120 den 91 e hedef 75

ben tarifi burdan öğrendim:

ama cidden tavsiye ederim, hem yemesi acayip kolaylaşıyor, hem de tadı cidden güzel, ayrıca tam sporcu işi.

krep yaparken un yerine yulaf kullanabilirsin, ben denedim gerçekten lezzetli oluyor ve yaklaşık 10 gündür felan kahvaltımda hep o şekilde krep yapıyorum. hem de undan boşuna kalori almamış olursun, ayrıca yulaf lifli olduğu için cidden tok tutuyor.
yulafla yapınca bu şekilde oluyor http://i.hizliresim.com/oAyE57.jpg
yulaf i normal koydum iri taneli oldu mikserde toz şeklinde olur mu ki acaba[DOUBLEPOST=1426287252][/DOUBLEPOST]Kahvaltı da 3 tam yumurta 50 gr yulaf 100gr lor karıştırıp krep yapcam biraz recel le güzel gidiyor 45 gr protein oluyor o da yeterli sabah kahvaltısı için. Günlük kalori hesabındada sıkıntı yaratmıyor .

Son düzenleme:
@sarisinmodel
ben makinada yulafı un halile getirip öyle yapıyorum krepi (videoda ki gibi) bence gayet güzel. senin yaptığın şekilde de tadında veya kıvamında bir sorun yoksa o şekilde de tüketebilirsin :)

Yağ yakimi 10.gün
Sabah.....
3 yumurta 50 gr yulaf 100gr lor lu krep
biraz recel..
öğlen. .
kendi özel shake yapimim.
akşam .....
tavuk göğüs eti haşlama
bulgur pilavı
yogurt
fasulye yemeği
ara öğün ....
1 bardak süt muz

Bugün 2500 kalori 150 gr pro aldım.
Her öğünden önce balık yağı ve vitamin alıyorum
günlük en az 3 ltre şu içiyorum. ..
antreman yapmadım.

Yağ yakimi 11. ve 12.gun

Dün ygs vardı ne yediğimi bende hatırlamıyorum .d.d.d ağır yemiş olabilirim sınav sonrası kafam patlayacak gibiydi .

Bugün kafa dagitmak için piknik yaptık arkadaslarla bol tavuk vs. Şeyler yedim kalori geçmiş olabilir bu iki gün çok kötüydü.

Yarın artik haftada 5 güne çıkarıyorum antremanı 3 gün ağırlık 2 gün boks antremanı şu önümüzdeki 3 ay da daha güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum. ..

Yağ yakimi 13.gün
Bugünde antreman yoktu dünkü pikniğin acısı sağlam çıktı halisaha maçında ful depar atınca bacaklarimi kaldıramadim bugün dolayısıyla antremanda yapamadım yarın başlayacağım boks antremanı ile. ..

Beslenme de 3000 kalori bulmuştur bugün 200 gr pro
Su 3 gündür sınav ve sınav sonrasından dolayi beslenmem bozuldu yarın toparlamaya başlıyorum çok verimli olmadı güncel bir foto atiyorum. ...

Arkadaşlar ilk fotoyu da koymuştum iyi kötü her türlü yoruma açığım eksiklikleri yanlışları söyleyebilirsiniz bin göz bir gözden iyidir her zaman
9V7QpO.png

Yağ yakimi 14.gün
Sabah....
3 yumurta 100 gr lor . 1 yemek kaşığı recel
öğlen. ....
Herbalife shake
Ara öğün. ....
1 adet muz
akşam. ....
Herbalife shake
50 gr yulaf 150 gr yogurt. ..

Arkadaşlar herbalife ürünlerine başladım aktif boks yaptığım zamanlarda da kullanıyordum. ....
Herbalife öğün yerine geçen shake 30 gr pro 20 gr karbo 350 kalori ve 21 tane vitamin mineral var. .
yakında herbalife24 de gelcek spor sonrası icecegim onu yaklaşık 40 gr pro alcam fazladan

Zaten balık yağı ve vitamini kullanıyordum uzun zamandır. ....

Bugün 120 gr pro 65 gr yağ 150 gr karbo 1650 kalori aldım şu iki hafta boyunca kaloriyi düşük tutacağım çünkü hiç yağ yakamadim öyle hissediyorum.

Antremanada başladım boks antremanim vardı suan salonda yim 45 dk boks antremanı en son da mekik programı mi yapıp çıkacağım mekik programını ayrıntılı bir şekilde paylaşacağım. ...
3 litre su bol bol yeşil çay içiyorum.

yag yakımı 15.gun
sabah .....

100 gr lor
3 tam yumurta
1 yemek kasıgı zeytınyagı omlet seklınde
bıraz recel
oglen.....
herbalıfe ogun yerıne gecıcı shake
yulaf kepegı 50 gr 150 gr sade yogurt.....
aksam......
tavuk gogus etı haslama 220 gr
mercımek corbası
ara ogun...
1 adet muz 1 adet elma

77gr yag 170 gr karbo 150 gr proteın 2100 kalorı
bugun gogus ve kol antremanı yaptım .antremanda daha cok super drop birleşık set seklınde calısmayı sevıyorum aralarda 20 30 sn dınlenme hareket gecıslerınde 40 50 sn dınlenme seklınde calıstım ......

sporcu beslenmemde gelıyor 2 gune artık agırlık antremanlarından sonra ıcecegım onuda fazladan 40 50 gr proteın alcam.....

kalorı ortalamam 1700 ile 2200 arası oynuyor antreman gunlerı enerjımın olması ıcın karboyu bıraz artırıyorum kı guzel antreman gecıreyım genelde boks antremanı oldugu zamanlar daha da faydasını goruyorum cunku boks antremanlarım cok agır gecıyor yaklasık 1 saat suruyor antreman hakkında genel olarak bılgı verırsem ..
15 dk kosu
15 lapa veya kum torbası calısması
30 dk da nefes acan yuksek tempolu hareketler balfıks sınav
en sonda mekık antremanı yapıyorum ve bıtırıyorum.

