berbes
Üye
SUPPLEMENTS
1.HEDEF (BULK)
Başlangıç Tarihi : 01.06.2009
Bitiş Tarihi : 01.03.2010
Başlangıç Kilo :75
Hedef Kilo : 93
Hedeflenen Zaman : 9 ay
Açıklama : Her ay düzenli olarak 2 kg şeklinde kilo alma hedefim var..Bel ölçümü sabit 90 cm de tutarak almaya çalışacağım bu kiloyu..Supplement ve beslenme listemi aşağıya resim şeklinde yapıştırdım.3 ayda 1 ,15 gün supplement lere ara vereceğim..Supplementler genelde bu listedekiler ve bunların farklı markaları olacak..
6 Ay bu şekilde supplement kullanımından sonra geri kalan 2 ay( 8 hafta) Prohormone ve 1 ay PCT yapacağım..
Prohormone Kürü :
Kür öncesi zaman ( 10 Gün ) : Anabolic Innovations CS – 1 scoop/gün
Kür zamanı : (6 hafta) : Cel H-Drol – 50/50/75/75/75/75
AI CS : 2 Scoop/Gün
Beverly İnternational EPA : 3 Tablet/Gün
Glucosamine
PCT : (4 hafta) : Reversitol – 3/2/2/1
2.HEDEF (DEFİNASYON)
Başlangıç Tarihi : 01.03.2010
Bitiş Tarihi : 01.06.2010
Başlangıç Kilo : 93
Hedef Kilo : 87
Hedeflenen Zaman : 12 hafta
Açıklama : Hedefim 93 kg 90 cm veya kaç cm olursa artık beli 87 kilo 80 cm e düşürmek..Supplement kullanımım Xtend – Multivitamin – Fish oil – Whey – Casein – Sesamin – Lean Extreme- Mitotropin şeklinde olup,protein miktarı aynı kalmak kaydıyla yağ kg*0.25 – karbo kg*2 şeklinde olacak ve antremanlara ek olarak haftada 5 gün cardio yapılacak..
Arkadaşlar hedefi 1 sene civarında ayarladım..Kısa hedefleri sevmiyorum..Amacım önümüzdeki yaza 87 kg ve 80 cm bel ile girmek..
Eleştirileri şimdiden duyabiliyorum..Antreman sistemini eminim eleştirecek kişiler çıkacak..Çok ağır olduğunu vs..Ancak Ben her bölge için haftada sadece 1 antreman yapacağım,ayrıca günde 3500 kalorilik bir beslenme uygulayacağım ve baya birde supplement kullanacağım bütün bunların hakkını vermek için ağır sayılabilecek bir antreman programı hazırladım..Antreman programları 3 ayda 1 değişecek..Her ay 2 gün rutin beslenme dışına çıkarak abartmamak kaydı ile canımın istediğini yiyicem.. Günlük şeklinde bir sayfa hazırlicam..Yani etkileri ölçüleri her gün yazıcam..Günlüğüm sırasında supplementlerin etkilerini yazıcam ve supplementlere puan vericem..
Bu 1 senelik süreç içinde fikir ve desteklerinize ihtiyacım olacak..
Hem supplementler hem beslenme hemde antreman sisteminin fayda ve zararlarını tutacağım için forumdaki kullanıcılara faydası olacağını düşündüğüm bir günlüktür bu..
Antreman sistemi hakkındaki fikirleri dinleyeceğim ama değiştirmek gibi bir niyetim yok..Supplement kullanımındada bir değişikliğe gitmeyeceğim..Beslenme konusunda yanlışlar varsa fikirleriniz doğrultusunda değişiklik yapabilirim..
Desteğiniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Bu arada başlangıç resimlerimi Hedefin başlayacağı 01/06/2009 ( Pazartesi) günü eklicem..
ANTREMAN SİSTEMİ