Tuğra Çakır
Üye
Arkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi 15 yaşındayım ve vücüt geliştirme sporuna 4 5 ay önce başladım . 1.ayda spora başladığımda %23 yağ oranına sahiptim yani anlicağınız oldukça yağlıydım sonra zaman geçti ve 2.ayda %20ye düştü sonra 3 hafta gibi bir süre bırakmak zorunda kaldım ve tekrardan başladım 3 aydır hiç bırakmadan yapıyorum hiçbir ek takviye almıyorum doğal yollarla beslenmeye çalışıyorum örnek vericiek olursak gün içinde 3 4 yumurta ve ara sıra yulaf ezmesi ile içim fit süt , öğlen(okul için)evden yemek götürebilirsem genellikle pilav , bulgur , haşlanmış tavuk gibi besinler eğer getiremezsem malesef kantindeki iyi olmayan besinleri tüketmek zorunda kalıyorum..Antremandan önce karb. a özen gösteriyorum ve antremandan sonra ise protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum . 7 Hafta önce ki ölçümümde Yağ oranım %15çıktı ve 3 gün önce ki ölçümümde kas artışı ile yağ oranım da arttı ve %16.3 oldu . Sizce devam mı etmeliyim yoksa yağ oranımı belli bir ölçüye mi düşürmeliyim yoksa ramazanı bekleyip oruç zamanında fırsattan istifade mi etmeliyim yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Saygılar..
Saygılar..