15 kiloluk dambıl çalışamıyorum???

azar azar ağırlığı arttırmalısın
vede güç yapmalısın
mesala tekrar sayılarını azaltıp ağırlık arttırarak güç yapabildiğimi hissediyorum
ama sen yinede profosyonellerin yorumlarını dinle
ben nacizhane bildiklerimi paylaştım
yanlış olabilir

Çok açık o dambılları koy yatağının altına ve mağazaya git 5kg'den başla tek tek dene dambılları. bak bakalım kaç tekrar yapabiliryorsun 10 tekrarra ulaşınca ve devamını getirmek istemediğin zaman kasiyere git ve ben bunu almak istiyorum de.

Hacim istiyosan az tekrar çok ağırlık yapmalısın ama kapasitene göre . Herkes anadan doğma 15kg kaldırmıyor ya :) O ağırlıklar bi kenarda kalsın. Mağazaya git önce alıcağın ağırlığı bi kaldırmayı dene ki oda hafif gelip değiştirmek zorunda kalma. Kendine uygun 10 tekrar yapabildiğin bir ağırlık al. Kolay gelsin..

Hacim istiyosan az tekrar çok ağırlık yapmalısın ama kapasitene göre . Herkes anadan doğma 15kg kaldırmıyor ya :) O ağırlıklar bi kenarda kalsın. Mağazaya git önce alıcağın ağırlığı bi kaldırmayı dene ki oda hafif gelip değiştirmek zorunda kalma. Kendine uygun 10 tekrar yapabildiğin bir ağırlık al. Kolay gelsin..

Benimki Plakalı Arkadaşlar. Bugün 12 Tekrardan 9 Kilo İle Başladım. Hergün Yapsam Kasa Nolur?Yapmalımıyım?

Plakalıysa kıloyu azalta azalta ağırlığını bulabilirsin. Arkadaşlarında dediği gibi kiloyu 10 tekrarda seni zorlayacak bir kiloya kadar azaltmalısın

Back
Yukarı