Son düzenleme:
yPWDWL.png

arkadaşlar eski foto mu buldum 105 kg yim burda 120 kg ki halimi arıyorum o zaman ki piskoloji ile foto bile cekinmemisim bulamadım 120 kg ki halimi. anca 105 kg yi buldum...

@sarisinmodel
şimdilik tam koy da yağ yakımın yavaşladıkça sadece beyazlarını tüketmeye başlarsın.
bende ilk 1 ay tam koydum, bundan sonra sadece beyaz koyuyorum.

bu arada başarılar, never give up :)

@sarisinmodel
şimdilik tam koy da yağ yakımın yavaşladıkça sadece beyazlarını tüketmeye başlarsın.
bende ilk 1 ay tam koydum, bundan sonra sadece beyaz koyuyorum.

bu arada başarılar, never give up :)
Sormaya çok zorlamaya başladı vucut boy ile kilo çok yakınlaşti 185 boy kilo 87 88 civarı
ygs biraz kötü geldi lys ye asildim birde lys 1 de 80 soruda 65 70 net çıkarmam lazım yoksa sıkıntıya girecek üniversite zaman da sıkıntıya girdi hadi hayırlısı artık .[DOUBLEPOST=1427140273][/DOUBLEPOST]Yağ yakimi 16 17 18 19 gun
Arkadaşlar beslenmem aynı şekilde devam ediyor antremanlarım da zaman bulamadim ondan dolayı yazamadım çok yoğun geçiyor bu aralar ...

Yağ yakimi 20 ve 21.gün
Sabah...
100 gr yulaf 3 yumurta 100 gr lor lu krep
öğlen. ...
tavuk 200 gr haslama 20 gr bulgur pilavı
akşam. ..
200 gr tavuk haslama yogurt salata
gece....
1 bardak süt. ..
ara öğünlerde bol bol yeşil çay içiyorum .....
her öğün öncesi balık yağı ve vitamin alıyorum aç karna

Antreman olarak haftada 3 gün boks ile birlikte yapıyorum.zamandan dolayi 3 güne indirdim yoksa 5 gün çok güzel oluyordu. .
3 hafta oldu yağ yakımina baslayali ve
2.2 kilo gitmis. .
ilk hafta 91.2 olarak baslamistim şimdi 89.00 kg im bu giden 2.2 kg nin yağ olduğunu tahmin ediyorum ....
yağ yakimi zorlamaya başladı kilo ile boy oranı git gide yakınlaştigindan dolayi çünkü 120 den 95 e düşen e kadar hiç bu kadar zorlanmamistim ...
kilo vermeme rağmen kollarda büyüme göğüste genişleme irilesme omuz larda genişleme var bel bölgemde de incelme oldu.ileri ki zamanlarda ayrıntılı bir şekilde vucut ölçümlerimi yazacağım. ...

sevdiğim güzel bir sözle bitirmek istiyorum...
Hayatı komedi zannedenler son espriyi iyi dusunsunler. ...

Yağ yakimi 22.23.24.25.26..gün
Sabah....
3 yumurta 100 gr lor 1 yemek kaşığı bal
öğlen. ...
Özel shake icecegim bol protein li
ıkindin. ..
biraz çerez
akşam .....
bulgur pilavı tavuk yogurt salata...
her öğün öncesi aç Karna balık yağı ve vitamin atıyorum.
Günlük en az 3 litre şu içiyorum bol bol yeşil çay içiyorum. ...

Kilo ölçümü yaptim 88.1 geldim yola devam.

Kardeşim Güzel İlerliyorsun. Takipteyim. Bu Arada Konyadamı Yaşıyorsun? Foto Çekindiğin Salon Benim Eski Gittiğim Salonun Aynısı Gibide.

Kardeşim Güzel İlerliyorsun. Takipteyim. Bu Arada Konyadamı Yaşıyorsun? Foto Çekindiğin Salon Benim Eski Gittiğim Salonun Aynısı Gibide.
aynen konyada yaşıyorum. ..[DOUBLEPOST=1428853696][/DOUBLEPOST]Yağ yakimi 38.gün
Sabah ......
3 yumurta 100 gr yulaf 100gr lor lu omlet
biraz ball
öğlen. ...
tavuk göğüs eti haşlama
bulgur pilavı
akşam. ..
ton balıklı salata

Zaman sıkıntısından dolayi ara ara yazabiliyorum arkadaşlar günlük 2000 kj yi geçmiyor 1.2 ile 2 gr kilo başına protein almaya çalışıyorum. .
kilom suan 86.2 kg 85 kiloda yağ yakımina biraz ara vercem sonra tekrar devam edeceğim. ..

Son düzenleme:
aynen konyada yaşıyorum. ..[DOUBLEPOST=1428853696][/DOUBLEPOST]Yağ yakimi 38.gün
Sabah ......
3 yumurta 100 gr yulaf 100gr lor lu omlet
biraz ball
öğlen. ...
tavuk göğüs eti haşlama
bulgur pilavı
akşam. ..
ton balıklı salata

Zaman sıkıntısından dolayi ara ara yazabiliyorum arkadaşlar günlük 2000 kj yi geçmiyor 1.2 ile 2 gr kilo başına protein almaya çalışıyorum. .
kilom suan 86.2 kg 85 kiloda yağ yakımina biraz ara vercem sonra tekrar devam edeceğim. ..
Tempo Spordamısın Yoksa?

Back
Yukarı