.....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan @LTuN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

@LTuN

Üye
arkadaşlar burada yeniyim ve bu konuyu doğru yere açtığımıda bilmiyorum ama bir sorunum var...

ben 8 aydır fitness ile uğraşıyorum başladığımda boyum 1.83 kilom 55 ti şimdi ise boyum 1.83 ve kilom 70 ama benim bel bölgelerinde yağ elime gelecek kadar var yani göbek deliğinin üstü 77cm göbek deliğinin altı 79 felan bu göbek deliğinin altındaki yağları eritmek istiyorum birkere denedim ama kaslarımında eridiğini gördüm ve karın kaslarımı sıktığımda bel bölgesindeki yağlarda dışarı çıkıyor ve göğüsüm küçülüyor bu sorun hakkında bilginiz varmı ?

Yağ yakarken kas kaybı olur. Kas kaybı değil de kas hacim kaybı diyelim. Beslenmeni iyi ayarlıcaksın. Zayıflarken diyet sadece fazlalıgı götürmeli. Kalori dengelemek önemli. Ama ne yaparsan yap diyet seni küçültecektir. Iyi kilo almışsın ama yağlanmışsın anladıgım kadarıyla. Kas yapıcam diye pilava makarnaya abanma. Kaliteli kalori al. Temiz bulk, clean bulking, lean bulk, hakkında inceleme yap.

Yağ yakarken kas kaybı olur. Kas kaybı değil de kas hacim kaybı diyelim. Beslenmeni iyi ayarlıcaksın. Zayıflarken diyet sadece fazlalıgı götürmeli. Kalori dengelemek önemli. Ama ne yaparsan yap diyet seni küçültecektir. Iyi kilo almışsın ama yağlanmışsın anladıgım kadarıyla. Kas yapıcam diye pilava makarnaya abanma. Kaliteli kalori al. Temiz bulk, clean bulking, lean bulk, hakkında inceleme yap.
çok doğru söylüyorsun fitnessa başlamadan önce zayıftım karın kası veya normal kas istemiyordum sadece kilo almak istiyordumda şimdi amacım değişti 5 10 sene sürdürmek istiyorum karın kasları felan şimdi ne yapmam gerek söylermisin ?

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;
İçeriği yansıtmayan konu başlığı kullanmak .

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı