• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

14.yaş günümden fotograflar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kemald
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kemald

Üye
Selam arkadaşlar , yaşım 14, Kilom 62 ve 7 aydan beri bu spor ile ugrasıyorum aslında başlamadan önce bile her zaman vücut geliştirmeye ilgi duymusumdur , Hedefim fitness yada vücut geliştirme ci olmak . Supplement kullanmıyorum ama kullanmayı düşünüyorum , beslenmem oldukça iyi kilo almaya yönelik. Her türlü elestirilerinizi bekliyorum .

14 yaşında böyle bir alt yapın varsa ilerisini düşünemiyorum :)

Denilebilicek tek söz HARİKA :)

Kimisi diyebilir yok oranda yağ var buranda yağ var diye ama aldırış etme daha 14 yaşındasın vücuda bakılınca 20inde hepimizden iyi olucaksın :)

Üstte mesajları okudumda bu yaşında çok kilo almanı bende tavsiye etmem daha çok fitness a yönelik çalış.

erken yaşta çok.İyi yüzmeyi ayda 2-3 kez bile ekleyebilsen tam gelişme çağında omuzların genişler omurga yapında genişler iskelet kas yapın degişir

14 yaşında böyle bir alt yapın varsa ilerisini düşünemiyorum :)

Denilebilicek tek söz HARİKA :)

Kimisi diyebilir yok oranda yağ var buranda yağ var diye ama aldırış etme daha 14 yaşındasın vücuda bakılınca 20inde hepimizden iyi olucaksın :)

Üstte mesajları okudumda bu yaşında çok kilo almanı bende tavsiye etmem daha çok fitness a yönelik çalış.

Çok teşekkür ederim TEURG :) Bir çok kişi kilo almadan kas yapamazsın diyor , zaten çok zayıf oldugumuda biliyordum bu yüzden kilo almaya ugrasıyorum :)

---------- Post added at 13:57 ---------- Previous post was at 13:55 ----------

erken yaşta çok.İyi yüzmeyi ayda 2-3 kez bile ekleyebilsen tam gelişme çağında omuzların genişler omurga yapında genişler iskelet kas yapın degişir

Yüzmenin çok yararlı oldugunu biliyorum fakat sadece yaz ayları yüzebiliyorum , Kıbrıs'ta kapalı havuz bulmak gerçekten zor :mad:

Çok Güzel Ama Biraz Daha Karına Önem Ver İyi İlerlemişssin Kardeşim :)

Teşekkür ederim :) Karın çalışmalarını haftada 4 e çıkardım fakat kilo almaya çalıştıgım için ister istemez kayboluyor .

öyle bir başlık atmışsın ki, pasta üflerken görücem zannettim :)

altyapı gayet güzel görünüyor, özellikle 2 ve 6 nolu fotolar

:D Yorumun için teşekkür ederim :)

gerçekten çok güzel bir vücut çıkarmışsın durmak yok yola devam :)

Benim annem babamda aşırıya kaçma diyodu seni gösterdim uygun dediler.

Yani senin gibi olmaya çalışcam tek farkımız sen kilo almaya çalışıyosun ama ben ise vermeye çalışıyom.

Bu arada vücudun bence süper.Bende bunun gibi bi vücuda ulaşmak istiyom. :)

Benim annem babamda aşırıya kaçma diyodu seni gösterdim uygun dediler.

Yani senin gibi olmaya çalışcam tek farkımız sen kilo almaya çalışıyosun ama ben ise vermeye çalışıyom.

Bu arada vücudun bence süper.Bende bunun gibi bi vücuda ulaşmak istiyom. :)

Öncelikle yorumun için ve beni örnek gösterdigin için çok teşekkür ederim :) Ben bu spora basladıgımda su anki gibi olsam yeter diyordum ama simdi VücutGeliştirme'yi meslek olarak yapmak istiyorum.Sanırım ne demek istedigim anlasıldı :)

Boyum 1.70
Kilom ise 63-64 arası degisiyor.

Bu arada programını banada söylermisin korma bana bişi ağır gelmez. :)

Ve tekrar ediyorum vicudun süper ötesi. :)

Bence kilonda normal bi azlık yada fazlalık yok :)

Bu arada programını banada söylermisin korma bana bişi ağır gelmez. :)

Ve tekrar ediyorum vicudun süper ötesi. :)

Bence kilonda normal bi azlık yada fazlalık yok :)

1.GÜN
Gögüs
bench press 3*10
incline bench press 3*10
decline bench press 3*10
kelebek 3*12

Biceps
Düz bar 4*10
Alternatif dumbbell curl 4*10
İncline dumbbell curl 4*10
Konsantre 4*10

2.GÜN
Sırt
latpull down enseye 3*10
latpull down gögüse 3*10
Karına çekiş 3*10
dar gögüse 3*10

Arkakol
v-bar pushdown 4*10
iple pushdown 4*10
french triceps 4*10

3.GÜN

Omuz
Enseye press 3.10
Military press 3*10
Leteral 3*10

Bacak
Squat 4*15
Leg press 4*15
superset
Leg curl 4*15

Leg press 4*15
Standing calf raise 4*15
Leg press calf 4*15

Antreman programım bu :) Ama programa baglı kalmıyorum sürekli degistiriyorum .

Dostum Harikasın. Bende 15 Yaşındayım... Göğüsünü ve Kanadını İyi Geliştirmişsin (En Azından Bana Göre). Yalnız Bir VG Spor Salonuna Giderek Mi Bu Vücudu Yapmayı Başardın Yoksa Evde Kendi Çabalarınla Mı ?

Cevabını Bekliyorum

Dostum Harikasın. Bende 15 Yaşındayım... Göğüsünü ve Kanadını İyi Geliştirmişsin (En Azından Bana Göre). Yalnız Bir VG Spor Salonuna Giderek Mi Bu Vücudu Yapmayı Başardın Yoksa Evde Kendi Çabalarınla Mı ?

Cevabını Bekliyorum

Öncelikle teşekkür ederim :) Kanat biraz eksik kaldı diger bölgelere göre ve salon a gidiyorum .

Back
Yukarı