12 Aylık Hedef için günlük (Supplement-Antreman-Beslenme)

berbes dostum sonuçlarına çok sevindim..içim rahatladı..mevkii itibariyle teste gidemedim ama senin sonuçlar rahatlattı beni...

bu arada novedex XT kullanıyormuydun testo seviyeni ölçtürdüğünde ?

slm

KK

berbes dostum sonuçlarına çok sevindim..içim rahatladı..mevkii itibariyle teste gidemedim ama senin sonuçlar rahatlattı beni...

bu arada novedex XT kullanıyormuydun testo seviyeni ölçtürdüğünde ?

slm

KK

valla bende rahatladım...novadext xt yi 2 gündür kullanıyorum..1 aydır ds active extreme kullanıyorum

evet flexor hocam bu beni çok sevindirdi..bu kadar yoğun supplement kullanımına ragmen bu degerleri bulmak çok rahatlatıcı..sanırım bunda beslenmenin önemide cok buyuk..Ayrıca bu spora duyduğum sevgi ve hayranlıkta günden güne artıyor..

ds active extreme .. bu nedir berbes ? ne işe yarar ? sen fayda gördün mü ?

tşk

KK

ds active extreme senin sipariş verdiğin lean extreme i üreten firmanın testostoron artırıcı ürünü ve şu aralar hemen herkes kullanıyor vede çok tavsiye ediliyor..bende 1 ay kullandım çok memnun kaldım

valla bayanlar için testostoron artırıcının kullanılabilecegi mantık olarak pek uygun gelmiyor bana :) ama bayanlar için bunun yerine ne kullanılır onuda bilmiyorum

Arkadaşlar bugün yeterli karbonhidratı alamamama rağmen ( 100gr kadar aldım) Sırt antremanında resmen kendimi hulk gibi hissettim..Gecen hafta deadlifte 35 kg ile başlayıp 55 ile çıkıyordum..Bugün 45 ile başlayıp 70 ile çıktım ve en az 10 kg daha artırabilirdim..Kolumdaki kuçük arızadan dolayı zorlamadım..
Bu kadar az karbo ya rağmen iyi bir antreman çıkardıysam bana göre tek sebebi superpump-size on-novadext xt dir..Bu kombineyi şiddetle tavsiye ediyorum..Ayrıca vücudumda göğüs dahil damarlar fırladı..Sanırım bunuda plasma jet e bağlayabiliriz..
Bu kombinem kesinlikle controlled labs kombinesinden çok daha iyi..Tek sorun size on un aşırı su tutması..Hemde vucudun her bölgesinde..resmen genleştiğimi hissetmeye başladım aynaya bakınca..İyimi kötümü bilmiyorum ama antremandaki faydası tartışılmaz..

Karbonhidrat yüklemesi sadece idman önceki öğüne değil, bir önceki gün yaptığınız alımlara da bağlı.
Yani kas ve karaciğer glikojen depolarını doldurmak 1-2 günlük yüklemeyle ilgili.

Son birkaç günlük beslenmenizi de değerlendirmelisiniz performansınızı yorumlarken.

su tutmasın fazla diyorsan sleepy"nin yazdığı beta alanine geç derim size-on bitince..

gaspari işi çözmüş pump ile şişir size on ile içine su doldur..al sana ölçü..kışın ben de kullandım aynı stack"i..ama yaz geldi cardio yu artırdım, sular gidince takke düştü kel görünsü..küçüldüm resmen..

bundan mütevellit su tutmayan creatin formu varsa yoksa beta alanine kullanmak gerektiğini düşünüyorm..

ne dersiniz ?

Arkadaşlar bugün yeterli karbonhidratı alamamama rağmen ( 100gr kadar aldım) Sırt antremanında resmen kendimi hulk gibi hissettim..Gecen hafta deadlifte 35 kg ile başlayıp 55 ile çıkıyordum..Bugün 45 ile başlayıp 70 ile çıktım ve en az 10 kg daha artırabilirdim..Kolumdaki kuçük arızadan dolayı zorlamadım..
Bu kadar az karbo ya rağmen iyi bir antreman çıkardıysam bana göre tek sebebi superpump-size on-novadext xt dir..Bu kombineyi şiddetle tavsiye ediyorum..Ayrıca vücudumda göğüs dahil damarlar fırladı..Sanırım bunuda plasma jet e bağlayabiliriz..
Bu kombinem kesinlikle controlled labs kombinesinden çok daha iyi..Tek sorun size on un aşırı su tutması..Hemde vucudun her bölgesinde..resmen genleştiğimi hissetmeye başladım aynaya bakınca..İyimi kötümü bilmiyorum ama antremandaki faydası tartışılmaz..

Karbonhidrat yüklemesi sadece idman önceki öğüne değil, bir önceki gün yaptığınız alımlara da bağlı.
Yani kas ve karaciğer glikojen depolarını doldurmak 1-2 günlük yüklemeyle ilgili.

