hedefim zaten o ama yavaş yavaş 1 yıl içinde 8 kilo aldım çokmu azmı bilmem ama kilo aldığım bi gerçekYeterince beslenemiyorsun sanirim hacimsiz gorunuyorsun en azindan 75 80 kg cikip sıkı bi diyetle defin olabilirsin bu seni memnun edecektir
Yalnız benim bir dej avantajım var ben biraz hastayım tedavi görüyorum leponex diye bir ilaç kullanıyorum ilaç yan etki olarak yorgunluk ve ardından güçsüzleştiriyor günde en az 12 saat uyuyorum 16 saate kadar uyuduğum oluyo her neyse tedavim bittiği zaman daha iyi olcak ama tedavim uzun vadeli yaklaşık 1,5 yıl olduBu işten pek anlamam bende senin gibi uzun vadeye yaydım kilo hedefimi zaten zor yağlanan ve zayıf biriyim ama 13 ay lık bir gelişim gösterememişsin gibi duruyor bir yerlerde eksikler var gibi duruyor.
TeşekkürlerGeçmiş olsun belki gelişimini etkilemis olabilir kullandığın ilaçlar gelişimin 13 ay için az evet ama yinede pes etme ama şunu da unutma ali gibi yiyerek arnold gibi olamazsin takıldığın noktalar olursa özel mesaj atabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.
yalnız bunu okumayı unutmuşsun sanırımHocam şevkini kırmak için değil ama 13 ay için bence bayağı yetersiz olmuş... Kendimden örnek vereyim 1.80 boy ve 54 kilo ile başladım. Kol 27 cm falandı, 7-8 ay içerisinde 67 kilo + kol 33-34 cm oldu... Seninki neredeyse 2 katı süre ki bana göre bende yeterli değilim.