14 Yaşındayım supplement kullanabilir miyim ?

Merhaba Arkadaşlar Ben 5 aydır fitness'a gidiyorum.Boyum 1.85 Kilo 85 Ve 14 yaşındayım Ve protein tozu kullanmak istiyorum.Sizce benim için bir sakıncası varmıdır ?[DOUBLEPOST=1449409268][/DOUBLEPOST]Bu arada haftanın 5 günü gidiyorum spora pazartesi salı çarşamba perşembe cuma ve cumartesi

Son düzenleme:
Günlük yeterli miktarda protein alabiliyorsan aslında kullanmana gerek bile yok. Yinede merakını giderme amaçlı belirteyim herhangi bi yaş sınırı yok.

Ben et sevmiyorum yumurtayı da çok sevmem ama yerim bu yüzden kullanmak ve gelişimi mi hızlandırmak istiyorum.Babam tutturdu onlar çok zararlı kanser olursun diye deli ediyo beni.

ama sadece protein tozu alarak gelişemezsin. beslenme şarttır protein tozu ise takviyedir. ve bu sporu yapıyorsan yediğin şeylerin tadına kokusuna bakmamanı öneririm. bende yumurtadan nefret ederdim şimdi her kahvaltıda en az 10 tane yiyorum mecbur yani

peki tavuk yerim yumurta da yerim.O zaman alıcam ben teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1449415683][/DOUBLEPOST]Hardline Whey 3Matrix güzel mi etkilimi acaba ?

Merhaba Arkadaşlar Ben 5 aydır fitness'a gidiyorum.Boyum 1.85 Kilo 85 Ve 14 yaşındayım Ve protein tozu kullanmak istiyorum.Sizce benim için bir sakıncası varmıdır ?[DOUBLEPOST=1449409268][/DOUBLEPOST]Bu arada haftanın 5 günü gidiyorum spora pazartesi salı çarşamba perşembe cuma ve cumartesi

Kardeşim matematik hocana selamlar :D

• Like
Reactions: HG!
Back
Yukarı