15 yaşındayım supplement kullanacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben beslenme düzeni, doğru beslenme öğrenilmeden supplement kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Önce beslenmeyi öğrenip sonra supplementler ile destek sağlarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Bunların dışında kullanmanız sorun değil fakat bol su tüketmeyi unutmayın.

Goodfellas9'a katılıyorum ilk basladigim zamanlar o hataya bende dustum biraz yap 6 7 ay sonra beslenmeyi iyice ogrenip dogru antrenmanlar yaptığın zaman kullan çok daha faydali olucak bana göre protein tozu gereksiz kreatin ile bcaa alabilirsin glutaminde guzel bi supplement aminoasitte guzel.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :

Arama Kelimeleri :

Yukarıdaki arama kelimelerini ya da aklınızdaki konuyu arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı