14 yag oranı

Herkese merhaba,az önce mezura ile ölçüm yapip yag oranımı hesapliyim dedim.
Bel:80
Boyun :36
Kilo 70
Boy:178
Yag oranım yüzde 14 çıktı ama bende bildiğiniz göbek var. Yüzde 14 yağ orani benim bildiğime göre fena sayilmayacak bir yag oranı. Ben mi yanlış biliyorum?

Herkese merhaba,az önce mezura ile ölçüm yapip yag oranımı hesapliyim dedim.
Bel:80
Boyun :36
Kilo 70
Boy:178
Yag oranım yüzde 14 çıktı ama bende bildiğiniz göbek var. Yüzde 14 yağ orani benim bildiğime göre fena sayilmayacak bir yag oranı. Ben mi yanlış biliyorum?
Yağ oranin düşükse tuz ve şeker kullanıyor musun ?Yediklerin ictiklerin de yapabilir sadece yağ oranı düşüklüğü ile ilgili değil göbek varlığı ya da yokluğu . Gaz olabilir sindirim problemin olabilir . Bircok faktör var bunları ancak sen kendi vücudunda yasadigin için bilebilirsin ya da uzman bir hekim kontrolüyle bilinebilir.

Yağ oranin düşükse tuz ve şeker kullanıyor musun ?Yediklerin ictiklerin de yapabilir sadece yağ oranı düşüklüğü ile ilgili değil göbek varlığı ya da yokluğu . Gaz olabilir sindirim problemin olabilir . Bircok faktör var bunları ancak sen kendi vücudunda yasadigin için bilebilirsin ya da uzman bir hekim kontrolüyle bilinebilir.

Tuzu da şekeri de abartılı bir şekilde kullanmıyorum. Basit karb. Tuketmiyorum mümkün olduğunca. Abur cuburla da aram yok. Şu sıralar sağlıklı bir sekilde kilo almaya calisiyorum. Sizin beslenme hakkinizda tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

Back
Yukarı