Son birkaç günlük beslenmenizi de değerlendirmelisiniz performansınızı yorumlarken.

bir önceki gün iyiydi beslenmem..Sadece dün sıkıntı oldu..Normalde yaptığım beslenme planına harfiyen uyuyorum..

su tutmasın fazla diyorsan sleepy"nin yazdığı beta alanine geç derim size-on bitince..

gaspari işi çözmüş pump ile şişir size on ile içine su doldur..al sana ölçü..kışın ben de kullandım aynı stack"i..ama yaz geldi cardio yu artırdım, sular gidince takke düştü kel görünsü..küçüldüm resmen..

bundan mütevellit su tutmayan creatin formu varsa yoksa beta alanine kullanmak gerektiğini düşünüyorm..

ne dersiniz ?

niyetim UPS Labs Jacked kullanmak..Hem no tarzı hemde creatine var içinde sanırım komplike bir ürün..Okuduğum kadarıylada su tutma olayı fazla yokmuş..Ürün hakkındaki yorumlarda çok iyi

Birde önce çok önemsemediğim ama bugün sıkıntı yaratan bir problem var..sağ kolumun arka tarafı tam dirsegiğimin 2 parmak üstünde bir ağrı oluyor..ama ilginç olan bastırınca veya ağırlık kaldırınca olmuyor bu ağrı gün içinde birkaç sefer birden yanma ve kasılma şeklinde oluyor ve böyle bir ağrı yok yani 3-4 saniye sürüyor ama dayanılmaz birşey..ama antremanlarda hiç birşey olmuyor..Sadece sırt çalıştığım gün front pulldown yaparken ağırlıgı artırınca biraz sızladı ama çok az..dün gece yerden birşey alıyodum kolumu uzattım nasıl bir batma ve yanma oldu anlatamam..çok feci ağrıdı..şu anda hiçbişe yok bastırıyorum vuruyorum..yani eklemlerle ilgili bir sorun değil yanma batma ve kasılma var..

5 gundur aksattın bolumu berbes bırsey mı oldu?Yenı olculerı filan vermeye baslıcaktın..

ya vericektimde..bu aptal super pump yüzünden super dump oldum..ilk hafta 2 ölçek kullandım bu haftaya 3 ölçekle başladım yalan oldum..midemin ağrısından şekilden şekile giriyorum bu hafta sadece 1 antreman yaptım..
Bir türlü düzen tutturamadım..Birde sanırım bulk olma işinin zamanı yaz değil..çünkü ne kadar uğraşırsam uğraşim yemek yeme durumunu bir türlü yapamıyorum..proteinleri sıkıntısız alıyorumda iş karbolara geldimi acaip kasıyor..
Ama kesinlikle pazartesinden sonra yine bir ara gazı verip düzene giricem..

mide ağrıları için caffein içerikli ürünlerde bazen neden oluyor. Benim midemim 1 hafta ağrıdığını hatırlıyorum:(. Tabi ki 12 çeşit supplemente bir anda başladığın içinde olma olasılığı yüksek. Çok ağrırsa lansaprol muydu tam hatırlamıyorum da bir mide ilacı var onu tavsiye ederim. Bu arada kıllar için sir ağda kullanmanı öneririm. Bu şekilde daha çok çoğalır. Keşke yaptığın stac içine bir tanede animal flex sıkıştırsaydın. Çok şiddetli antrenman yapıyorsan bende kesinlikle gerekli. Umarım istediğin vücuda ulaşırsın..thums:

Son düzenleme:
mide ağrıları için caffein içerikli ürünlerde bazen neden oluyor. Benim midemim 1 hafta ağrıdığını hatırlıyorum:(. Tabi ki 12 çeşit supplemente bir anda başladığın için bence çok fazla şaşırmamak lazım bu ağrılara. Çok ağrırsa lansaprol muydu tam hatırlamıyorum da bir mide ilacı var onu tavsiye ederim. Bu arada kıllar için sir ağda kullanmanı öneririm en azından istikrarlı bir şekilde azalır. Bu şekilde daha çok çoğalır. Umarım istediğin vücuda ulaşırsın..thums:

ben 2 aydır çok supplement kullanıyorum..mide ağrısı ondan kaynaklanmıyor..Super pump ishale neden oldu ondan diyorum midem ağrıyor diye..zaten super pump bu konuda arızalı bir supplement..Kıl konusuna gelince onu dert etmiyorumki..haftasonları denize giderken makinayla hemen hallediveriyorum..öyle sir ağda vs olayına hiç giremem valla sıkıntı yaratır..
Bu stack de animal flex e gerek yokki..zaten glucosamin ve keten tohumu yağını kullanıyorum..epa gold da keten tohumu var now glucosamin de kullanıyorum..üstüne birde flex kullanırsam fazla olur

Son düzenleme:
Arkadaşlar birde bana spordan önceki son öğünde tüketeceğim şöyle hem karbo hemde protein barınıran bir bar önerebilirmisiniz..

Ben bir tane buldum nasıl sizce bu..28 gr protein - 29 gr karbo - şekerde sadece 3 gr..antreman öncesi son öğün yerine alınabilirmi

http://www6.netrition.com/pure_protein_bars_page.html

Son düzenleme:
Back
Yukarı