve mesaj editlemeler, kısacası forumun sizlere layık olması adına yapılması gereken her şey) ile yoğun olarak ilgilenmekten ötürü sizlerin beklentisi olan yapıcı paylaşımlara zaman bulmak büyük sıkıntı oluyor.

Bu konuda deneyimli, eski, foruma karşı biraz sorumluluk hisseden ve hepsinden ötesi forumu seven üyelerin yardımcı olması, yeni üyelere yol göstermesi ve bizlere yardımcı olması sadece yönetimi değil, bütün forum ailesini rahatlatıcaktır.

Foruma hergün yepyeni ve yapıcı paylaşımlar yapmak adına didindiğimizi ve forum için forum dışı sorumluluklarımızdan fedakarlık edip daha fazla zaman ayırmaya çalıştığımızı bilmenizi, en azından bu bilinçle eleştirel mesajlasr yazmanızı beklerdik.

Başlık altında başlığın ana konusu dışındaki sohbetlerin yapılmasında yönetim olarak dikkat ederseniz bir noktaya kadar esneklik gösteriyoruz. Ancak off-topic sohbet uzadığı taktirde başlığın bütünlüğünü koruması ve msn sohbetinden farkı olmaması adına müdahale etme gereği duyuyoruz.
Bu da yönetim olarak sorumluluğumuzdaki moderasyon görevlerinin bir parçası.

Başlığı açan üyeye son derece saygı duymama ve paylaşımlarının son derece yapıcı olduğunu düşünmeme rağmen, moderasyon konusunda yönetimin tavrı ve kurallar bellidir.
Çizgilerin dışına çıkmak adalet açısından uygun değildir.
Eski veya yeni, elite üye veya normal üye farketmeden forumun kalitesini ve çizgisini yükseltmek adına gerekli uyarılar yapılacak ve önlemler alınacaktır.
Forum kuralları hepimiz içindir.

ben bu şekilde mesajlaşmanın bir sakıncası olmadığını düşünüorum..sonuçta berbers bu başlığı kendi günlüğü için açtı ve oğlu ya da başka özel konularını da spor hayatını etkileyeceğini düşündüğünden burada bizlerle paylaşıyor..Yukarıdaki yorum yerine ona destek olucu bir mesaj daha uygun olurdu..

selamlar

KK

düşün bu başlıkta sıkıntısını belli sayfalarda belirtti fakat o kadar gereksiz mesaj olduki kişinin postuna bakanlar hangi sayfada ne dediğini bulamadı fakat bu önemsiz mesajları aradan çıkartırsak başlık amacına ulaşır.

siz bir başlık açın ve ben bir sürü gereksiz muhabbetle sayfa sayını arttırayım bak bakalım başlığın amacına ulaşıyormu.

Ayrıca forumkurallarına göz atınız. kişisel mesajla ilgili ve diğer maddeleri okumanızı tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
Gaspari serileri iyiden iyiye kendini hissettiriyor..Salı günki kol antremanı ve bugünki bacak antremanında çok iyi etki aldım..Ağırlıklar 5 er kilo arttı ve zorlamadım..
Ancak size on nasıl garip birşeydir anlamadım..Yüzüm gözüm şişiyor..Bu supplement suyu nerde tutacağını karıştırıyor herhalde..Birde gaspari ürünlerinin tatlarını hiç beğenmedim..Çocukluğumuzda içtiğimiz şuruplara benziyor..İçerken ilaç kullanıyor hissi verdi ve hiç hoşuma gitmedi..Controlled Laps lar meyve suyu gibiydi..
Birde mevsim yaz olunca beslenme işkence halini alıyor..Sabah hiç yemek yemen istemiyorum..Hele o yulafı yemek resmen işkence..Kışın bu sorunun olacağını düşünmüyorum ama yazın hacim almak için uygun zaman değil sanırım..
Bana kalırsa Eylül - Nisan arası bulk - Nisan - Haziran Arası Definasyon - Haziran-Eylül arasıda fit kalmak için çalışma yapmak gerekiyor..
1 aylık gaspari kombinesi bittikten sonra kombineleri küçültücem..Xtend-Jacked-Orange Traid -Whey-Efa Gold şeklinde küçük stack yapıcam..
Bu arada yarın komple check up dan geçiyorum..Bu kadar yoğun supplement kullanımının vücutta yarattığı etkiyi görmek açısından iyi olacak..Sonuçları burda sizlerle paylaşıp değerlendirme yapabilirz..

Test Sonuçları

Arkadaşlar bugün karaciğer ile ilgili gerekli testleri yaptırdım..Doktorun suratı sonuçları görünce acaip oldu..Bana sonuçları görmeden önce bu kadar ilaçla senin karaciğer ne durumdadır falan diyordu..Sonuçları eline alır almaz dediği tek şey MÜKEMMEL.. Herşey o kadar iyiki dedi ne yapıyorsan aynı yoldan devam et..Bu sonuçlara bakarak beslenmeninde çok iyi olduğunu tahmin ediyorum vs övüp durdu..
İçim artık daha rahat..Demekki dogru yoldayım

TEST SONUÇLARI

Arastırarak ve bılgılı, duzenlı bır sekılde supplement kullanımının vucuda bır zararı olmadıgını kanıtlamıssın..Ama bence ayda bır bu testlerı yaptırmaya devam et..Kısısel gorusum bu kadar supplementa ragmen karacıgerının cok ıyı olması aldıgın yuksek mıktardakı su ıle dogru orantılı olabılır..

evet günde 6 litreye yakın su alıyorum..Beslenmeme çok özen gösteriyorum..Her ay düzenli olarak bu testleri yaptırıcam zaten..3 ayda 1 15-20 gün ara vericem supplementlere..buna protein tozu ve vitamin minerallerde dahil

Back
Yukarı