İnşallah başarabilirim. Evet bu yaz bnm için facia geçti unutmaya çalışıyorum , akşamları yemıyorum 100 gram lor eklesem iyi olurmu spordan sonrabana yediklerin biraz az geldi. Hem her aksam spor yapiyorsun. Ögünlerine biraz kompleks karbo ekle örnegin bulgur ve vitamin icin bol sebze ve meyve.
Senin önceden taniyorum. Hatirladigim kadar cok zor günlerin olmusdu. Umarim bu sefer basarili olur
İnşallah başarabilirim. Evet bu yaz bnm için facia geçti unutmaya çalışıyorum , akşamları yemıyorum 100 gram lor eklesem iyi olurmu spordan sonra
Aralarda badem yiyorum sebze hiç yenilmiyorum Pekte sevmem ztn, akşam bişe yenıyordum loru eklicemben olsam eklerdim, hemen yatmadan önce Lor iyi olur[DOUBLEPOST=1384797406][/DOUBLEPOST]biraz ögünlerine kaltilei yaglar ekle
valla bendede yeme sorunu var kestim çokşükür ama abur cuburu özlemezmiyim:d belli bir kilo hedefledim ona düşüm 1gün kendime izin vericem abartmadan yicem:ddostum bende yağ yakımı yapıyorum gerceği söliyim hergün senin günlüğe bakıp gaza geliyorum bende yeme sorunu vardı ( ah abur cuburlar ah) sayende kesitim valla baya gaza getiriyosun adamı takipteyiz![]()
walla ben forumdan araştırdıımı söliyim fazla kasma haftada veya 2 haftada 1 kendine of gün ver ben öle yapıyorum ama abartmamak şartıyla az bişiler yiyorum oda ağzımın özlediği tadları alarak o kdrvalla bendede yeme sorunu var kestim çokşükür ama abur cuburu özlemezmiyim:d belli bir kilo hedefledim ona düşüm 1gün kendime izin vericem abartmadan yicem:d
inşallah kurtulruz şu yağlardan,ben bi parça yedımmı gerisi geliyor ondan şuanlık tamamen kestim:d yemege dikkat et daha iyi verirsin[DOUBLEPOST=1384871189][/DOUBLEPOST]bugun sabah:2parça tahıllı ekmegın arasına lorla domates koyup tost yapıp yedim(tiksindim artık lordanda tavuktanda)öğlen:gene 100gram tavuk göguslu sandvic,akşamada insanty ,insantyden sonra 100gram lorwalla ben forumdan araştırdıımı söliyim fazla kasma haftada veya 2 haftada 1 kendine of gün ver ben öle yapıyorum ama abartmamak şartıyla az bişiler yiyorum oda ağzımın özlediği tadları alarak o kdr
ben ilk 1 ay sadece koşu yaptım ve yemek konusuna dikkat etmedim 3 kilo vermişim 81 den 78 e düşmüşüm şimdi yememe dikkat ediyorum bakalım kaç kilo vericem umarım ideal kilomuza ulaşırız kardeşim![]()
![]()
![]()