• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

124kg den 89 kg . Hedef 79kg.

mertefe

Üye
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz sene yaz başı 124kg idim. Bugun güncel 89kg im. Umarım, olmaz, yapamam diyen arkadaşlara ümit olur. Yardımcı olmaya çalışırım merak eden olursa.

Saygılar.

Eklentiler

• Selam.jpg
    Selam.jpg
    315,2 KB · Görüntüleme: 857
Gerçekten kilo problemi olup, atalete yenik düşen arkadaşlarımıza çok iyi bir örneksiniz. Tebrikler..

Verilen 35 kilodan sonra öyle zannediyorum ki vücudunuz artık direnmeye başlamıştır ve kilo vermeniz bu safhada biraz daha zorlaşabilir. Ama 35 kiloyu verebilmiş birisi olarak bunuda aşacağına eminim..

Tekrardan tebirkler..

valla 1. resimdeki senle 2. resimdekı arasında uçurum var. Valla ne denır kı muhteşem ötesi. tebrıkler

İradeniz sağlammış valla tebrik ederim.Verdiğiniz kilolarla birlikte gençleşmişsiniz:)

Yaşlı şişman adam fit bir gence dönmüş. Tebrikler :)

erenbahara katılıyorum aynen oyle.Supersınız abı basarılarınızın devamını dılıyorum

kilo vermek bir insanı bu kadar değiştirebilir mi? helal olsun gerçekten yürekten tebriklerimi sunuyorum :)

Tebrik ederim , cidden toparlanmışsınız . Böyle devam edersiniz umarım .

Back
Yukarı