123 Kiloyum Diyete Başladım Birkaç Sorum Var

zeydan

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba 123 kiloyum 22 yaşındayım ve çok kola içmeden göbeğim var diyet yapıyorum ve günlük koşuyorum 1 saat yanlız ben göbeğimin erimesi için ek birşeyler yapmam gerekirmi ayrıca zayıfladıktan sonra fitness yapmam için şimdiden birşey yapmam gerekirmi diyetim şu şekilde
Sabah : 1 yumurta haşlanmış 2 dilim kepekli ekmek , 1 kibrit kutusu kadar süzme peynir,1 domates,1 salatalık
Öğlen : Bazen meyve salatası , bazen sadece gögüs tavuk fırında kızarmış , tavada yağsız (Döküm tavada)
Akşam : Ne yemek varsa ekmeksiz bir şekilde 1 ufak tabak yiyorum bazen gögüs haşlama tarzı yiyorum.

Diyetimde ekstra eklemek istediğiniz veya çıkarmam gereken önerileri yazarsanız şimdiden çok teşekkürler bu arada diyetimin 1.haftasındayım yaklaşık 3 kg verdim.

Haftada 3 kilo çok fazla kalori alımın çok düşük tutmuş olmalısın diyet devamlılığı için riskli, sağlık için iyi değil, çok kas kaybı yaşarsın ve deri sarkması olur.
Bölgesel kilo verilmez o göbek kilo verdikçe gider genetik nasıl aldıysan ters orantı vereceksin.
Sabah ekmeği 1 dilim ince ekmeğe azaltıp yumurtayı arttırabilirsin ara öğünlere küçük porsiyon kuruyemiş, meyve ekleyebilirsin.
Her gün koşma evde hiit kardiyo yapabilirsin, dumbell alıp çalışabiirsin. Hafiften başla hareketleri yapmaya çalış kendini çok zorlama tekrarları zamanla arttır az olsun devamlı olsun.

Fitness'a başlamak için bekleme şimdiden başla ve beslenmene yeşillik ekle kesinlikle zor bir yola girdin ama imkansız bir şey yok forumda da örnekleri var sende yapabilirsin :D

Şimdiden kolay gelsin. Beslenmen eksik gibi bana kalırda kiloyu bir kenara bırak beslenmeni protein ve karbonhidrat ağırlıklı yap. Hit kardiyo üzerine fitness ile giriş yap. O yağlar bir bir kada dönüşsün iron man olur çıkarsın.

Kötü bir vucut ile 75 kilo olsanda bir işe yaramaz. 100 kilo ol ama makine gibi ol. Daha yaşın genç. Yakışır her türlü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı