14 yaş

14 Yaşındayım 81 kiloyum 1.76 boyum var yağ yakmak ve kilo vermek istiyorum. hergün 50 mekik 1 saat bisiklet bide günlük aşşağıda oynamalar v.s
Sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 küp peynir 1 bardak süt birazda bal yiyorum.
ara öğunlerde kayısı v.s meyveler
akşam yemeğindede ekmeksiz veya 1dilim ekmekli 1 tabak yemek yiyorum ?
sizce yapmam gerek program nedir düşmem gereken kilo kaçtır? ve boyum hızlıca uzuyor şu anlarda öyle soyluyorlar
Bide 2-3 günde bir kola içiyorum çekirdek v.s yiyorum.
İstediğim yaptığım program doğrumu?Sizin önerdiğiniz programlar neler? şimdiden teşekkürler(Bide ayrıyetten yanak eritmek için yüz egzersizleri varmı?)

Yaşında daha 14 gelişme çağındasın. Sağlıklı olan şeyleri dilediğin gibi tüket bence. Sabah kahvaltısı yetersiz miktarını artır. "Bide 2-3 günde bir kola içiyorum çekirdek v.s yiyorum" bunu kaldır. İdeal kilonu söylememiz zor. Boyun uzuyor, hormonların farklı çalışıyor vs vs

kola çekirdek en fazla 2 haftada 1 tüket . bu yediklerin az ama kola içince pekte anlamı kalmaz söyleyeyim çünkü 1 kutu kola = 15 küp şeker . İdeal kilonda 70-73 arası olabilir .

Son düzenleme:
kola çekirdek en fazla 2 haftada 1 tüket . bu yediklerin az ama kola içince pekte anlamı kalmaz söyleyeyim çünkü 1 kutu kola = 15 küp şeker . İdeal kilonda 70-73 arası olabilir .
tamam kolayı azalttım ramazandada 30 gün oruç tutucam zaten farkı görücem o zaman

Back
Yukarı