13 Yaş için VG Tavsiyeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan salih61
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
13 yaşında 1.81 boy ?? yalan felan söylemiyorsan genetik olarak 2 metreyi rahat geçeceksin istemesen bile geçeceksin :) yüzme , basketbol , voleybol gibi sprolar yaparsan ileride profesyonel olma ve 2.10 civarı bi boya sahip olma şansın olabilir . Bana sorarsan bu avantajdır

13 yaşında 1.81 boy ?? yalan felan söylemiyorsan genetik olarak 2 metreyi rahat geçeceksin istemesen bile geçeceksin :) yüzme , basketbol , voleybol gibi sprolar yaparsan ileride profesyonel olma ve 2.10 civarı bi boya sahip olma şansın olabilir . Bana sorarsan bu avantajdır

Arkadaş niye yalan söylesin bende 14yaşındayım nisanda 15 olucam 1.85 boyum var :)

Hentbolcuyum hocam, pivot oyuncusuyum. Haliyle kalıp da var. Ebeveynlerin boyu da kısa sayılmaz hani herhalde normal. :D
boy uzunluğunun büyük kısmı genetikten kaynaklıdır . 3 nesil önceki geni bile alabilirsin ama genel olarak babanın etkisi var diye biliyorum bu durumda :D bende bölgesel ligde basketbol oynuyorum SG pozisyonunda boy 1.89 kaldı ama babam 1.73 mesela :D

boy uzunluğunun büyük kısmı genetikten kaynaklıdır . 3 nesil önceki geni bile alabilirsin ama genel olarak babanın etkisi var diye biliyorum bu durumda :D bende bölgesel ligde basketbol oynuyorum SG pozisyonunda boy 1.89 kaldı ama babam 1.73 mesela :D
Ailedeki bütün bireylerden (özellikle erkeklerden) kaynaklanabilir ama dediğiniz gibi ilk başta baba diye biliyorum bende. Ailemde anne tarafındaki erkekler daha uzun mesela. :D

Abiler ben 13 yaşındayım 2 tane 7 kg dumbell aldım 5lik bulamadım 1.70 boyundayım 60 kiloyum
linkteki programı 2 hatfa birer gün arayla yaptım bitirdim
şimdi bu programa geçtim sizce faydalı olur mu?

Arkadaşlar bende 14 yaşındayım iki adet 5kg olabilen taklmali dambelilim var su programı uyguluyorum dogrumu Abimvucut geliştirme uzmanı o yazdi bacak squat 4*15 lunge 2*20. Sırt deadlift 2*15 dumbbel row3*12. Göğüs dumbel pres 4*10 incle dumbbel fly 3*15 pullover2*20. Omuz shoulder press 2*15. Yana açma 2*15. kol d.b curl 2*10. Trceps kickback 3*10

Abi 15 yaşındayım 1.73 boy 56 kg vg çalışıyorum ancak kaslar biryere şiştikten sonra durdu.Vg ye ilk defa 13 14 yaşlarımda başladım hatta burdaki antrenmanları uyguladım ancak vucudum yagsız ve maalesef ki arkadaşlarımın sen zayıfsın kas yapamazsın diye demelerinden bıktıfım için bıraktım gine 14 yaşındayken aynı şey oldu şimdi yine başlamaya karar verdim ancak bir türlü kaslarımın gelişmediğini farkettim elimde 2 tane 6 kg lık ve 9 kg dumbell var.Birde o bilek bükme teli var.Bi yardımcı olursanız sevinirim

eray aslan kardeşim bu iş sabır işi. ve masraflı bir iş salona gitmesen de fazla alet almasanda yemeden gelişemezsin önce beslenme sonra dinlenme sonra antrema vücüddun bu sırayla fayda sağlar. her sabah 4 yumurtalı beyaz peynirli domatesli bir tam ekmek sandiviç ye her gün yarım killo tavuk ye yarım kilo süt iç. sebzeni meyveni ihmal etme

haftsnın 5 günü antreman yap 2 gün dinlen bak nasıl gelişiyosun yemeye ayda 400 500 lira gider yoksa bu iş olmaz ole tozlara falan ihtiyacın yok bu yemeyi ye git bi inşaata gönüllü çalışşıcam de gene vücut yaparsın işşin başı beslenme.

Back
Yukarı