yulaf i normal koydum iri taneli oldu mikserde toz şeklinde olur mu ki acaba[DOUBLEPOST=1426287252][/DOUBLEPOST]Kahvaltı da 3 tam yumurta 50 gr yulaf 100gr lor karıştırıp krep yapcam biraz recel le güzel gidiyor 45 gr protein oluyor o da yeterli sabah kahvaltısı için. Günlük kalori hesabındada sıkıntı yaratmıyor .krep yaparken un yerine yulaf kullanabilirsin, ben denedim gerçekten lezzetli oluyor ve yaklaşık 10 gündür felan kahvaltımda hep o şekilde krep yapıyorum. hem de undan boşuna kalori almamış olursun, ayrıca yulaf lifli olduğu için cidden tok tutuyor.
yulafla yapınca bu şekilde oluyor http://i.hizliresim.com/oAyE57.jpg
Bugün yaptım aynı tat sıkıntı olmadı güzeldi yani@sarisinmodel
ben makinada yulafı un halile getirip öyle yapıyorum krepi (videoda ki gibi) bence gayet güzel. senin yaptığın şekilde de tadında veya kıvamında bir sorun yoksa o şekilde de tüketebilirsin![]()
Tam koyuyorum.Kreplerinde yumurtalari tam mi kullaniyosun yoksa beyazlarini mi
Sormaya çok zorlamaya başladı vucut boy ile kilo çok yakınlaşti 185 boy kilo 87 88 civarı@sarisinmodel
şimdilik tam koy da yağ yakımın yavaşladıkça sadece beyazlarını tüketmeye başlarsın.
bende ilk 1 ay tam koydum, bundan sonra sadece beyaz koyuyorum.
bu arada başarılar, never give up![]()
aynen konyada yaşıyorum. ..[DOUBLEPOST=1428853696][/DOUBLEPOST]Yağ yakimi 38.günKardeşim Güzel İlerliyorsun. Takipteyim. Bu Arada Konyadamı Yaşıyorsun? Foto Çekindiğin Salon Benim Eski Gittiğim Salonun Aynısı Gibide.
Tempo Spordamısın Yoksa?aynen konyada yaşıyorum. ..[DOUBLEPOST=1428853696][/DOUBLEPOST]Yağ yakimi 38.gün
Sabah ......
3 yumurta 100 gr yulaf 100gr lor lu omlet
biraz ball
öğlen. ...
tavuk göğüs eti haşlama
bulgur pilavı
akşam. ..
ton balıklı salata
Zaman sıkıntısından dolayi ara ara yazabiliyorum arkadaşlar günlük 2000 kj yi geçmiyor 1.2 ile 2 gr kilo başına protein almaya çalışıyorum. .
kilom suan 86.2 kg 85 kiloda yağ yakımina biraz ara vercem sonra tekrar devam edeceğim. ..
Evet siz nerdesinizTempo Spordamısın Yoksa?