• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

13 Aylık Değişim..

Merhabalar yaş 17,boy 185 kilo 102 ile başladım 78e indim 3 ay gibi sürede.Çok hızlı verip bilincsizlikten dolayi fazla kasta kaybettim.Ilk 3 ay kilo verme doneminden sonra 3 aylik ameliyattan dolayi ara vermek zorunda kaldim.Bu suredede yaglanmadim ama beslenmeyi birakmadim.
Ondan sonra Temmuzun sonunda sifir,disiplinli bi baslangic yaptim iyilesince.Suanlik bu kadar bilgi yeterlidir umarim.bu yaz asil before after ve detayli fotolarimi paylasacagim simdilik bunlar kalsin...
Guncel kilo; 87
Baslamadan onceki olculer;
Omuz 132
Gogus 115
Bel 98.5
Kol 37
Kilo 102
Guncel olculer;
Omuz 135
Gogus 116,5
Bel 84
Kol 40
Kilo 87
8 ay bulk yaptim temmuzdan beri clean bulkla ayda 1kg alarak 83 den 91 oldum.Pek yaglanmadim bulkda bel olcum 87 di.Suan definede 2.ayim kilo 87
0nrLq8.png

Alttaki foto 1 hafta oncesine ait.

rMyR93.jpg

Alttaki form 3 ay oncesine ait.Bu tam net cikmamis annem net cekememis :D

Bu süre zarfı için çok iyi bir değişim fakat 135 cm omuz ölçüsü sıradan bir ölçü değil yanlış anlaşılmasın iğnelemek amaçlı söylemiyorum fakat o fotoğrafta ne 135 cm omuz görüyorum ne de 40 cm kol onun harici 13 ayın üstünde bir gelişim olmuş.

Bu süre zarfı için çok iyi bir değişim fakat 135 cm omuz ölçüsü sıradan bir ölçü değil yanlış anlaşılmasın iğnelemek amaçlı söylemiyorum fakat o fotoğrafta ne 135 cm omuz görüyorum ne de 40 cm kol onun harici 13 ayın üstünde bir gelişim olmuş.

Yorumun icin tesekkurler dostum.Olculer dogru.Omuz catim genis.Kol ise evet 40 diger bolgelerin buyuklugunden kol ufak gibi gorunuyor olabilir.[DOUBLEPOST=1459586741][/DOUBLEPOST]Yeni fotograflar;
Vaz3yZ.png

4rVGRG.jpg9

4rVGRG.jpg9

Son düzenleme:
Bu süre zarfı için çok iyi bir değişim faAynen katıkat 135 cm omuz ölçüsü sıradan bir ölçü değil yanlış anlaşılmasın iğnelemek amaçlı söylemiyorum fakat o fotoğrafta ne 135 cm omuz görüyorum ne de 40 cm kol onun harici 13 ayın üstünde bir gelişim olmuş.
Aynen katılıyorum, ölçüleri resimlerde göremiyorum.

40 cm kol, sıcakken alınan ölçüler olabilir. Ancak soğuk %100 40 değil. Buna garanti ederim. Yalancısın demiyorum, ancak fotolar gerektiği kadar büyük göstermiyor bu kesin. Bide ayrıyetten bazı arkadaşlar 13 ay için normal bir değişim olmuş diyorlar, bence hakikatten muazzam değişim, hormonsuz bu tarz bir incelme gerçekten takdir gerektirir..

40 cm kol, sıcakken alınan ölçüler olabilir. Ancak soğuk %100 40 değil. Buna garanti ederim. Yalancısın demiyorum, ancak fotolar gerektiği kadar büyük göstermiyor bu kesin. Bide ayrıyetten bazı arkadaşlar 13 ay için normal bir değişim olmuş diyorlar, bence hakikatten muazzam değişim, hormonsuz bu tarz bir incelme gerçekten takdir gerektirir..

Yorumun için teşekkürler.Soğuk evet 40.Attığım Görüntülere göre göstermiyor,çunku diğer ölçülere göre ufak kalıyor kolun görüntüsü.Birde şu fotoğraftan bakalım..Farklı bir fotoğraf açısı. soğuk kol..
y5JQyN.png

helal olsun kardeşim çok iyi bir iş başarmışsın fakat o bel yağlarını nasıl erittin ya bendede biraz var kendisi en zor giden bölgeymiş :D

16 Nisan güncel fotolar..
21z2Gq.png

qMO46R.png

bD7lOb.png

lj572r.jpg

Bacağı kasımdan beri düzenli calisamiyordum.Sebebi dizlerde acidan dolayi 2 ay ara,2ay bel fitigi baslangici ve son olarak 1ay da sag ayak bilegimden dolayi calisamadim.Son 1 aydir duzene oturtmus durumdayim.InsAllah bi aksilik yasamayiz yine

Diyeti ise okuldan oturu biraktim.Kilomu sabitleyecegim.Haftada 3 4 kardioda da planliyorum yinede.

Iyi forumlar.

Back
Yukarı