13 Yas Icin Tavsiye.

s1ncap

Üye
Merhaba. 13 Yasindayim 188 Boyundayim 80.3 Kilo Agirliyindayim. Fenerbahcede Basketbol Oynuyorum. Ama Hani Gunde 100x3 Mekik Ceken Birisiyim. Ama Neden Hala Baklava Cikmiyor? kafa_

Merhaba. 13 Yasindayim 188 Boyundayim 80.3 Kilo Agirliyindayim. Fenerbahcede Basketbol Oynuyorum. Ama Hani Gunde 100x3 Mekik Ceken Birisiyim. Ama Neden Hala Baklava Cikmiyor? kafa_

13 yaşında 188 sin daha ne arıyorsun.

Baklava cıkarmakda kolay değil sıkılaştırma, alt karın, üst karın vs. vs. bir sürü hareketler var sadece mekikle dahada zor thums:

eğer basketbolu ciddi düşünüyorsan baklavayla falan uğraşma sakın henüz gelişme dönemindesin gelişimine zarar verirsin. Onun yerine git şut çalış dripling çalış derslerini de boşlama bu arada. Baklava bi oyuncunun formunu fazla etkilemez he ben maçta baklavalarımı gösterip tribünden kız düşürecem diyosan ona bişey diyemeyiz tabi :D

Yaşın daha küçük.Baklava çıkartmak sanıldığı kadar kolay değil.Zaten sade mekik çekmekle baklavaların çıkarılması bence epey bir zor. Aşağıda karın bölgesini nasıl çalıştıracağın var bakabilirsin;

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kar-n-t204.html

Tesekkurler Cevaplariniz Icin (: Ama Hani Daha Kolay Nasil Cikmasini Saglayabiliriz?

bahse girerim karnında six packi olan bi yaşıtını gördün ve etkisinde kaldın:D
ben sana söyliym eğer gerçekten 13 yaşında ve 188 cm boyundaysan baklava falan çıkaramassın boşuna heveslenme çıkarsan bile vücudunda şekil bozukluğu olur çünkü boyun çok uzun bunun için bi 2-3 yıl daha bekle belki o zaman.

Six/eight pack için yağ oranın düşük olması gerekir. Tabii her şey yağ oranıyla da bitmiyor. Derinin kalınlığı ve inceliğinden tut da bölgesel kas yoğunluğu ayrıca etkiler. Yüzde 14 yağ oranında da çıkabilir, yüzde 8 yağ oranında da...

Neler yapacaksın? Kardiyonun yanı sıra ile mide ve bel hareketleri...

1.Gün: 15 dk kardiyo + mide (her biri üç setten üç mide hareketi)
2.Gün: 15 dk kardiyo + bel (her biri üç setten üç bel hareketi)
3.Gün: Boş...
4.Gün program başa dönecek.

Tekrar sayılarının 20'i geçmesine gerek yok...

Çok kolay geliyorsa en hafifinden bir ağırlık diski alarak mekikleri çekersin. Bu şekilde de 20 tekrar hafif gelirse ağırlığı artırırsın.

100x3 birşey olmaz 3x100 yapıcaksın

Bende 13 yaşındayım çıkarttım zorda olsa bellirginler fakat karnın yağsız olmasıda gerek birde sana program yazmışlar onları falan uygula

Back
Yukarı