13.01.2014 Tarihinde başlıyan Yağ yakım günlüğüm(03.02 itibari ile 9 Kg verdim)

Burak_RR

Üye
Arkadaşlar herkese hedefi doğrultusunda başarılar dilerim.
Diyet in başlanğıç ı 13.01.2014
boy:1.78
Kilo:128 (şu an 119-120 arası)
vucut ölçülerimi şu an yazamıyorum ama mezro alayım sizlerle paylaşacağım.

Ben sabah erkek kalkma özürlü olduğum için(işimde zaman sıkıntım yok :) ) 2 ana öğün le geçiriyorum.
Kesinlikle yağ,tuz,şeker kullanmıyorum, çay içmeyi sevdiğim için sakarin aldım gayet mutluyum. 24 gün oldu şu an 9 kg verdim ama kilo verme hızım yavaşladı, hedefim 100 kg altına düşmek
10:30 - 11:30
4 adet kızarmış eti ligh ekmek
az peynir
5 adet zeytin
12:00-13:00
5 km yürüyüş (hızlı tempo) haftada 3 gün
15:00
eti ligh müsli(3 kaşık)
18:00
Agırlık antremanı (Haftada 5 gün)
Kardiyo(Haftada 5 gün)
20:00
Haşlanmış Makarna az yogurt yada ızgara et,tavuk,balık veya haşlama tavuk

geceleri kesinlikle yemek yemiyorum belki 1-2 adet meyve ve bitki çay ı içiyorum.

Yarında ağırlık ve kardiyo antremanımı da sizlerle paylaşmak istiyorum.
Haftanın 5 günü hem ağırlık hem kardiyo antremanım var
Haftanın 3 günü de 1 er saat tempolu yürüyüş üm var.
CLA ve L-Carnitin kullanıyorum
Mayısın başına kadar devam ediceğim inşallah hedefime ulaşırım.

Kilo verme hızımın düşmemesi için neler yapabilirim....

Son düzenleme:
Hocam çok hızlı bir şekilde kilo vermek yeni vücudunuzda size kalıcı izler bırakabilir,ben düzenli kilo verme taraftarıyım. Kilo vermeye başladıkça verme yavaşlamaya başlıyor sebebi ilk başlarda su atmamız sanırım. 2-3 ayda bir kilo sabitleyerek zayıflarsak sağlıklı olacağını düşünüyorum.saygılar

iPhone5S'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Diyet ve sıkı programa başlayalı 26 gün oldu 11 kg verdim, kilo verme hızım düştü artık aylık ortalama 3-5 kg arasında verebilirsem süper olur....
Diyet teyken 2 si bir arada nescafe ler almak (Şekersiz) Sakıncalımıdır bilen varmı

şekersizse sıkıntı yok ama içinde krema falan varsa içilmemeli en iyisi saf kahve içmek

kilo verdim demeyın suna delı oluyorum, kas veriyorum diyin anlayalım.ılk 1 hafta 4-5 kg verırsın anlarız 1 kg yag 3-4 kg su derız creatınde kullanmamıssın hrlde.. yag haftada 1 kılo gıder tas çatlasa.dostum sen 700 kalorı ıle yag veremezsın acık ve net mılletın 1 yılda kazanamadıgı kası sen 20 gunde çöpe attın.

forumdada yazıyor herkeste bilirki çok hızlı kilo vermek birçok açıdan sakıncalıdır
sağlıksızdır
bunu yapmamanızı öneririm
geri dönüşü olmayan sıkıntılar yaşayabilirsiniz
ideal beslenip ideal spor yapın zaten zamanla vucut kendini toplayacaktır

Şu an itibari ile 16 Kg oldu beni görenler şaşırıyor değişime sıkı bir şekilde antremana devam ediyorum. mart ayında hedefim 25 kg ulaşmak o zaman resimleride koyucagım.

Back
Yukarı